Informatii despre livrare si plata

I. Livrarea

Produsele comandate de dvs. se pot livra oriunde în ţară, utilizând serviciile de curierat rapid.

Livrarea Gratuita – pentru comenzi de la 999 de  lei . 

Opţiuni de livrare
Dacă doriţi ca produsele comandate să fie expediate la o altă adresă decât adresa de contact principală furnizată în informaţiile contului dvs. de utilizator, vă rugăm să introduceţi adresa respectivâ în agenda personală din cadrul contului dvs. de utilizator.

Termenul de livrare
Termenul de livrare este comunicat telefonic sau pe mail individual pentru fiecare comandă. Pentru produsele aflate pe stoc, termenul de livrare este de maxim 48 de ore (2 zile lucrătoare) după confirmarea telefonică a comenzii.

Plăţi suplimentare (taxe livrare/transport)
În funcţie de valoarea cumparaturilor, livrarea se va face gratuit sau contra unei taxe de livrare.
Pentru comenzi în valoare de cel puţin 999 Lei (inclusiv TVA), livrarea este gratuită oriunde în ţară. 
Pentru valori ale comenzii mai mici de 999 Lei, va trebui achitată suplimentar o taxa de livrare incluzând costurile de transport care va fi evidenţiată pentru fiecare comandă.
Produsele vor fi livrate prin serviciul de curierat după confirmarea plăţii online, in cazul optarii pentru acest serviciu.

II. Plata

Momentan, puteţi plăti produsele achiziţionate din Magazinul online premiumbrand.ro/sonycenter optând pentru una dintre următoarele variante:

Plată ramburs
 (pentru clienţi persoane fizice sau persoane juridice).
Plata se realizează în numerar la livrarea produselor comandate de către serviciul de curierat. Plata poate include eventualele taxe de livrare (vezi secţiunea Livrare de mai sus).

Plată cu card bancar la livrare prin POS MOBIL ( Valabil doar pentru Bucuresti si pentru comenzi de minim 5000 de lei ).
Plata se realizează la adresa de livrare cu cardul bancar similar unei tranzactii in magazin prin POS.

Virament bancar/ordin de plată (recomandabil pentru clienţi persoane juridice). În acest caz, plata trebuie realizată în avans, în conformitate cu datele din factura proformă care va fi emisă şi transmisă clienţilor.

Plata se poate face in conturile urmatoare:
Raiffeisen Bank
RO42 RZBR 0000 0600 1623 3363
Sucursala Vergului

Plata online, prin card bancar
Magazinul online www.premiumbrand.ro/sonycenter este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Banca Raiffeisen pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

Serviciul de plata online este asigurat de catre Netopia.

Sony Center  nu ofera  serviciul de plata online in rate . 

Introduceti adresa de email: