Reduceri
Recent vizualizate

Oferte Sony Playstation online

banner

Noutati


NOU
Joc Play Station 4 VR- DriveClub
179
Lei
ATENTIE ! Pentru a juca acest joc PlayStation VR este necesar ! Din 27 Ianuarie 2017 . Traieste experienta palpitanta a curselor de masini in format VR din spatele volanului celor mai puternici bolizi de curse din lume. Urca-te in scaunul soferului si concureaza pe circuite provocatoare in locatii faimoase in cariera ta solo sau online impreuna cu prietenii intr-un VR driving club. Fie ca esti un sofer incepator sau un veteran al curselor de masini, abilitatile tale de pilotare, reflexele
NOU
Joc Play Station 4 Gravity Rush 2
269
Lei
Inca in cautarea de indicii aflate in spatele misterul originii sale, Kat trebuie sa stapaneasca trei stiluri unice de atac prin gravitație , in timp ce un nou pericol amenita existenta universului insusi.
NOU
Joc Play Station 4 VR - VR Worlds
179
Lei
Atentie! Acest joc necesita PlayStation VR pentru a fi jucat! DIN 27 IANUARIE 2017.Paseste in PlayStation VR Worlds si aventureaza-te prin cinci jocuri unice si experiente exlusive PlayStation VR. Stai la cativa centimetri distanta marele rechin alb, strecoara-te printre ramasite spatiale sau prin traficul unei autostrazi, supravietuieste unei sesiuni intense de sport sau ia parte la thriller cu gangsteri in inima Londrei.
NOU
Joc Play Station 4 VR - Super Stardust
89
Lei
ATENTIE ! Este necesar PS VR ! DIN 27 IANUARIE 2017 .Shooter clasic intr-o noua perspectiva !Fii gata sa-ti aperi planeta , de data aceasta din cabina puternicei nave stelare.
NOU
Joc Play Station 4 VR RIGS Mechanized Combat League
269
Lei
ATENTIE ! Este necesar PlayStation VR ! Disponibil 27 Ianuarie 2017 . Piloteaza superrobotul tau in arena viitorului unde tehnologia si sportul se intalnesc
NOU
Joc Play Station 4 VR - Robinson: The Journey
269
Lei
ATENTIE ! Este necesar Sony VR! Disponibil din 27 Ianuarie 2017 ! Cand nava Esmeralda se prabuseste pe planeta Tyson III, un baiat pe nume Robin ramane naufragiat. Va trebui sa se bazeze pe inteligenta sa si HIGS, un companion AI de pe nava, pentru a supravietui. In timp ce cauta dupa echipajul pierdut si da peste dinozauri, Robin descopera ca planeta Tyson III nu este paradisul care le-a fost promis.
NOU
Joc Play Station 4 VR - Battlezone
269
Lei
Atentie!! Acest joc necesita PlayStation VR pentru a fi jucat! IDin 27 ianuarie 2017 !
NOU
Joc Play Station 4 VR -  Eve Valkyrie
269
Lei
*Atentie!! Acest joc necesita PlayStation VR pentru a fi jucat!Traieste fantezia si emotia de a fi un pilot de elita de nave spatiale in universul sci-fi al seriei EVE. Alatura-te Valkyriei, o banda de pirati galactici nelegiuti si revendica ce este de drept al tau. Atata timp cat armele de pe nava ta merg, tu vei castiga bani si notorietate de-a lungul galaxiei.