Reducere!
,

CMTX5CDB,Sistem audio Sony cu Cd, Bluetooth si NFC,NEGRU


Compara
  • Ascultare printr-o singură atingere cu Bluetooth® NFC
  • Radio FM, redare CD şi USB
  • Amplificator digital S-Master, conversie extinsă DSEE

899.00lei 1,149.00lei

Sistem Hi-Fi complet cu Bluetooth®, ascultare printr-o singură atingere prin NFC şi amplificator digital S-Master

40 W de putere pentru muzică

Bucuraţi-vă de sunet puternic de până la 40 W, care umple camera, de la un sistem de boxe pe 2 canale. Cele două boxe pe toată gama de frecvenţe furnizează sunet stereo echilibrat în gama frecvenţelor înalte, medii şi joase. Rezultatul? Sunet clar, puternic, echilibrat, care se aude perfect indiferent de nivelul volumului.

Conectivitate Bluetooth® pentru redarea simplă a muzicii în timp real

Bazată pe undele radio, tehnologia Bluetooth® vă permite să realizaţi rapid o conexiune wireless cu rază scurtă ce nu va fi întreruptă de obiectele aflate pe traseul semnalului. Odată realizată asocierea , aveţi libertatea de a reda tot conţinutul preferat – inclusiv filme, fotografii şi muzică – de pe smartphone sau tabletă pe un dispozitiv compatibil.

Con celular ranforsat cu mică pentru sunet nedistorsionat

Partenerul perfect pentru muzica modernă dominată de bas. Majoritatea boxelor utilizează conuri de hârtie, care se deformează şi se deteriorează în timp, generând distorsiuni ale sunetului. Wooferele din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) sunt rigide şi îşi menţin forma chiar şi la presiuni şi viteze mari, astfel că puteţi amplifica basul fără a compromite calitatea sunetului.

Radiatoare pasive duble pentru amplificarea basului

Ascultaţi un bas răsunător, care vă face să vă mişcaţi pe ritm. Radiatoarele pasive duble reacţionează la mişcarea aerului prin boxă, creând artificial spaţiu în interiorul carcasei. Acest spaţiu antrenează circulaţia unui volum mai mare de aer prin boxe, permiţând unor unităţi mici să furnizeze sunet superior, în special în cazul frecvenţelor foarte joase.

Amplificator digital S-Master pentru sunet rafinat

Sunet pur, nefiltrat. Utilizând o cale simplificată a semnalului şi procesare digitală integrală, tehnologia S-Master amplifică semnalele audio în format digital fără a realiza în prealabil conversia în format analogic. Aceasta înseamnă că semnalele îşi vor menţine puritatea şi la puterea de ieşire finală a boxelor, oferindu-vă o experienţă sonoră mai realistă şi mai echilibrată.

ClearAudio+ pentru claritatea şi fidelitatea sunetului

O inovaţie unică de la Sony, ClearAudio+ reglează automat setările de sunet pentru o experienţa sonoră mai bogată. Reunind cele mai performante tehnologii de procesare digitală a semnalului, ClearAudio+ reuşeşte să optimizeze formatele audio şi să redea în mod consecvent un sunet clar, de înaltă calitate, indiferent ce muzică vă place.

Egalizatoare personalizate şi presetate pentru sunet optimizat

Bucuraţi-vă de nivelul de sunet perfect pentru melodiile dvs. preferate cu un egalizator personalizat şi presetat. Reglaţi manual nivelurile pentru a se adecva melodiei, salvaţi setările preferate ca presetare sau alegeţi dintre presetările existente, astfel încât să beneficiaţi de cea mai plăcută audiţie. Alegerea vă aparţine.

DSEE restabileşte detaliile colecţiei dvs. de muzică digitală

Îmbunătăţiţi calitatea fişierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvenţă care adaugă detalii şi bogăţie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabileşte fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. *Vedeţi dispozitive compatibile

Uniţi-vă muzica cu aplicaţia SongPal

Descărcaţi SongPal pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul asupra colecţiei dvs. de muzică. Conectaţi-vă prin Wi-Fi® sau Bluetooth® şi bucuraţi-vă de acces neperturbat la toate melodiile preferate de pe PC, server sau serviciul de muzică online preferat. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate.

Design perfect compact

Un plus de eleganţă în orice cameră. Suprafaţa netedă şi contururile bine definite vă asigură că acest dispozitiv aspectuos şi elegant se integrează în ambianţă, atrăgând totuşi atenţia prin rafinamentul minimalist. Perimetrul evidenţiat este o caracteristică a designului perfect compact.

385 mm lăţime într-un design compact

Toate caracteristicile unei configuraţii Hi-Fi complete îmbinate într-un design compact. Cu două boxe puternice, un CD player şi un tuner radio FM încorporat, acest sistem Hi-Fi compact, cu o singură incintă, măsoară doar 385 mm lăţime, ceea ce îl face ideal pentru a fi amplasat pe blatul de lucru din bucătărie sau pe noptieră.

CD player încorporat pentru colecţia de discuri

Redaţi albume clasice sau discuri cu compilaţii utilizând CD playerul încorporat. Acest sistem Hi-Fi este compatibil cu discurile CD, CD-R şi CD-RW, astfel încât vă puteţi bucura de toată muzica, de la înregistrări de studio la mixaje şi piese descărcate.

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriţi să ascultaţi DJ-ii preferaţi? Alegeţi postul dorit utilizând selectorul radioului FM şi vedeţi ce mai este nou.

 

Port USB pentru redarea muzicii şi încărcare

Redaţi şi încărcaţi cu uşurinţă. Portul USB vă permite să conectaţi o unitate USB, un smartphone, o tabletă sau un laptop pentru a asculta întreaga colecţie de muzică. Aţi rămas fără energie? Nicio problemă. Puteţi încărca tableta sau smartphone-ul şi în timp ce redaţi muzică.

Intrare audio AUX IN pentru redarea muzicii prin conexiune cu fir

Este uşor să redaţi melodii de pe un iPod sau de pe un player muzical digital. Este suficient să vă conectaţi dispozitivul la unitate printr-un cablu de intrare AUX IN (livrat separat), iar melodiile preferate vor fi redate prin aceste boxe pentru toată gama de frecvenţe.

Cod Produs: CMTX5CDB.CEL Categorii: ,

  Sunet

Tip boxă Toată gama de frecvenţe + radiator pasiv
Dimensiune boxă 65 mm
Putere de ieşire Total 40 W

  Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A) 385 x 178 x 81 cm
Greutate 2,7 Kg

  Funcţii

USB DA
CD Da

  Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire Intrare audio analogică (1)

Port USB (1)

Ieşire frontală boxă (2 boxe încorporate)

  Specificaţii Bluetooth®

Interval de frecvenţe 87,5 – 108,0 MHz/50 KHz

  Caracteristici generale

Telecomandă RM-AMU197
Consum de energie 24 W (în timpul operării), 0,5 W (în standby)

  Caracteristici ecologice şi de economisire a energiei

Consum de energie (modul standby) 0,5 W
Consum de energie (modul standby în reţea) – terminale 1,8 W (Bluetooth®)
Modul standby activat După 15 minute
Modul standby în reţea activat – terminale După 15 minute (Bluetooth®)
Comutator de pornire/oprire reţea (reţele) wireless Apăsaţi şi menţineţi apăsate butonul AMS şi tasta de pornire a unităţii.

  Conexiuni wireless

Capacităţi wireless Bluetooth®

NFC

NFC DA