Reduceri
Recent vizualizate

Oferte Produse audio personale online

banner

Noutati


-300 Lei
MHCV50D Sistem SONY de mare putere, Bluetooth, Wi-Fi, Functie KARAOKE, LDAC, Mega Bass, BLACK
2299.00
1999
00
Lei
Organizati cea mai distractiva petrecere cu acest sistem audio personal de mare putere. Difuzorul conic pentru presiune ridicata si Mega Bass-ul se combina pentru a va oferi sunete joase puternice si concentrate, care vor fi resimtite in toata casa. Revitalizati atmosfera cu lumini de petrecere, efecte audio de DJ si functii de karaoke, si chiar controlati-le pe toate de pe telefonul dvs. cu aplicatia Fiestable
NOU
MHCV90DW Sistem audio de mare putere, 10 difuzoare, functii karaoke, control prin gesturi, intrare chitara, Wi-Fi, DVD Player, NFC, Bluetooth, Wireless Multiroom, BLACK
6499
Lei
Inveseliti petrecerea cu sistemul audio pentru locuinta MHC-V90DW. Zece difuzoare creeaza un volum suficient, iar distributia sunetului face ca oamenii sa auda muzica din orice unghi. Porniti luminile incorporate pentru a completa atmosfera petrecerii.
NOU
GTKXB60 Sistem audio de mare putere cu acumulator integrat, autonomie de pana la 14 ore, USB, Wi-Fi, NFC, Bluetooth
1599
Lei
Bucurati-va oriunde doriti de o petrecere in stil de club, cu dispozitivul GTK-XB60. Sunetul EXTRA BASS™ intensifica ritmul, in timp ce luminile colorate se schimbă odată cu muzica - la fel ca intr-un club. Dotat cu o baterie reincarcabila incorporata, dispozitivul nu necesita priza de alimentare pentru a da startul petrecerii.
NOU
GTKXB90 Sistem audio de mare putere
2269
Lei
Retraiii momentele pline de viata din cluburi sau de la festivaluri cu GTK-XB90. Sunetul EXTRA BASS™ ii invita pe toti la dans, iar iluminarea uimitoare cu oglinzi infinite da viata muzicii cu efecte vizuale. Bateria reincarcabila incorporata va permite sa incepeti petrecerea fara avea o priza.