Reducere!

SACS9 Subwoofer Home Cinema Sony , putere 115W

Greutate: 12kg
Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
  • Subwoofer activ tip con MRC de 250 mm
  • Răspuns în frecvenţă de 28 – 200 Hz
  • Putere maximă de ieşire de 115 W

899.00lei 999.00lei

Stoc epuizat

Imagine similară
Imagini pentru SACS9 SONY

Subwoofer activ de 250 mm, pentru un bas puternic

Bucuraţi-vă de un bas profund şi bogat de la acest puternic subwoofer activ. Diafragma conică de 250 mm poate mişca un volum mai mare de aer, producând o puternică rezonanţă pentru frecvenţele joase, care face ca sunetul de bas să fie bogat şi autentic. Subwooferul consolidează sunetele de frecvenţă joasă în filme şi muzică, pentru o excelentă experienţă Home Theatre pe mai multe canale.

Con celular ranforsat cu mică pentru sunet nedistorsionat

Con celular ranforsat cu mică pentru sunet nedistorsionat

Partenerul perfect pentru muzica plină de bas din prezent. Un număr mare de boxe utilizează conuri de hârtie care se deformează şi se deteriorează în timp, generând distorsiuni ale sunetului. Difuzoarele woofer din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) sunt rigide şi îşi menţin forma chiar şi la presiuni şi viteze mari, astfel că puteţi amplifica basul fără a compromite calitatea sunetului.

Energizaţi fiecare ritm cu amplificatorul încorporat

Energizaţi fiecare ritm cu amplificatorul încorporat

Amplificaţi basul în orice melodie şi însufleţiţi petrecerea. Acest subwoofer include un amplificator încorporat cu o putere de ieşire de până la 115 W. Circuitele electrice predispuse la vibraţii sunt situate în afara incintei, eliberând presiunea ridicată în interiorul incintei pentru un sunet de bas clar şi puternic.

Vibraţii reduse pentru un bas dens

Vibraţii reduse pentru un bas dens

Eliminarea vibraţiilor din incintă este vitală pentru un bas dens şi precis. Vibraţiile nedorite sunt gestionate în două moduri: prin absorbţia acustică a undelor generate de presiunea din spatele unităţii şi prin amortizarea vibraţiilor din interiorul incintei. Designerii au optimizat tipul şi configuraţia materialelor care absorb sunetul pentru a menţine vibraţia incintei la minim.

Sistemul Bass Reflex reproduce ritmuri intense

Subwoofer-ul este construit pe o bază solidă, cu o structură închisă, concepută pentru a menţine sunetul pur şi natural. Tuburile Bass Reflex elimină zgomotul nedorit şi îmbunătăţesc reproducerea sunetelor de frecvenţe joase astfel încât să puteţi auzi un bas profund, puternic atunci când ascultaţi muzică sau vizionaţi filme.

Componente premium, sunet premium

Componentele necorespunzătoare pot afecta semnificativ calitatea generală a sunetului. Acest subwoofer utilizează numai componente premium: un transformator puternic capabil să furnizeze o alimentare stabilă, un circuit electric robust şi un disipator termic de mari dimensiuni pentru a elimina variaţiile de temperatură în caz de şoc electric.

Finisaj inteligent pentru stil şi substanţă

Finisaj inteligent pentru stil şi substanţă

Această boxă are un finisaj negru elegant, care se asortează cu majoritatea interioarelor contemporane. De asemenea, furnirul îşi menţine bine forma, asigurându-vă că sunetul nu va fi influenţat de modificările de temperatură şi umiditate.

Imagini pentru SACS9 SONY

Design compact pentru spaţii mici

Puternic şi compact, acest subwoofer este perfect pentru o instalare uşoară în spaţii înguste. Datorită suprafeţei reduse a ecranului acustic, boxa minimizează distorsiunile câmpului sonor, pentru claritate şi precizie optime.

Cod Produs: SACS9.CEL Categorie:
2,717.00lei for 3 item(s)
Greutate 12 kg
Dimensiuni 295 × 345 × 400 cm
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  Boxă faţă

Boxe frontale: Subwoofer 250 mm, difuzor woofer celular ranforsat cu mică

  Caracteristici generale

Boxă centrală 0
Răspuns în frecvenţă 28 – 200 Hz
Boxă faţă 0
Surround 0

  Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A) 295 x 345 x 400 mm
Greutate 11,5 kg

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “SACS9 Subwoofer Home Cinema Sony , putere 115W”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: