TAZH1ES,Amplificator premium pentru căşti, cu circuit hibrid de amplificare D.A.

Greutate: 4.4kg
Disponibilitate:

LA COMANDA


Compara
  • D.A. rigid şi durabil
  • Carcasă FBW cu aluminiu extras
  • O varietate de conexiuni echilibrate pentru căşti

Imagini pentru HI RES AUDIO

9,099.00lei

LA COMANDA

Amplificare digitală superioară

Amplificare digitală superioară

Tehnologia noastră non-feedback S-Master păstrează puritatea sunetului digital dinamic şi direct. Noul circuit hibrid de amplificare D.A. duce această tehnologie la nivelul următor, prin optimizarea preciziei şi calităţii sunetului, graţie unui amplificator de conversie extinsă a semnalului digital. Amplificatorul analogic corectează erorile cauzate de amplificarea prin comutare.

Corectare optimă a semnalului

Corectare optimă a semnalului

Tehnologia S-Master amplifică semnalele muzicale pe cale digitală, fără a exista pierderi de semnal. Căştile cu impedanţă ridicată necesită o putere mare, însă acest lucru poate crea o diferenţă între semnalul efectiv şi cel ideal. Amplificatorul analogic poate corecta aceste deficienţe de semnal pentru a vă oferi un sunet mai curat şi mai natural.

Păstrăm senzaţia

Păstrăm senzaţia

Capturaţi fiecare notă şi fiecare nuanţă cu DSEE HX. Bucuraţi-vă de muzică aşa cum şi-a dorit artistul, la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluţie. Noua tehnologie de conversie extinsă DSEE HX vă pune la dispoziţie patru moduri pe lângă modul standard: voce feminină, voce masculină, instrumente de percuţie şi instrumente cu corzi, pentru o reproducerea optimă a sunetului.

Convertiţi orice sursă la DSD

Convertiţi orice sursă la DSD

Personalizaţi sunetul cu noul motor de reprocesare a formatului DSD. Produsul permite dublarea preciziei de conversie faţă de modelele anterioare, în timp ce motorul de reprocesare a formatului DSD vă permite să convertiţi toate sursele muzicale PCM la formatul DSD 11,2 MHz. Tehnologia utilizează FPGA (Field Programmable Gate Array) pentru a converti orice semnal în formatul de sunet DSD.

Procesare FPGA avansată, pentru reproducere fără compromisuri a muzicii

Procesare FPGA avansată, pentru reproducere fără compromisuri a muzicii

Pentru a maximiza potenţialul noului circuit hibrid de amplificare D.A., inginerii noştri au creat amplificatorul folosind un procesor FPGA avansat. Acest lucru le-a permis să personalizeze complet tehnologia şi să dea naştere unui produs cu adevărat unic.

Sunet familiar, apropiat de cel analogic

Sunet familiar, apropiat de cel analogic

Liniarizatorul de fază DC are rolul de a reproduce în mod eficient o varietate mare de semnături sonore. Acesta procesează semnalele digitale în funcţie de caracteristicile de fază ale diferitelor tipuri de amplificatoare analogice, cu scopul de a oferi un sunet mai apropiat de cel analogic.

Elimină rezonanţa graţie panoului ajustat pentru un efect acustic superior

Elimină rezonanţa graţie panoului ajustat pentru un efect acustic superior

Panoul superior al amplificatorului pentru căşti este realizat dintr-o combinaţie de oţel şi aluminiu. Aceste materiale au propria frecvenţă de rezonanţă, iar atunci când materialele se folosesc împreună, aceste frecvenţe se elimină reciproc. Rezultă eliminarea completă a rezonanţei inutile.

Izolare ideală a sunetului, graţie carcasei FBW 

Izolare ideală a sunetului, graţie carcasei FBW

Căştile TA-ZH1ES sunt prevăzute cu o carcasă FBW rigidă, care a fost concepută pentru a feri placa de circuite de vibraţii. Prin minimizarea vibraţiilor şi prevenirea mişcărilor laterale, zgomotul este redus pentru a se obţine un sunet clar şi pur. Noua structură de perete este realizează dintr-un bloc de aluminiu de mari dimensiuni, pentru a oferi o rigiditate superioară.

Circuit hibrid de amplificare

Circuit hibrid de amplificare

Căştile TA-ZH1ES propun un design inovator al carcasei. Structura plăcii de bază care susţine carcasa „FBW” are două starturi, pentru un plus de rigiditate şi pentru coborârea centrului de greutate. Acest plus de protecţie şi durabilitate permite îmbunătăţirea calităţii sunetului.

Conexiuni de ieşire

Conexiuni de ieşire

Amplificatorul utilizează o varietate de conexiuni de ieşire pentru căşti, inclusiv conexiuni echilibrate (2 minimufe de 4,4 mm, cu 3 poli, XLR4) şi neechilibrate (mufă stereo standard, minimufă stereo).

Conexiuni de intrare

Conexiuni de intrare

Amplificatorul oferă mai multe terminale pentru a asigura compatibilitate cu o varietate de dispozitive, inclusiv dispozitive Walkman®, televizoare şi console Playstation®.

Cod Produs: TAZH1ES.CEL Categorie:
Greutate 4.4 kg
Dimensiuni 210 × 65 × 314 cm
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  Amplificator pentru căşti

Putere de ieşire Echilibrat: 1.200 mW + 1.200 mW (32 ohmi 1 kHz 1%) Neechilibrat: 300 mW + 300 mW (32 ohmi 1 kHz 1%)
Impedanţă 8-600 ohmi
Răspuns în frecvenţă: 4 Hz – 80 kHz (-3 dB)
Gama de frecvenţe a sunetului redat 4 Hz – 200 kHz
Comutator amplificare Da (Ridicat/Scăzut)

  Intrare/Ieşire

Ieşire pentru căşti Echilibrat; Echilibrată standard (4,4 mm în diametru), minimufă cu 3 poli (conexiune echilibrată, 3,5 mm în diametru) × 2 XLR4 (echilibrat, 4 pini) Neechilibrat; Standard (6,3 mm în diametru) minimufă stereo (3,5 mm în diametru)
Atribuire pini conector XLR4 1:L+, 2:L-, 3:R+, 4:R-
Altă intrare/ieşire Intrare Walkman®/Xperia™, Intrare USB-B, Intrare COAXIALĂ, Intrare OPTICĂ, Intrare LINIE S/D, IEŞIRE PRE (variabilă/fixă)

  Formate audio acceptate

Frecvență de eșantionare/număr de biți DSD nativ (până la 22,4 MHz), DSD DoP (până la 11,2 MHz), PCM (până la 768 kHz/32 de biţi)
Port pentru Walkman®/XperiaTM PCM 2 canale; 44,1/48/88,2/96/176,4/192/352,8/384 kHz (16/24/32 bit) DSD 2 canale, nativ; 2,8/5,6/11,2 MHz (1 bit) DSD 2 canale DoP; 2,8/5,6 MHz (1 bit)
Port USB tip B PCM 2 canale; 44,1/48/88.2/96/176.4/192/352.8/384/705.6/768 kHz (16/24/32 bit) DSD 2 canale, nativ; 2,8/5,6/11,2/22,4 MHz (1 bit) DSD 2 canale DoP; 2,8/5,6/11,2 MHz (1 bit)
Mufă intrare coaxială PCM 2 canale; 32/44,1/48/88,2/96/176,4/192 kHz (16/24 biţi)
Mufă intrare optică PCM 2 canale; 32/44,1/48/88,2/96 kHz (16/24 biţi)

  Optimizare sunet

Aparat de remasterizare DSD Da (conversie la DSD 11,2 MHz)
Supraeșantionare 8x Da
DSEE HX Da (conversie extinsă la PCM 384 kHz/32 biţi)
Mod DSEE HX Standard/Voce feminină/Voce masculină/Instrumente de percuţie/Instrumente cu corzi
c.c. Linearizator de fază Da
Reglare echilibru acustic stânga/dreapta Da

  Altele

Software de redare muzică compatibil Player audio de înaltă rezoluţie/Media Go
Atenuator lumină afişaj Da (LUMINOS/ÎNTUNECAT/AFIŞAJ OPRIT)
Cablu de alimentare detașabil Da
Cerinţe de alimentare 220-240 V 50/60 Hz
Consum de energie 35 W
Consum de energie (în standby) 0,3 W
Standby automat Da (implicit: ACTIVAT)
Telecomandă Da
Dimensiuni în mm (L×Î×A) 210 mm (l) x 65 mm (î) x 314 mm (a) (inclusiv componentele şi comenzile proeminente)
Greutate (kg) 4,4 kg

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “TAZH1ES,Amplificator premium pentru căşti, cu circuit hibrid de amplificare D.A.”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: