,

MDRZ1R,Căşti de înaltă calitate, cu difuzor HD de 70 mm şi carcasă anti-rezonanţă

Greutate: 0.385kg
Disponibilitate:

LA COMANDA


Compara
  • Difuzor HD de 70 mm
  • Carcasă anti-rezonanţă
  • Perniţe de urechi ergonomice, cu design care vă înconjoară urechile

Imagini pentru HI RES AUDIO

9,999.00lei

LA COMANDA

Fiecare notă, fiecare nuanţă

Fiecare notă, fiecare nuanţă

Nou diafragmă cu dom din magneziu şi margine din polimer de cristale lichide permite redarea sunetului de înaltă rezoluţie la frecvenţe de până la 120 kHz. Rezultatul este un sunet de o puritate şi o precizie de neegalat.

Sunet pur, fără zgomote adăugate

Sunet pur, fără zgomote adăugate

Aparatul permite filtrarea sunetelor inutile graţie carcasei care elimină complet rezonanţa. Un filtru acustic special controlează rezistenţa aerului şi elimină orice reverberaţie produsă de mişcarea difuzorului, astfel încât numai frecvenţele curate şi clare să poată ajunge la căşti.

Perniţe de urechi ergonomice, din piele de oaie 

Perniţe de urechi ergonomice, din piele de oaie

Căştile au un design ergonomic, fiind gândite pentru a învălui în mod confortabil capul în sunet; astfel se previne scurgerea către exterior a sunetului şi redarea eficientă şi puternică a notelor joase. Perniţele de ureche din piele autentică de oaie sunt moi şi oferă o senzaţie de lux, pentru confortul urechilor dvs.

Structură care învăluie urechile

Structură care învăluie urechile

Designul are rolul de a învălui urechile, fapt ce permite ca muzica să rămână în interior, iar distracţiile în exterior. Elementele acustice sunt reflectate înapoi către urechile, pentru ca dvs. să vă bucuraţi de cele mai subtile sunete.

Bandă de cap din titan şi piele 

Bandă de cap din titan şi piele

Flexibil şi uşor, dar fără compromisuri în ceea ce priveşte durabilitatea, pentru o potrivire mai naturală peste urechi. Titanul beta are o elasticitate ridicată, astfel că va reveni la forma originală chiar şi atunci când este îndoit. Pielea autentică oferă un plus de robusteţe şi confort.

Optimizate pentru confort în condiţii de purtare îndelungată

Optimizate pentru confort în condiţii de purtare îndelungată

Banda de cap din aliaj de titan este atât flexibilă, cât şi uşoară, permiţându-vă să purtaţi căştile întreaga zi. Nici nu veţi simţi că sunt acolo.

Precizie superioară, graţie diafragmei cu margine din polimer de cristale lichide, acoperită cu aluminiu şi cu dom din magneziu

Precizie superioară, graţie diafragmei cu margine din polimer de cristale lichide, acoperită cu aluminiu şi cu dom din magneziu

Diafragma domului din magneziu propagă vibrațiile generate de la bobina mobilă la componenta domului și obține reproducerea sunetului în gamă de frecvenţe super-înalte. Combinaţia dintre mai multe materiale cu pierderi interne mari a condus la o colorare mai redusă a sunetului, adică la un sunet mai clar.

Carcasă dură pentru depozitare

Carcasă dură pentru depozitare

Căştile şi cablurile care le însoţesc vă sunt livrate într-o geantă de transport stilată, cu compartimente separate şi căptuşeală de lux din satin.

Cablu de conectare echilibrat de 4,4 mm

Cablu de conectare echilibrat de 4,4 mm

Cablul de conectare echilibrat cu diametrul de 4,4 mm este un produs nou care permite separarea semnalului pentru partea stângă de semnalul pentru partea dreaptă, în acelaşi timp cu minimizarea pierderilor de semnal şi deteriorărilor sunetului. Rezultă frecvenţe înalte mai fine şi o calitate superioară a sunetului.

Cupru fără oxigen, acoperire cu argint

Cupru fără oxigen, acoperire cu argint

Căştile MDR-Z1R utilizează cabluri cu fire din cupru fără oxigen acoperite cu argint. Acestea sunt concepute pentru a minimiza rezistenţa şi pierderile de transmisie a semnalului. Rezultă o degradare redusă a sunetului, detalii mai fine şi sunete joase redate mai fidel.

Fabricată de experţi în Japonia

Fabricată de experţi în Japonia

Produsele Sony realizate în Japonia sunt sinonime cu calitatea şi performanţa absolute, iar căştile MDR-Z1R nu fac excepţie. Acestea sunt create cu dragoste, din cele mai fine componente şi cu cele mai avansate tehnici de fabricaţie; rezultând o calitate excepţională a sunetului.

Compatibilitate TA-ZH1ES pentru sunetul suprem

Compatibilitate TA-ZH1ES pentru sunetul suprem

Completaţi în mod corespunzător căştile şi experienţa muzicală cu amplificatorul staţionar Signature Series TA-ZH1ES, primul amplificator complet digital din lume pentru redarea fluxurilor analogice, pentru un sunet mai pur şi mai fidel. Amplificatorul suportă formatele de sunet PCM pe 32 de biţi/384 kHz şi DSD 11,2 MHz, precum şi conexiunile echilibrate şi neechilibrate.

Cod Produs: MDRZ1R.WW2 Categorii: ,
Greutate 0.385 kg
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  Dimensiune şi greutate

Greutate Aprox. 385 g (14 oz) fără cablu

  Caracteristici generale

Difuzor De tip dom, 70 mm (bobină mobilă CCAW)
Tip dinamic Închise, dinamice (circum-aural)
Magnet Neodim
Impedanţă (ohmi) 64 Ω la 1 kHz
Răspuns în frecvenţă 4 Hz – 120.000 Hz
Sensibilităţi (dB/mW) 100 dB/mW
Control volum Indisponibil
Tip cablu Tip Y detaşabil
Lungimea cablului Cablu pentru căşti (aprox. 3 m (118 1/8 in), cu fire din cupru fără oxigen acoperite cu argint, minimufă stereo placată cu aur), cablu pentru căşti pentru conexiuni echilibrate (aprox. 1,2 m (47 1/4 in), cu fire din cupru fără oxigen acoperite cu argint, mufă standard echilibrată, placată cu aur, în formă de L)
Conector Cablu pentru căşti (minimufă stereo placată cu aur), cablu pentru căşti cu conexiune echilibrată (conector standard echilibrat, placat cu aur, în formă de L)
Durată de utilizare Indisponibil
Durată de încărcare Indisponibil
Mod de purtare Circum-aural

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “MDRZ1R,Căşti de înaltă calitate, cu difuzor HD de 70 mm şi carcasă anti-rezonanţă”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: