Reducere!
, ,

BDVN9200WB Sistem Home Cinema 3D Smart 5.1 Sony, 4K, Blu-Ray, Wireless, Bluetooth, NFC, 1200W, Negru


Compara
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie
  • Boxe de tip „tall boy” cu fluid magnetic

3,429.00lei 3,699.00lei

Sunet de înaltă rezoluţie – muzică aşa cum şi-a dorit artistul

Sunetul de înaltă rezoluţie este obţinut prin convertirea sunetului analogic în sunet digital, la o rată mai ridicată şi mai precisă decât în cazul CD-urilor. Sunetul de înaltă rezoluţie poate avea o rată mai mare, de 24 de biţi/96 Hz, capturând mai multe detalii şi subtilităţi din muzica dvs. Ascultaţi piesele exact aşa cum au fost înregistrate, fără compromisuri în materie de sunet.

Muzică mai pură cu Digital Sound Enhancement Engine (Motorul de accentuare a sunetului digital)

Muzică mai pură cu Digital Sound Enhancement Engine (Motorul de accentuare a sunetului digital)

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine – Motor de accentuare a sunetului digital) ridică sunetul îmbunătăţit la o calitate superioară calităţii CD-urilor. Utilizând algoritmii brevetaţi de Sony pentru a restabili frecvenţele armonice şi texturile muzicale subtile care se pierd atunci când fişierele audio sunt comprimate, ascultătorii se pot bucura de sunet reprodus cu o definiţie apropiată de cea a înregistrării originale.

Savuraţi fiecare notă cu amplificatorul digital S-Master HX

Savuraţi fiecare notă cu amplificatorul digital S-Master HX

Amplificatoarele tradiţionale necesită mai multe conversii de la digital la analogic, fiecare dintre acestea afectând calitatea. Amplificatorul S-Master HX de la Sony este 100% digital, pentru putere fără distorsiuni. Un procesor de semnal digital (DSP) analizează fişierul dvs. digital. Apoi, amplificatorul S-Master HX converteşte semnalul într-o undă analogică mai apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie. În final, semnalul trece printr-un filtru trece-jos (LPF), pentru o reproducere precisă a sunetului.

Creat pentru audiţie cu ClearAudio+

Creat pentru audiţie cu ClearAudio+

Unic la Sony, ClearAudio+ optimizează formatele audio şi reglează automat setările de sunet ale televizorului, pentru o experienţă de audiţie captivantă. Ascultaţi muzică, dialoguri şi efecte surround cu definiţie şi claritate superioare, indiferent de programul vizionat.

Mai multă putere, mai puţin spaţiu, cu boxele cu fluid magnetic

Mai multă putere, mai puţin spaţiu, cu boxele cu fluid magnetic

Dezvoltată iniţial pentru NASA, tehnologia cu fluid magnetic este o inovaţie pe care Sony o aduce sistemelor audio pentru acasă. Eliminând amortizorul, fluidul magnetic reduce distanţa dintre bobina mobilă şi diafragmă, rezultatul fiind transferul mai bun al semnalului, distorsiunea redusă şi o boxă mai mică.

Sunet surround pe 5.1 canale şi putere RMS

Sunet surround pe 5.1 canale şi putere RMS

Duceţi audiţia la un nou nivel beneficiind de aportul a 5 boxe şi al unui subwoofer exploziv, care creează un sunet intens, ce nu pierde niciun detaliu. Cei 1.200 W de putere RMS totală furnizează energia necesară pentru o experienţă audio puternică.

Păstraţi claritatea cu super-tweeterele

Păstraţi claritatea cu super-tweeterele

Prin montarea super-tweeterelor WD în partea frontală şi de sus a fiecărei boxe, s-a creat un câmp sonor amplu, care îşi menţine calitatea pe întreaga zonă. Notele de înaltă frecvenţă sunt în continuare reproduse la claritatea şi detaliul sunetului de înaltă rezoluţie.

woofer celular ranforsat cu mică

woofer celular ranforsat cu mică

Majoritatea boxelor utilizează conuri de hârtie, care se îndoaie şi se deteriorează în timp, ducând la distorsiuni ale sunetului. Conul difuzorului woofer din fibră celulară ranforsată cu mică este mai rezistent şi mai rigid decât materialele boxelor convenţionale. Aceasta permite păstrarea formei, chiar şi în cazul deplasării la presiune şi viteză ridicată, asigurând un interval mai larg de frecvenţe, un răspuns mai rapid şi o claritate îmbunătăţită a sunetului.

Claritate extrem de realistă cu conversia extinsă la 4K

Claritate extrem de realistă cu conversia extinsă la 4K

Experimentaţi de patru ori mai multe detalii decât în formatul Full HD, cu conversia extinsă la 4K. În interiorul playerului Blu-ray Disc™, un cip converteşte sursele video standard, precum 480p, 720p şi 1080p, într-un semnal foarte apropiat de rezoluţia 4K (3840 x 2160). Aceasta înglobează opt milioane de pixeli în imagine, pentru imagini mai precise, mai detaliate. Culorile sunt reproduse intens, păstrându-şi luminozitatea, nuanţele şi saturaţia, iar calitatea mai bună a imaginii vă permite să staţi mai aproape de ecran, pentru un câmp vizual mai larg

Partajarea conţinutului media este uşoară cu Miracast™

Partajarea conţinutului media este uşoară cu Miracast™

Oglindiţi ecranul smartphone-ului pe televizor şi partajaţi filme, videoclipuri şi fotografii. Este suficient să atingeţi un dispozitiv compatibil NFC de BDV-N9200W, pentru a stabili o conexiune wireless instantanee cu Miracast™.

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. *Vedeţi dispozitive compatibile

Uniţi-vă muzica, cu aplicaţia SongPal

Uniţi-vă muzica, cu aplicaţia SongPal

Aplicaţia SongPal vă permite să gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa dvs. de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe telefonul mobil pentru a prelua controlul redării de muzică, setărilor dispozitivului şi altor funcţii, toate acestea printr-o singură aplicaţie. Puteţi chiar controla servicii online precum Spotify şi Pandora. Transferaţi proprietatea redării în timp real de la un dispozitiv la altul, astfel încât atunci când bateria telefonului se descarcă, redarea va continua.

Cu Digital Music Arena, ca şi cum aţi fi la spectacol 

Cu Digital Music Arena, ca şi cum aţi fi la spectacol

Bucuraţi-vă de muzică la maxim cu Digital Music Arena şi experimentaţi acustica remarcabilă a Arenei O2 din Londra în propria locuinţă. Utilizând impulsuri extinse în timp, un semnal de înaltă rezoluţie unic la Sony, capturat de un microfon cu 8 pini, inginerii sunt capabili să utilizeze algoritmi şi să reconstruiască cu precizie câmpul sonor al arenei. Rezultatul: o experienţă audio unică, în stilul unei arene, pentru camera dvs. de zi.

Simţiţi-vă ca şi cum aţi participa la meci cu modul pentru fotbal 

Simţiţi-vă ca şi cum aţi participa la meci cu modul pentru fotbal

Aduceţi la domiciliu atmosfera marelui meci cu modul Fotbal, care utilizează date acustice de la un stadion de fotbal din Brazilia. Atingeţi un buton pentru a intensifica ovaţiile mulţimii sau pentru a elimina comentariul, astfel încât să vă bucuraţi de meci exact aşa cum vă place.

Obţineţi mai multă lumină cu funcţia de iluminare a boxelor 

Obţineţi mai multă lumină cu funcţia de iluminare a boxelor

Sunetul şi imaginea se îmbină cu un afişaj cu o luminozitate uluitoare, creat de boxele dvs., disponibil în versiunea albă elegantă a sistemului BDV-N9200W. Cele 48 de lumini LED integrate se sincronizează automat cu muzica şi videoclipurile dvs., sau puteţi alege dintre patru modele preprogramate, pentru a crea o ambianţă plăcută.

„Muzică la cerere”

„Muzică la cerere”

Redaţi instantaneu cele mai noi melodii în timp real, datorită unei varietăţi de servicii de muzică online, inclusiv Spotify pe PlayStation™Music. Descoperiţi şi redaţi mii de piese, albume şi artişti, vechi şi noi. Disponibilitatea serviciilor la cerere diferă în funcţie de regiune.

Vedeţi cum imaginile se desprind de pe ecran, cu conversia extinsă 3D 

Vedeţi cum imaginile se desprind de pe ecran, cu conversia extinsă 3D

Vizionaţi filme 3D Blu-ray Disc™ la calitate Full High Definition, conectând playerul la un HDTV compatibil 3D. Playerul Blu-ray Disc™ este, de asemenea, compatibil cu DVD-uri şi efectuează conversia extinsă a filmelor 2D în 3D simulat, pentru o experienţă vizuală îmbunătăţită.

Extindeţi sunetul cu Cinema Studio pe 9.1 canale

Extindeţi sunetul cu Cinema Studio pe 9.1 canale

Bucuraţi-vă de o experienţă bogată de sunet surround, printr-o tehnologie inovatoare. Cinema Studio simulează cu precizie un sistem de sunet surround pe 9.1 canale, utilizând boxele pe 5.1 canale furnizate. Adăugând în mod virtual două boxe spate suplimentare şi poziţionând două boxe înalte deasupra boxelor faţă, sunetul devine mai puternic, cu o prezenţă verticală îmbunătăţită.

Experimentaţi tot ce este mai bun în materie de sunet, cu Dolby® TrueHD

Experimentaţi tot ce este mai bun în materie de sunet, cu Dolby® TrueHD

Bucuraţi-vă de o calitate audio de neegalat cu Dolby® TrueHD, ce furnizează un sunet 100% fără pierderi, pentru filme şi muzică. Reproducând sunete identice cu cele originale masterizate în studio, oferă o fidelitate audio de neegalat pentru discuri Blu-ray, DVD-uri şi conţinut descărcat.

Ascultaţi şi după lăsarea serii, cu modul nocturn

Nu pierdeţi niciun cuvânt cu modul nocturn, ce asigură un sunet optim atunci când trebuie păstrată liniştea. Odată activat, modul nocturn îmbunătăţeşte efectele sonore şi dialogul, făcându-le mai uşor de auzit atunci când sunt redate la volum redus.

Oglindire printr-o singură atingere pentru a afişa ecranul smartphone-ului pe televizor

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Doar atingeţi smartphone-ul Xperia sau tableta cu NFC activat de marcajul N integrat şi oglindiţi prin wireless ecranul dispozitivului dvs. mobil pe ecranul mare conectat la dispozitivul dvs. video. Sporiţi bucuria timpului petrecut cu familia şi prietenii vizionând videoclipuri, navigând sau alegând de pe hartă următoarea destinaţie de vacanţă împreună cu ei. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Cod Produs: BDVN9200WB.CEL Categorii: , ,

  Caracteristici generale

Dimensiuni 5,1
Putere de ieşire 1200 W
Bluetooth® DA
NFC DA
Sunet numai de la boxe frontale DA
BRAVIA® Sync HDMI®-CEC DA
Convertor 4K DA
Canal de redare audio DA
Xross Media Bar (XMB) DA
Amplificator digital S-master 24 biţi
Oglindirea ecranului (Miracast™) DA
Boxe posterioare wireless DA
Sistem difuzor 3 căi
Bandă (FM/AM) FM
Posturi presetate (FM/AM) 20 (FM)
Mod SLEEP DA
Acord prin scanare automată DA
RDS (PS/PTY/EON) DA
AV Sync DA
Configurare uşoară (Config. rapidă) DA
Screensaver DA
Oprire automată (standby automat) DA

  Redare video/audio/foto

Blu-ray 3D™ DA
Playere Blu-ray Disc™ DA
DVD DA
SA-CD (SA-CD / CD) DA
Sistem de fişiere USB (FAT32, NTFS) DA
HDD extern (citire) DA
Bonus View DA
BD-Live DA
Redare video DA
Redare muzică DA
Redare foto DA

  Decodare audio

FLAC DA
DSD – DSDIFF/DSF DA
ALAC DA
AIFF DA
HEAAC v.1/v.2/level 2 DA
LPCM (2 can./5.1 can./7.1 can.) DA/DA/DA (intrare HDMI®; cu excepţia variantei cu 7.1 canale)
Dolby® Digital DA
Dolby® Digital Plus DA (intrare HDMI®: Nu)
Dolby® Pro Logic® DA (intrare HDMI®: Nu)
DTS DA
DTS96/24 DA (intrare HDMI®: Nu)
DTS-ES Matrix6.1 DA (ca nucleu DTS®)
DTS-ES Discrete6.1 DA (ca nucleu DTS®)
DSD DA (intrare HDMI®: Nu)
Dolby® True HD DA (intrare HDMI®: Nu)
DTS-HD™ HR DA (intrare HDMI®: Nu)
DTS®-HD DA (intrare HDMI®: Nu)
DTS-HD™ LBR DA (intrare HDMI®: Nu)

  Setare surround

Stereo cu 2 canale DA
Dolby® ProLogic DA ( -48K)
DTS Neo:6 (Muzică/Cinema) DA ( -48K)

  Mod de sunet

Fcţ. îmbunătăţire muzică digitală DA
Berliner Philharmoniker DA
Mod Film DA
Mod Muzică DA
Mod Fotbal DA (Îmbunătăţire/Naraţiune dezactivată)
Mod nocturn DA

  Conectivitate la reţea

Wi-Fi® încorporat DA (2,4 GHz/5 GHz) 11a/b/g/n
Telecomandă TV Side View DA (iPhone; Android)
Entertainment Database Browser (Gracenote) DA
Browser Web DA

  Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire Tastatură USB

Intrare/ieşire HDMI® (2/1)

Intrare USB (1)

Intrare audio optică (1)

Intrare audio analogică: Mufă cu pini (1)

Conexiune Ethernet (1)

Intrare pentru microfon cu calibrare automată (1)

  Caracteristici ecologice şi de economisire a energiei

Consum de energie (modul standby) 0,5 W
Consum de energie (modul standby în reţea) – terminale 1,7 W (Ethernet)/1,7 W (WiFi®)/1,7 W (toate terminalele şi reţelele conectate)
Modul standby activat După 20 de minute
Modul standby în reţea activat – terminale După 20 de minute (Ethernet, Wi-Fi®)
Comutator de pornire/oprire reţea (reţele) wireless Schimbaţi setarea reţelei wireless din „Meniu utilizator” (Setare reţea –Setări Internet –Configurare prin cablu/Configurare wireless (încorporat).

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “BDVN9200WB Sistem Home Cinema 3D Smart 5.1 Sony, 4K, Blu-Ray, Wireless, Bluetooth, NFC, 1200W, Negru”

Nu exista recenzii adaugate pana acum