INFORMATII DESPRE LIVRARE SI PLATA

I. Livrarea

Produsele comandate de dvs. se pot livra oriunde în ţară, utilizând serviciile de curierat ale partenerului Fan Courier.

Opţiuni de livrare
Dacă doriţi ca produsele comandate să fie expediate la o altă adresă decât adresa de contact principală furnizată în informaţiile contului dvs. de utilizator, vă rugăm să introduceţi adresa respectivâ în agenda personală din cadrul contului dvs. de utilizator.

Termenul de livrare
Termenul de livrare este comunicat telefonic sau pe mail individual pentru fiecare comandă. Pentru produsele aflate pe stoc, termenul de livrare este de maxim 48 de ore (2 zile lucrătoare) după confirmarea telefonică a comenzii.

Plăţi suplimentare (taxe livrare/transport)
În funcţie de valoarea cumparaturilor, livrarea se va face gratuit sau contra unei taxe de livrare.
Pentru comenzi în valoare de cel puţin 999 Lei (inclusiv TVA), livrarea este gratuită oriunde în ţară.
Pentru valori ale comenzii mai mici de 999 Lei, va trebui achitată suplimentar o taxa de livrare incluzând costurile de transport care va fi evidenţiată pentru fiecare comandă.
Produsele vor fi livrate prin serviciul de curierat după confirmarea plăţii online, in cazul optarii pentru acest serviciu.

II. Plata

Momentan, puteţi plăti produsele achiziţionate din Magazinul online premiumbrand.ro/sonycenter optând pentru una dintre următoarele variante:

Plată ramburs
 (pentru clienţi persoane fizice sau persoane juridice).
Plata se realizează în numerar la livrarea produselor comandate de către serviciul de curierat. Plata poate include eventualele taxe de livrare (vezi secţiunea Livrare de mai sus).

Plată cu card bancar la livrare prin POS MOBIL ( Valabil doar pentru Bucuresti).
Plata se realizează la adresa de livrare cu cardul bancar similar unei tranzactii in magazin prin POS.

Virament bancar/ordin de plată (recomandabil pentru clienţi persoane juridice). În acest caz, plata trebuie realizată în avans, în conformitate cu datele din factura proformă care va fi emisă şi transmisă clienţilor.

Plata se poate face in conturile urmatoare:
Raiffeisen Bank
RO42 RZBR 0000 0600 1623 3363
Sucursala Vergului

BCR
RO17 RNCB 0072 1372 1115 0001
Sucursala Centrul Zonal Corporate sector 1

Plata online, prin card bancar
Magazinul online www.premiumbrand.ro/sonycenter este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Banca Raiffeisen pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

Plata online, in rate fara dobanda prin card bancar
Sunt disponibile urmatoarele modalitati de plata in rate:

3, 6, 9 sau 12 rate fara dobanda cu cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank.

3 rate fara dobanda prin Card Avantaj.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Magazinul online www.premiumbrand.ro/sonycenter  foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile bancii Raiffeisen si a platformei Plationline.ro. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.