Reducere!
,

DSCRX100M3 Cameră foto digitală compactă premium de la Sony cu senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0, de 20,1 MP

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
  • Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0, de 20,1 MP
  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* F1,8-2,8, de 24-70 mm
  • Vizor electronic încorporat (EVF)

1,929.00lei 2,499.00lei

Stoc epuizat

Senzor CMOS Exmor R® de tip 1,0", de 20,1 MP (efectivi)

Senzor CMOS Exmor R® de tip 1,0″, de 20,1 MP (efectivi)

Senzorul CMOS Exmor R® de tip 1,0″, cu iluminare din spate, asigură detalii clare şi luminoase în toate fotografiile şi clipurile video. Designul special Sony cu iluminare din spate permite o capturare de patru ori mai bună a luminii prin mutarea circuitelor în partea din spate a senzorului.

BIONZ™ X pentru detalii şi texturi superioare

BIONZ X pentru detalii şi texturi superioare

Toate camerele digitale necesită convertirea luminii captate de senzor într-o fotografie digitală frumoasă. Motorul care asigură această conversie este la fel de important ca şi obiectivul şi senzorul de înaltă rezoluţie; astfel, Sony a dezvoltat remarcabilul procesor BIONZ™ X, permiţând detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradaţii tonale mai bogate şi zgomot redus, atât pentru fotografii cât şi pentru filme.

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* F1,8-2,8, de 24-70 mm

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* F1,8-2,8, de 24-70 mm

Obiectivul superangular de 24 mm capturează mai mult din scenă — ideal pentru arhitectură şi peisaje, în timp ce setarea la 70 mm (la luminosul F2,8) este excelentă pentru portrete, prim-planuri (distanţă de 30 cm) şi estomparea creativă a fundalului. Având în spate peste 150 de ani de experienţă în optica de precizie, obiectivul ZEISS conferă contrast intens şi claritate înregistrărilor, fără reflexii, graţie unei protecţii avansate multistrat.

Fotografiaţi mai bine cu vizorul electronic încorporat

Fotografiaţi mai bine cu vizorul electronic încorporat

Vizorul electronic încorporat oferă mai o compoziţie mai precisă a fotografiei, mai ales în condiţii de iluminare puternică. Un senzor pentru ochi permite comutarea instantanee între vizor şi ecranul LCD, pentru filmare comodă, intuitivă.

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă împarte selectiv imaginea pe zone în funcţie de anumite modele (precum margini, texturi şi zone colorate uniform, cum ar fi cerul albastru), apoi aplică cea mai potrivită soluţie de reducere a zgomotului fiecărei zone, îmbunătăţind calitatea imaginii, în special la setări ridicate de sensibilitate.

Reproducerea detaliilor şi reducerea difracţiei

Utilizaţi performanţele complete ale senzorului şi obiectivelor. Tehnologia de reproducere a detaliilor previne contururile prea evidenţiate care afectează majoritatea imaginilor digitale. Reducerea difracţiei suprimă efectele difracţiei luminii, care duc la estomparea punctelor luminoase în special la setări mici ale diafragmei (numere F mari).

50 Mb/s în XAVC S gestionează scenele cu mişcare rapidă

Formatul XAVC S cu o rată de biţi ridicată este destinat pentru videografii profesionişti care sunt gata să-şi ducă munca la nivelul următor. Oferind o calitate incredibilă, XAVC S este construit de la formatul XAVC utilizat de profesioniştii de film şi televiziune, iar compresia inteligentă a datelor permite editarea fişierelor la dimensiuni potrivite pentru consumator.

Alegeţi între formatele de înregistrare XAVC S şi AVCHD

Alegeţi între formatele de înregistrare XAVC S şi AVCHD

Formatul cu rată de biţi ridicată XAVC S permite înregistrarea de imagini Full HD la 50 Mb/s, pentru o expresie extrem de ridicată a calităţii şi un zgomot minim. În plus, puteţi filma în Full HD cu AVCHD, iar apoi puteţi edita cu uşurinţă formatul respectiv în mai multe programe.

Afişajul cu rezoluţie completă de pixeli reduce numărul de artefacte

Utilizând puterea şi viteza motorului de procesare BIONZ X pentru a citi datele de la toţi pixelii senzorului de imagine la viteză ridicată, artefactele sunt eliminate în mod eficient, pentru a captura imagini cursive, de înaltă rezoluţie. Rezultatul final este o claritate video superioară chiar şi faţă de modelele DSLR Full Frame, mult mai costisitoare.

Realizaţi portrete superbe cu focalizarea automată a ochilor

Realizaţi portrete superbe cu focalizarea automată a ochilor

Focalizarea automată a ochilor uşurează realizarea autoportretul perfect. O provocare a portretisticii în stil profesional cu fundal frumos estompat este menţinerea ochilor într-o focalizare perfectă. Funcţia de focalizare automată a ochilor de la Sony are grijă de această complexitate, permiţându-vă să vă concentraţi asupra capturării subiectului în momentul perfect.

Focalizarea automată menţinută urmăreşte subiecţii în mişcare

Focalizarea automată menţinută urmăreşte subiecţii în mişcare

Vă este greu să menţineţi precizia focalizării în timp ce subiectul intră şi iese din cadru, se întoarce cu faţa de la cameră sau când intervin alte obiecte, precum copaci? Focalizarea automată cu blocare rezolvă toate aceste provocări, indiferent dacă vă fotografiaţi copiii în grădină sau realizaţi filmări profesionale la schi.

Opţiuni de focalizare manuală pentru un control creativ

Opţiuni de focalizare manuală pentru un control creativ

Uneori, doriţi un control creativ şi mai mare decât este posibil cu setările modului Automat. Soluţia este modul de Focalizare manuală (MF). Funcţiile precum asistenţă pentru focalizarea manuală (mărirea imaginii) şi conturarea zonelor focalizate (evidenţierea marginilor focalizate) fac mai uşoară încorporarea focalizării manuale în fotografiile dvs. atunci când doriţi să adăugaţi flexibilitate.

Ecran LCD rabatabil la 180 de grade pentru compunere flexibilă

Ecran LCD rabatabil la 180 de grade pentru compunere flexibilă

Ecranul de înaltă rezoluţie de 3,0″, ce poate fi înclinat, permite încadrarea perfectă a cadrelor de deasupra capului sau din unghi redus.

Formatele de înregistrare multiple asigură versatilitate video

Fotografiaţi aşa cum doriţi, cu o gamă de formate video disponibile. Capturaţi cu ajutorul codecului AVCHD sau XAVC S cu rată de biţi ridicată, pentru editare şi redare pe ecrane mari; sau alegeţi modul MP4 pentru încărcare şi partajare rapidă.

Vizualizaţi-vă fotografiile 4K pe ecranul mare

Afişaţi-vă frumos fotografiile şi clipurile video pe un televizor Sony 4K, pentru distracţie cu familia şi prietenii. Porturile pentru cabluri HDMI permit conexiuni simple şi rapide.

Asistenţă pentru PlayMemories Camera Apps

Asistenţă pentru PlayMemories Camera Apps

Bucuraţi-vă de o cameră care cu timpul devine din ce în ce mai funcţională. Alegeţi din gama tot mai extinsă de aplicaţii PlayMemories Camera Apps™, pentru telecomandă, efecte pentru imagini şi clipuri video şi multe altele. Instalarea este simplă utilizând computerul sau conexiunea Wi-Fi® a camerei. Consultaţi toate aplicaţiile la https://www.playmemoriescameraapps.com (notă: este posibil să nu fie disponibile în orice regiune)

Inel de control şi buton personalizat

Inel de control şi buton personalizat

Inelul de control montat convenabil pe obiectiv vă permite să selectaţi timpul de expunere, diafragma şi multe altele, pentru control creativ, o altă funcţie ce recomandă această cameră pentru exigenţele fotografilor profesionişti. În plus, butoanele personalizabile vă permit să programaţi 42 de funcţii posibile pentru a adapta cel mai bine capacităţile camerei la stilul dvs. de fotografiere.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Capture One (pentru Sony)

Capture One (pentru Sony)

Capture One Express (pentru Sony) este un software premiat și gratuit de editare a imaginilor care vă oferă transformarea datelor RAW la o calitate de top a imaginilor, gestionarea simplă a fișierelor cu imagini și instrumente de editare. Puteți cumpăra Capture One Pro (pentru Sony) pentru și mai multe instrumente de editare și posibilitatea de fotografiere prin tethering.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Noua suită a software-ului Imaging Edge de la Sony

Noua suită a software-ului Imaging Edge de la Sony

Suita de aplicații Imaging Edge poate maximiza calitatea imaginilor, poate îmbunătăți randamentul și vă poate ajuta să reglați fin imaginile RAW. Folosiți „Remote” pentru a controla fotografierea de la distanță; „Edit” pentru a transforma datele RAW în fotografii de înaltă calitate; și „Viewer” pentru a vizualiza, evalua și selecta fotografii dintr-o listă.

 

Cod Produs: DSCRX100M3.CE3 Categorii: ,
2,168.00lei for 2 item(s)
Greutate 1 kg
Dimensiuni 101 × 58 × 41 cm
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  Senzor

Tip de senzor Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), raport de aspect 3:2
Număr de pixeli (efectivi) Aprox. 20,1 megapixeli

  Obiectiv

Tip de obiectiv Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*, 10 elemente în 9 grupuri (9 elemente asferice inclusiv obiectiv asferic avansat)
Număr F (diafragmă maximă) F1,8 (W) – 2,8 (T)
Filtru ND Automat/Pornit (3 trepte)/Oprit
Distanţa focală f = 8,8 – 25,7 mm
UNGHI DE VIZUALIZARE (ECHIVALENT CU FORMATUL DE 35 MM) (IMAGINE STATICĂ) 84 de grade – 34 de grade (24 – 70 mm)
Interval de focalizare (de la partea din faţă a obiectivului) iAuto: AF (W: aprox. de la 5 cm (0,17 ft.) la infinit, T: aprox. de la 30 cm (0,99 ft.) la infinit)/Program automat: AF (W: aprox. de la 5 cm (0,17 ft.) la infinit, T: aprox. de la 30 cm (0,99 ft.) la infinit)
Zoom optic 2,9x
Zoom cu imagine clară (imagine statică) 20 M aprox. 5,8x/10 M aprox. 8,2x/5 M aprox. 11x/VGA aprox. 44x
Zoom cu imagine clară (film) aprox. 5,8x
Zoom digital (Imagine statică) 20 M aprox. 11x/10 M aprox. 16x/5 M aprox. 23x/VGA aprox. 44x
Zoom digital (Film) Aprox. 11x

  Ecran

Tip de ecran 7,5 cm (tip 3.0) (4:3)/1.228.800 de puncte/Xtra Fine/LCD TFT
Unghi reglabil În sus până la aprox. 180 de grade, în jos până la aprox. 45 de grade
Selector afişaj (Vizor/LCD) Automat/vizor electronic
Factor de mărire cu asistare MF 8,6 x,17,1 x
Ecran tactil

  Vizor

Tip de ecran/număr de puncte Vizor electronic tip 0,39 (OLED), 1.440.000 de puncte
Acoperirea câmpului 100%
Factor de mărire Aprox. 0,59x cu obiectiv de 50 mm la infinit, -1 m-1(dioptrie) (echiv. 35 mm)
Punct de vizualizare Aprox. 20 mm de ocular, 19,2 mm de la rama ocularului la o dioptrie de -1m-1 (standard CIPA)
Reglare dioptrică -4,0 până la +3,0 m-1
Control luminozitate Automat, Manual (5 trepte)

  Cameră foto

Motorul de procesare a imaginii da (BIONZ X)
Steadyshot Optic, Pentru film: modul Activ inteligent, tip optic cu compensare electronică, tip antirulare
Tip de focalizare Focalizare automată cu detectarea contrastului
Mod de focalizare Focalizare automată cu un singur cadru, Focalizare automată continuă, Focalizare manuală directă, Focalizare manuală
Zonă de focalizare Larg, Centru, Focalizare punctuală flexibilă (S/M/L), Focalizarea automată cu blocare (Larg, Centru, Focalizare punctuală flexibilă (S/M/L))
FOCALIZARE AUTOMATĂ MENŢINUTĂ Da
Mod de măsurare a luminii Multi-model, central ponderată, punct
Compensarea expunerii +/- 3,0 EV, trepte de 1/3 EV
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat) Automat (ISO 125 – 12.800, selectabil cu limita superioară/inferioară),125/160/200/250/320/400/500/640/800/1.000/1.250/1.600/2.000/2.500/3.200/4.000/5.000/6.400/8.000/10.000/12.800 (se poate extinde la ISO 80/100), NR multi-cadru: Automat (ISO 125 – 12.800), 200/400/800/1.600/3.200/6.400/12.800/25.600
Sensibilitatea ISO (Film) Automat: (nivel ISO 125 – nivel ISO 12.800, selectabil cu limita superioară/inferioară), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1.000/1.250/1.600/2.000/2.500/3.200/4.000/5.000/6.400/8.000/10.000/12.800
Iluminare minimă (film) Automat: 1,2 lucși (timp de expunere 1/30″)
Moduri balans de alb Auto, Zi, Umbră, Înnorat, Incandescent, Fluorescent: Alb cald, Fluorescent: Alb rece; Fluorescent: Alb diurn, Fluorescent: Zi; Bliț; Subacvatic automat; Temperatură culoare/Filtru; Personalizat
Microreglare Balans de alb G7-M7, A7-B7
Timp de expunere iAuto (4″ – 1/2000)/Program automat (1″ – 1/2000)/Manual (Bec, 30″ – 1/2000)/Prioritate de diafragmă (8″ – 1/2000)/Prioritate de obturator (30″ – 1/2000)
Diafragma iAuto (F1.8/F11(W))/Program automat (F1.8/F11(W))/Manual (F1.8/F11(W))/Prioritate de timp de expunere (F1.8/F11(W))/Prioritate de diafragmă (F1.8/F11(W))
Control imagine Contrast, Saturaţie, Claritate, Stil creativ, Spaţiu de culoare (sRGB/Adobe RGB), Calitate (RAW/RAW şi JPEG/Extra fine/Fine/Standard)
Reducerea zgomotului Reducere zgomot expunere lungă: activată/dezactivată, disponibilă la timpi de expunere mai mari de 1/3 secunde; Reducere zgomot ISO mare: normală/scăzută/dezactivată; Reducere zgomot multi-cadru: Automat, ISO200-25.600
Funcţii Interval dinamic Dezactivat, Optimizare interval dinamic (Automat/Nivel (1-5)), Interval dinamic ridicat automat: Dezactivat, Diferenţă expunere automată, Nivel diferenţă expunere (1,0-6,0 EV, în trepte de 1,0 EV)
Mod de filmare Automat superior, Automat inteligent, Program automat, Prioritate diafragmă, Prioritate de timp de expunere, Expunere manuală, Reapelare din memorie (1,2,3), Mod Film (Program automat, Prioritate de diafragmă, Prioritate de timp de expunere, Expunere manuală), Panoramă, Selectarea scenei
Selecţie scenă Portret, Sport, Macro, Peisaj, Apus, Scenă nocturnă, Fotografiere cu camera în mână la asfinţit, Portret nocturn, Combaterea estompării mişcării, Mod pentru animale de companie, Gourmet, Artificii, Sensibilitate ridicată
Viteză înregistrare continuă (maximum) (cu nr max. de pixeli de înregistrare) Fotografiere continuă cu prioritate de timp de expunere: aprox. 10 cps, Fotografiere continuă: aprox. 2.9 cps (AF-S)
Temporizator automat Dezactivată/10 sec. /2 sec. /3 sau 5 fotografii consecutive, cu întârziere de 10 sec. selectabilă
Moduri de declanşare Un singur cadru, Fotografiere continuă, Fotografiere continuă cu prioritate de timp de expunere, Temporizator automat, Temporizator automat (cont.), Varierea expunerii: un cadru, Varierea expunerii: continuă, Varierea balansului de alb, Variere DRO
Panoramă (captură) Mod Vedere panoramică
Efect de imagine [Imagini statice] Cameră foto de jucărie, Culori inspirate din stilul pop, Posterizare, Fotografie retro, Supraexpunere, Parţial color, Monocrom cu contrast ridicat, Efect de neclaritate, Pictură HDR, Monocrom cu tonuri bogate, Miniatură, Acuarelă, Ilustraţie, [Film] Cameră foto de jucărie, Culori inspirate din stilul pop, Posterizare, Fotografie retro, Supraexpunere, Parţial color, Monocrom cu contrast ridicat.
Stil creativ Standard, Viu, Neutru, Transparent, Intens, Lumină, Portret, Peisaj, Apus, Scenă nocturnă, Frunze de toamnă, Alb-negru, Sepia, Grilă de stil
Număr de scene recunoscute [Imagini statice] Automat superior: 44/iAutomat: 33; Film:44

  Bliţ

Modul bliţului Automat/Bliţ activat/Sincronizare lentă/Sincronizare bliţ spate/Bliţ dezactivat
Tip de bliţ Bliţ încorporat cu ridicare manuală
AF Illuminator Auto/Dezactivat
Varierea expunerii da
Gamă bliţ Sensibilitate ISO automată: aprox. de la 0,4 m la 10,2 m (de la 1,31 ft. până la 33,46 ft.) (W)/aprox. de la 0,4 m la 6,5m (de la 1,31 ft. la 21,33 ft.) (T), ISO12800: până la aprox. 20,4m (66,93 ft.) (W)/aprox. 13,0 m (42,65 ft.) (T)

  Înregistrare

Mediu de înregistrare compatibil Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo (viteză ridicată), Memory Stick PROHG Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark2), Memory Stick XC-HG Duo, card de memorie SD, card de memorie SDHC (UHS-I), card de memorie SDXC (UHS-I),card de memorie microSD, card de memorie microSDHC, card de memorie microSDXC
Format înregistrare Imagine statică: JPEG (DCF ver. 2.0, Exif ver. 2.3, compatibil MPF Baseline), RAW (format Sony ARW 2.3 ); Film: XAVG S, Film: Format AVCHD compatibil cu vers. 2.0, Film: MP4
Format înregistrare (sunet film) XAVC S: LPCM pe 2 canale; AVCHD: Dolby Digital (AC-3) pe 2 canale (Dolby Digital Stereo Creator); MP4: MPEG-4 AAC-LC pe 2 canale
Spaţiu de culoare (imagini statice) sRGB, Adobe RGB
DCF/DPOF DCF/DPOF/EXIF/MPF
Număr de pixeli de înregistrare a imaginilor statice (dimensiune imagine) mod 3:2: 20 M (5.472×3.648) / 10 M (3.888×2.592)/5 M (2.736×1.824), mod 4:3: 18 M (4.864×3.648)/10 M (3.648×2.736)/5 M (2.592×1.944)/mod VGA,16:9:17 M (5.472×3.080)/7.5 M (3.648×2.056)/4,2 M (2.720×1.528),mod 1:1:1 3 M (3.648×3.648)/6,5 M (2.544×2.544)/3,7 M (1.920×1.920), Vedere panoramică: Superangular (12.416×1.856/5.536×2.160), Standard (8.192×1.856/3.872×2.160)
Mod înregistrare filme (NTSC) Selector NTSC/PAL: AVCHD [NTSC]: 28 M PS (1.920×1.080/60p)/24 M FX (1.920×1.080/60i)/17 M FH (1.920×1.080/60i)/24 M FX (1.920×1.080/24p)/17 M FH (1.920×1.080/24p), XAVC S:60p 50 M (1.920×1.080/60p)/30p 50 M (1.920×1.080/30p)/24p 50 M (1.920×1.080/24p)/120p 50 M (1.280×720/120p)/MP4: 12 M (1.440×1.080/30 cps)/3 M VGA (640×480/30 cps)
Mod înregistrare filme (PAL) Selector NTSC/PAL: [PAL] AVCHD: 28 M PS (1.920×1.080/50p)/24 M FX (1.920×1.080/50i)/17 M FH (1.920×1.080/50i)/24 M FX (1.920×1.080/25p)/17 M FH (1.920×1.080/25p), XAVC S:50p 50 M (1.920×1.080/50p)/25p 50 M (1.920×1.080/25p)/100p 50 M (1.280×720/100p)/MP4: 12M (1.440×1.080/25 cps)/3M VGA (640×480/25 cps)

  Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire Terminal multiplu/micro USB, USB de mare viteză (USB2.0), micro HDMI
NFC Compatibil cu etichetele de tip 3 conform specificaţiilor Forumului NFC, telecomandă cu o apăsare, partajare printr-o singură atingere
WI-FI Da (IEEE 802.11b/g/n (bandă de 2,4 GHz))
Interfeţe Da

  Alimentare

Sursă de alimentare 3,6 V c.c. (baterie furnizată)/5 V c.c. (adaptor c.a. furnizat)
Sistem baterie Acumulator NP-BX1
Consum de energie (mod Cameră) Aprox. 1,7 W cu monitor LCD şi aprox. 2,3 W cu vizor (standard CIPA)
Încărcare prin USB/sursă de alimentare USB Da (Înregistrare, Redare)
AUTONOMIE A BATERIEI (IMAGINI STATICE) (CIPA) Monitor: aprox. 320/aprox. 160 min., vizor: aprox. 230/aprox. 115 min.
AUTONOMIE A BATERIEI (FILME, ÎNREGISTRARE SIMPLĂ) (CIPA) Monitor: aprox. 50 min., vizor: aprox. 50 min. (În modul [MP4 12 M], durata maximă de fotografiere continuă este de aprox. 15 min., iar dimensiunea max. a fişierului este de 2 GB)
AUTONOMIE A BATERIEI (FILME, ÎNREGISTRARE CONTINUĂ) (CIPA) Monitor: aprox. 85 min., vizor: aprox. 90 min. (În modul [MP4 12 M], durata maximă de fotografiere continuă este de aprox. 15 min., iar dimensiunea max. a fişierului este de 2 GB)

  Altele

Playmemories Camera Apps da
Funcţii de fotografiere Focalizare automată a ochilor, Detectarea feţei, Înregistrarea feţelor, Declanşare la zâmbet, Quick Navi, Indicator de nivel digital (spaţiere şi trecere), Varierea balansului de alb, Decalaj DRO, Asistenţă pentru focalizarea manuală, Compensare, Zebră, Nivel de referinţă microfon, Zoom în trepte, Temporizator de autoportret
Funcţii de redare BRAVIA® Sync (control pentru HDMI); vizualizare a indexului cu 9/25 cadre; orientare automată; redare diapozitive; Derulare înainte/înapoi (film); Ștergere; Protecție; Video mișcare; Efect înfrumusețare; Rotire automată a imaginii
TRILUMINOS Color Da
Ieşire imagine 4K da (doar imagine statică)
Temperatura de funcţionare 0 grade C. – +40 grade C. / 32 grade F. – 104 grade F.

  Tipărire

Tipărire Imprimare Exif; PRINT Image Matching (PIM3)

  Dimensiune şi greutate

DIMENSIUNI (L X H X A) (APROX.) 101,6×58,1×41,0 mm (4 in. × 2 3/8 in. × 1 5/8 in.)
GREUTATE (CONFORM CIPA) Aprox. 290 g (10,2 oz.) (baterie şi card de memorie incluse)/aprox. 263 g (9,3 oz.) (numai corpul)

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “DSCRX100M3 Cameră foto digitală compactă premium de la Sony cu senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0, de 20,1 MP”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: