Reducere!

DSCRX100M6 Cameră compactă, senzor 1inch, lentile Zeiss, 24-200mm, Negru

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
  • Obiectiv cu zoom F2,8 – 4,5 ZEISS® Vario-Sonnar T* de 24 – 200 mm
  • Viteză de focalizare automată de 0,03 s și fotografiere continuă cu până la 24 cps
  • Senzor CMOS suprapus tip 1.0 cu chip DRAM, aprox. 20,1 megapixeli efectivi

4,199.00lei 4,999.00lei

Stoc epuizat

O cameră de buzunar cu interval de zoom complet

O cameră de buzunar cu interval de zoom complet

Sistemul optic de 24 – 200 mm fără compromisuri al camerei asigură o calitate superbă a imaginii, care, combinată cu viteza ridicată și cu portabilitatea dată de dimensiunile reduse, o fac dispozitivul ideal pentru fotografiere în timpul deplasărilor sau pentru proiecte profesionale flexibile, chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori. În plus, tehnologia Clear Image Zoom vă permite să măriți centrul imagini în mod digital de până la două ori mai mult (echivalent cu 400 mm), aproape fără niciun fel de degradare a imaginii.

Înaltă rezoluţie şi design compact al sistemului optic

Înaltă rezoluţie şi design compact al sistemului optic

Noul sistem optic al modelului RX100 VI include opt elemente de obiective asferice cu 13 suprafețe asferice pentru înaltă rezoluție până la marginea imaginii, în întregul interval de zoom. Patru obiective AA (asferice avansate) corectează aberațiile sferice și coma, iar două elemente de sticlă ED elimină aberațiile, pentru o rezoluție înaltă chiar și la un interval mai ridicat de zoom.

Diafragmă mare, o gamă largă de posibilități de exprimare

Diafragmă mare, o gamă largă de posibilități de exprimare

Valorile F reduse din cadrul intervalului de zoom fac mai ușoară atingerea unor timpi de expunere mai reduși și a unui nivel ridicat de efecte bokeh. Chiar și la o distanță focală de 100 mm, diafragma maximă rămâne la F4. Aceasta poate reduce estomparea din fotografiile cu subiecți aflați în mișcare rapidă și, de asemenea, poate ajuta la realizarea de fotografii tip portret, în care subiectul iese în evidență în contextul unui nivel ridicat de efect bokeh de fundal.

Stabilizare optică SteadyShot™

Stabilizare optică SteadyShot

Progresele din domeniul stabilizării imaginii asigură echivalentul unui timp de expunere mai rapid în 4 trepte la 200 mm, compensând tremurul camerei în timpul fotografierii din mână, chiar și în condiții de utilizare a teleobiectivului sau de iluminare redusă. În combinație cu designul foarte sofisticat al sistemului optic și cu motorul avansat de procesare a imaginii, aceasta contribuie la calitatea excelentă a imaginilor realizate de cameră. [1] SteadyShot OPRIT [2] SteadyShot PORNIT

Senzor de imagine CMOS suprapus Exmor RS™ tip 1 pentru viteză

Senzor de imagine CMOS suprapus Exmor RS tip 1 pentru viteză

Focalizarea automată cu detectarea fazei în 315 de puncte în planul de focalizare asigură focalizarea automată și urmărirea extraordinar de precise și de rapide. În plus, senzorul de imagine CMOS suprapus de tip 1 cu 20,1 MP (efectivi) și cip DRAM permite filmarea cu redare foarte lentă până la 960 cps, având un obturator anti-distorsiune de foarte mare viteză, până la 1/32.000 s.

Motor de procesare a imaginii BIONZ X™ de mare viteză mare

Motor de procesare a imaginii BIONZ X de mare viteză mare

Cu o putere de procesare mai ridicată decât versiunea anterioară, motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X contribuie la calitatea ridicată a imaginii camerei, susținând o detectare AF/AE, o viteză de procesare, o viteză și o precizie de detectare a figurii și a ochilor îmbunătățite și o întârziere redusă la minimum pe afișajul vizorului.

Focalizare automată cu viteză ridicată la 0,03 s

Focalizare automată cu viteză ridicată la 0,03 s

Funcția de focalizare automată hibridă rapidă răspunde extrem de rapid în 0,03 s, integrând fără probleme caracteristica de viteză ridicată și urmărirea focalizării automate cu detectarea fazei și plan focal cu focalizarea automată în contrast de mare precizie. Aceasta crește capacitatea camerei de a focaliza, a urmări și a realiza imagini statice clare și precise în toate situațiile, chiar și în timpul unei scene cu acțiune dinamică rapidă.

Urmărire constantă cu focalizare automată densă și în unghi larg

Urmărire constantă cu focalizare automată densă și în unghi larg

Cele 315 puncte de focalizare automată cu detectarea fazei și plan focal ale camerei RX100 VI acoperă aprox. 65% din suprafața imaginii, pentru a surprinde rapid chiar și subiecții cu dimensiuni reduse sau în mișcare rapidă. Aceasta funcționează în corelație cu tehnologia de urmărire a focalizării automate cu densitate ridicată, concentrând în număr ridicat punctele de focalizare automată pentru a crește semnificativ performanțele de urmărire a subiecților aflați în mișcare. [1] Punctele de focalizare automată care apar pe ecranul efectiv [2] Algoritmul focalizării automate (nu apare pe ecranul efectiv)

Focalizare automată a ochilor cu performanțe excelente de urmărire

Focalizare automată a ochilor cu performanțe excelente de urmărire

Focalizarea automată a ochilor de mare precizie, combinată cu urmărirea focalizării automate de înaltă performanță, asigură asistență utilă la realizarea fotografiilor tip portret. Este eficientă chiar și atunci când subiectul privește în jos sau în altă parte sau atunci când figurile sunt retroiluminate sau se află parțial în întuneric și menține focalizarea asupra ochilor subiecților aflați în mișcare atunci când se utilizează setarea AF-C.

Modul AF-A realizează comutarea automată a modurilor de focalizare

În modul AF-A, în funcție de anumite modificări precum mișcarea neașteptată a subiectului și luminozitatea detectată prin cadrul de fotografiere, camera comută automat între modul AF-S (Focalizare automată cu un singur cadru: blochează focalizarea când declanşatorul este apăsat până la jumătate) şi modul AF-C (focalizare automată continuă: menține focalizarea asupra subiecților atât timp cât butonul obturatorului este apăsat pe jumătate).

Funcții simple și naturale de focalizare prin atingere și de focalizare automată cu touchpad

Funcții simple și naturale de focalizare prin atingere și de focalizare automată cu touchpad

Cu ajutorul funcției Focalizare prin atingere, puteți să atingeți ecranul LCD în punctul din imagine asupra căruia doriți să focalizați, astfel încât să focalizați intuitiv asupra subiecților chiar și la marginea cadrului, fără reîncadrare, atât pentru imagini statice, cât și pentru filme. Atunci când utilizați vizorul, utilizați funcția de focalizare automată cu touchpad pentru a comuta focalizarea cursiv și ușor, prin simpla trecere a degetului peste ecranul LCD.

Fotografiați la 24 cps cu funcția de urmărire AF/AE

Fotografiați la 24 cps cu funcția de urmărire AF/AE

Combinația puternică dintre senzorul de imagine Exmor RS de tip 1 și motorul de procesare a imaginii BIONZ X permite fotografierea continuă cu urmărirea AF/AE de până la aprox. 24 cps pentru până la 249 de cadre. Momentele cheie și scenele cu acțiune rapidă pot fi surprinse cu precizie

S-a îmbunătățit operabilitatea la fotografierea continuă

Imaginile înregistrate continuu pot fi afișate în grupurile în care au fost înregistrate, iar fotografiile pot fi șterse sau protejate cu o singură operațiune rapidă. A fost îmbunătățită și operabilitatea camerei în timpul scrierii datelor pe cardul de memorie; acum se oferă acces complet la meniul Fn și la butonul de meniu, iar setările pot fi modificate.

Înregistrare silenţioasă pentru situaţii sensibile

Înregistrare silenţioasă pentru situaţii sensibile

Puteți dezactiva sunetul obturatorului camerei în mediile sensibile la zgomot, cum ar fi întâlnirile în restaurante sau cafenele liniștite. Sunetul obturatorului poate fi dezactivat chiar și în timpul fotografierii continue.

Obturator anti-distorsiune

Obturator anti-distorsiune

Citirea rapidă a datelor de la senzorul de imagine Exmor RS reduce simțitor distorsiunea imaginilor cu subiecți care se mișcă rapid, cum ar fi o crosă de golf mișcată rapid. Obturatorul electronic anti-distorsiune are timpi de expunere de până la 1/32.000 de secunde.

Focalizare automată hibridă rapidă pentru filme

Focalizare automată hibridă rapidă pentru filme

Funcția Focalizare automată hibridă rapidă asigură o urmărire cu precizie atunci când înregistrați filme 4K. Funcția de focalizare automată cu detectarea fazei este eficientă pe aceeași suprafață largă precum în cazul imaginilor statice, contribuind la o focalizare mai uniformă. De asemenea, viteza de acționare a focalizării automate și sensibilitatea de urmărire a focalizării automate sunt ajustabile, astfel încât tranzițiile de focalizare pot fi reglate pentru a se potrivi cu scena și cu intențiile dvs. creative.

Filme 4K înregistrate cu citirea tuturor pixelilor

Filme 4K înregistrate cu citirea tuturor pixelilor

Atunci când se înregistrează în format 4K (rezoluție QFHD: 3.840×2.160) cu citirea tuturor pixelilor, fără pierderi de pixeli, camera colectează de aproximativ 1,7 ori mai multe informaţii decât este necesar pentru înregistrarea filmelor 4K. Acest efect de supra-eşantionare permite obţinerea unor imagini la rezoluţii ieşite din comun, cu reducerea la minimum a efectului moiré şi a distorsiunilor.

Respectă cerințele pentru realizarea de filme HDR

Respectă cerințele pentru realizarea de filme HDR

Modelul RX100 VI servește unei game largi de necesități de producție HDR, cu curbe gamma S-Log3 și S-Log2 pentru gradarea culorilor în etapa de postproducție și cu capacitate de înregistrare HLG (Hybrid Log-Gamma), astfel că RX100 VI permite redarea imediată, fără procesare suplimentară, a imaginilor HDR, prin simpla conectare a aparatului foto la un televizor Sony compatibil HLG printr-un cablu USB.

Redare foarte lentă, de până la 40x mai lentă

Redare foarte lentă, de până la 40x mai lentă

Senzorul CMOS suprapus permite o frecvență de cadre foarte ridicată de până la 960 cps. Prin utilizarea caracteristicii de teleobiectiv la 200 mm, este posibil să înregistrați material video în prim-plan cu redare foarte lentă. Frecvența de cadre și setarea de înregistrare pot fi stabilite independent pentru filmare cu redare foarte lentă de 4x până la 40x.

Suport de film pentru flux de lucru profesionist

Pentru fotografiere și înregistrare mai avansate, modelul RX100 VI acceptă și este compatibil cu diverse funcții de film, care se găsesc de obicei în echipamente de uz profesionist, între care Profil cu imagine, Asistență afișare gamma, Model tip zebră, ieșire HDMI directă, TC/UB, Control înregistrare, funcții de marcare și Înregistrare prin proxy pentru partajare simplă prin rețea și transfer în smartphone-uri.

Caracteristică Obturator tactil pentru fotografiere ușoară

Caracteristică Obturator tactil pentru fotografiere ușoară

Pentru prima dată în cazul seriei RX, obturatorul poate fi operat prin atingerea ecranului LCD, care acum se rabatează în sus până la 180° și în jos la 90°. Operarea este intuitivă și convenabilă, în special atunci când se fotografiază scene din unghiuri mari sau mici.

Extindeți capacitatea de înregistrare cu cadru static cu până la 30%

Extindeți capacitatea de înregistrare cu cadru static cu până la 30%

Dacă alimentarea corpului camerei este pornită, ecranul LCD poate fi oprit automat (la 2, 5 sau 10 secunde după ultima operațiune) pentru a economisi bateria. Utilizarea acestei funcții poate crește cu până la aprox. 30% numărul maxim de cadre statice care pot fi realizate.

Vizor electronic cu acces printr-o singură apăsare

Vizor electronic cu acces printr-o singură apăsare

Prin apăsarea pe comutatorul glisant al vizorului de pe partea laterală a corpului, vizorul este accesibil instantaneu printr-un singur gest și poate fi retras instantaneu atunci când nu este în uz.

Tru-Finder™ OLED XGA™

Tru-Finder OLED XGA

Vizorul electronic retractabil Tru-Finder are o rezoluţie ridicată (echivalentă cu 2,35 milioane de puncte), auto-iluminare puternică şi contrast înalt, caracteristici excelente pentru previzualizarea fotografiilor şi ajustarea în consecinţă a setărilor. Optica oculară a vizorului electronic este tratată cu strat de protecţie ZEISS T* pentru a reduce oglindirile nedorite şi a asigura o vizibilitate clară din colţ în colţ.

Interfață cu control tactil și cursiv

Interfață cu control tactil și cursiv

Un inel de control montat pe obiectiv permite controale manuale de tip profesionist, cum ar fi selectarea timpului de expunere, a diafragmei și multe altele, pentru control creativ suplimentar. În plus, maneta de zoom a fost reproiectată pentru o operabilitate maximă a obiectivului de zoom, care este controlat acum în două etape prin înclinarea manetei de zoom.

Meniul meu, așa cum îl doriți

Meniul meu, așa cum îl doriți

Cu Meniul meu, puteți înregistra elemente de meniu care pot fi accesate pe loc și puteți particulariza meniuri. Ecranul meniului are un aspect nou și puteți atribui până la 30 de funcții butoanelor pentru a reconfigura interfața camerei în funcție de preferințele de înregistrare.

Link la informațiile de localizare prin Bluetooth®

Link la informațiile de localizare prin Bluetooth®

Cu funcția Link la informațiile de localizare, profitați la maximum de modelul RX100 VI. Camera poate fi conectată la aplicația PlayMemories Mobile™ de pe un dispozitiv compatibil, pentru a obține date despre locație, pentru a le înregistra pe imagini statice și pentru a corecta setările camerei privind data/ora și locația.

Accesare printr-o atingere/Partajare printr-o singură atingere

Accesare printr-o atingere/Partajare printr-o singură atingere

Graţie funcţiei de accesare printr-o singură atingere, un smartphone sau o tabletă poate funcţiona ca vizor/telecomandă. Partajarea printr-o singură atingere permite transferarea fotografiilor/clipurilor video pe dispozitiv. Instalați o aplicație PlayMemories Mobile prin Wi-Fi® pe dispozitivul dvs. Android™ cu capacitate NFC, apoi atingeți dispozitivul de cameră pentru a le conecta. Compatibilitatea cu codurile QR permite conectarea cu smartphone-urile care nu au funcţia NFC.

Evaluare și sortare convenabile pe loc

Evaluare și sortare convenabile pe loc

Evaluările de la 1 la 5 stele pot fi păstrate atunci când imaginile sunt importate în PlayMemories Home sau în noua suită software de imagistică Sony care rulează pe PC, iar această funcție și o funcție de protejare a imaginii pot fi atribuite unui buton personalizat. Evaluările și protecția realizate pe cameră pot fi aplicate, revizuite și modificate atunci când vă aflați la locul fotografierii sau în timp ce călătoriți.

Suită software Imaging Edge de la Sony

Suită software Imaging Edge de la Sony

Suita software-ului Imaging Edge poate maximiza calitatea imaginilor, poate îmbunătăți randamentul și vă poate ajuta să reglați fin imaginile RAW. Folosiți „Remote” pentru a controla de la distanță fotografierea în timp de monitorizați scenele în timp real pe PC; „Edit” pentru a transforma datele RAW în fotografii de înaltă calitate; și „Viewer” pentru a vizualiza, a evalua și a selecta fotografii dintr-o listă.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Capture One (pentru Sony)

Capture One (pentru Sony)

Capture One Express (pentru Sony) este un software premiat și gratuit de editare a imaginilor care vă oferă transformarea datelor RAW la o calitate de top a imaginilor, gestionarea simplă a fișierelor cu imagini și instrumente de editare. Puteți cumpăra Capture One Pro (pentru Sony) pentru și mai multe instrumente de editare și posibilitatea de fotografiere prin tethering.

 

Cod Produs: DSCRX100M6.CE3 Categorie:
4,438.00lei for 2 item(s)
Greutate 1 kg
Dimensiuni 101 × 58 × 42 cm
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  Senzor

Tip de senzor Senzor CMOS Exmor RS® de tip 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), raport de aspect 3:2
Număr de pixeli (efectivi) Aprox. 20,1 megapixeli

  Obiectiv

Tip de obiectiv Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T*, 15 elemente în 12 grupuri (8 elemente asferice, inclusiv obiectiv AA (asferic avansat))
Număr F (diafragmă maximă) F2,8 (obiectiv larg) – 4,5 (teleobiectiv)
Filtru ND
Distanţa focală f = 9 – 72 mm, Imagine statică de 3:2, f = 24 – 200 mm*, Imagine statică de 4:3, f = 25 – 220 mm*, Imagine statică de 16:9, f = 24 – 210 mm*, Imagine statică de 1:1, f = 30 – 260 mm* *echivalent cu formatul de 35 mm
Interval de focalizare (de la partea din faţă a obiectivului) AF (W: aprox. 8 cm (0,26 ft) la infinit, T: aprox. 100 cm (3,28 ft) la infinit)
Zoom optic 8x
Zoom cu imagine clară (imagine statică) 20 M – aprox. 16x/10 M – aprox. 22x/5 M – aprox. 32x/VGA – aprox. 121x
Zoom cu imagine clară (film) 4K: aprox. 12x; HD: aprox. 16x
Zoom digital (Imagine statică) 20 M – aprox.32x/10 M – aprox. 44x/5 M – aprox. 64x/VGA – aprox.121x
Zoom digital (Film) Aprox. 32x
Diametru filtru Aprox. 32x

  Ecran

Tip de ecran 7,5 cm (tip 3) (4:3)/921.600 de puncte/Xtra Fine/LCD TFT
Unghi reglabil În sus până la aprox. 180 de grade, în jos până la aprox. 90 de grade
Selector afişaj (Vizor/LCD) Auto/EVF(Manual)/Monitor(Manual)
Factor de mărire cu asistare MF 5,3x,10,7x
Ecran tactil Da

  Vizor

Tip de ecran/număr de puncte Vizor electronic de tip 0,39 (OLED), 2.359.296 de puncte
Acoperirea câmpului 100%
Factor de mărire Aprox. 0,59x cu obiectiv de 50 mm la infinit, -1m-1(dioptrie) (echiv. 35 mm)
Punct de vizualizare Aprox. 20 mm față de ocular, 19,2 mm de la rama ocularului la o dioptrie de -1 m-1 (standard CIPA)
Reglare dioptrică -4,0 până la +3,0 m-1
Control luminozitate Automat, Manual (5 trepte)

  Cameră foto

Motorul de procesare a imaginii Da (BIONZ X)
Steadyshot Optic: Da (modul Activ inteligent, tip optic cu compensare electronică, tip antirulare)
Tip de focalizare Focalizare automată rapidă hibridă (focalizare automată cu detecţia fazei/focalizare automată cu detecţia contrastului)
Mod de focalizare Focalizare automată cu un singur cadru, Focalizare automată, Focalizare automată continuă, Focalizare manuală directă, Focalizare manuală
Zonă de focalizare Larg (315 puncte (focalizare automată cu detectarea fazei), 25 de puncte (focalizare automată cu detectarea contrastului)); Zonă; Centru; Focalizare punctuală flexibilă (S/M/L); Focalizare punctuală flexibilă extinsă; Focalizare automată cu blocare (Larg/Centru/Focalizare punctuală flexibilă(S/M/L)/Focalizare punctuală flexibilă extinsă)
FOCALIZARE AUTOMATĂ MENŢINUTĂ Larg (315 puncte (focalizare automată cu detectarea fazei), 25 de puncte (focalizare automată cu detectarea contrastului)); Zonă; Centru; Focalizare punctuală flexibilă (S/M/L); Focalizare punctuală flexibilă extinsă; Focalizare automată cu blocare (Larg/Centru/Focalizare punctuală flexibilă(S/M/L)/Focalizare punctuală flexibilă extinsă)
Mod de măsurare a luminii Multi-model, Central ponderată, Punctuală, Accentuare medie pe tot ecranul
Compensarea expunerii +/- 3,0 EV, trepte de 1/3 EV
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat) Automat (ISO 125 – 12.800, selectabil cu limita superioară/inferioară),125/160/200/250/320/400/500/640/800/1.000/1.250/1.600/2.000/2.500/3.200/4.000/5.000/6.400/8.000/10.000/12.800 (se poate extinde la ISO 80/100), NR multi-cadru: Automat (ISO 125 – 12.800), 200/400/800/1.600/3.200/6.400/12.800/25.600
Sensibilitatea ISO (Film) Automat: (nivel ISO 125 – nivel ISO 12.800, selectabil cu limita superioară/inferioară), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1.000/1.250/1.600/2.000/2.500/3.200/4.000/5.000/6.400/8.000/10.000/12.800
Iluminare minimă (film) Automat: 2,9 lucși (timp de expunere 1/30″)
Moduri balans de alb Auto, Zi, Umbră, Înnorat, Incandescent, Fluorescent: Alb cald, Fluorescent: Alb rece; Fluorescent: Alb diurn, Fluorescent: Zi; Bliț; Subacvatic automat; Temperatură culoare/Filtru; Personalizat
Microreglare Balans de alb Da (G7 – M7, 57 trepte) (A7 – B7, 29 trepte)
Timp de expunere Da (G7 – M7, 57 trepte) (A7 – B7, 29 trepte)
Obturator electronic iAuto (4″ – 1/32.000)/Program automat (30″ – 1/32.000)/Manual (30″ – 1/32.000)/Prioritate de diafragmă (30″ – 1/32.000)/Prioritate de timp de expunere (30″ – 1/32.000)
Diafragma iAuto (F2,8/F11 (unghi larg))/Program automat (F2,8/F11 (unghi larg))/Manual (F2,8/F11 (unghi larg))/Prioritate de timp de expunere (F2,8/F11 (unghi larg))/Prioritate de diafragmă (F2,8/F11 (unghi larg))
Control imagine Contrast, Saturație, Claritate, Stil creativ, Spațiu de culori (sRGB/Adobe RGB), Calitate (RAW/RAW și JPEG (Extra fin, Fin, Standard)/JPEG (Extra fin, Fin, Standard)
Reducerea zgomotului Reducere zgomot expunere lungă: activată/dezactivată, disponibilă la timpi de expunere mai mari de 1/3 secunde; Reducere zgomot ISO mare: normală/scăzută/dezactivată; Reducere zgomot multi-cadru: Automat, ISO200-25.600
Funcţii Interval dinamic Dezactivat; Optimizator interval dinamic (automat/nivel 1-5); Interval dinamic automat ridicat (Diferenţă expunere automată; Nivel diferenţă expunere (1,0-6,0 EV, trepte de 1,0 EV))
Mod de filmare AUTO (Automat inteligent/Automat superior); Program automat; Prioritate de diafragmă; Prioritate de timp de expunere; Expunere manuală; MR (Reapelare din memorie) [3 seturi corp/card de memorie 4 seturi], Mod Film (Program automat, Prioritate de diafragmă, Prioritate de timp de expunere, Expunere manuală); Mod HFR (Program automat, Prioritate de diafragmă, Prioritate de timp de expunere, Expunere manuală); Panoramă; Selectarea scenei
Selecţie scenă Portret, Sport, Macro, Peisaj, Apus, Scenă nocturnă, Fotografiere cu camera în mână la asfinţit, Portret nocturn, Combaterea estompării mişcării, Mod pentru animale de companie, Gourmet, Artificii, Sensibilitate ridicată
Viteză înregistrare continuă (maximum) (cu nr max. de pixeli de înregistrare) Fotografiere continuă Hi: aprox. 24 cps, Fotografiere continuă Mid: aprox. 10 cps, Fotografiere continuă Low: aprox. 3 cps
Temporizator automat 10 sec./5 sec./2 sec./3 sau 5 fotografii consecutive cu întârziere selectabilă de10 sec. 5 sec. sau 2 sec./Fotografii cu varierea expunerii cu întârziere selectabilă la 10 sec. 5 sec. sau 2 sec.
Moduri de declanşare Un singur cadru; Fotografiere continuă (Ridicată/Medie/Scăzută); Temporizator automat; Temporizator automat (cont.); Varierea expunerii: cont., Varierea expunerii: un cadru; Varierea balansului de alb; Variere DRO
Panoramă (captură) Mod Vedere panoramică
Efect de imagine Imagine statică: Cameră foto de jucărie, Imagine statică: Culori inspirate de stilul pop, Imagine statică: Posterizare, Imagine statică: Fotografie retro, Imagine statică: Supraexpunere, Imagine statică: Parțial color, Imagine statică: Monocrom cu contrast ridicat, Imagine statică: Focalizare estompată, Imagine statică: Tablou HDR, Imagine statică: Monocrom cu tonuri bogate, Imagine statică: Miniatură, Imagine statică: Acuarelă, Imagine statică: Ilustrație, Film: Cameră foto de jucărie, Film: Culori inspirate de stilul pop, Film: Posterizare, Film: Fotografie retro, Film: Supraexpunere, Film: Parțial color, Film: Monocrom cu contrast ridicat
Stil creativ Standard, Viu, Neutru, Transparent, Intens, Lumină, Portret, Peisaj, Apus, Scenă nocturnă, Frunze de toamnă, Alb-negru, Sepia, Grilă de stil
Profil imagine oprit/PP1-PP10 (Nivel de negru, gamma (film, imagine statică, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1, HLG2, HLG3), gamma negru, cot de curbă, mod culoare, saturație, fază culoare, adâncime culoare, detalii, copiere, resetare)
Număr de scene recunoscute oprit/PP1-PP10 (Nivel de negru, gamma (film, imagine statică, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1, HLG2, HLG3), gamma negru, cot de curbă, mod culoare, saturație, fază culoare, adâncime culoare, detalii, copiere, resetare)

  Bliţ

Modul bliţului Automat/Bliţ activat/Sincronizare lentă/Sincronizare bliţ spate/Bliţ dezactivat
Tip de bliţ Bliţ încorporat cu ridicare manuală
AF Illuminator Auto/Dezactivat
Varierea expunerii Da
Gamă bliţ Sensibilitate ISO automată: aprox. de la 0,4 m la 5,9 m (de la 1,31 ft la 19,35 ft) (unghi larg)/aprox. de la 1 m la 3,1 m (de la 3,28 ft la 10,17 ft) (teleobiectiv), ISO 12.800: până la aprox. 12,4 m (40,68 ft) (unghi larg)/aprox. 7 m (22,96 ft) (teleobiectiv)

  Înregistrare

Mediu de înregistrare compatibil Memory Stick Duo; Memory Stick PRO Duo; Memory Stick PRO Duo (viteză ridicată); Memory Stick PROHG Duo; Memory Stick Micro; Memory Stick Micro (Mark2); Card de memorie SD; Card de memorie SDHC (UHS-I); Card de memorie SDXC (UHS-I); Card de memorie microSD; Card de memorie microSDHC; Card de memorie microSDXC
Format înregistrare Imagini statice: JPEG (DCF ver. 2.0, Exif ver. 2.31, compatibil MPF Baseline), RAW (format Sony ARW 2.3 ); Film: XAVG S, Film: Format AVCHD compatibil cu ver. 2.0
Format înregistrare (sunet film) Imagini statice: JPEG (DCF ver. 2.0, Exif ver. 2.31, compatibil MPF Baseline), RAW (format Sony ARW 2.3 ); Film: XAVG S, Film: Format AVCHD compatibil cu ver. 2.0
Spaţiu de culoare (imagini statice) sRGB, Adobe RGB
DCF/DPOF DCF/DPOF/EXIF/MPF
Număr de pixeli de înregistrare a imaginilor statice (dimensiune imagine) mod 3:2: 20 M (5.472×3.648) / 10 M (3.888×2.592)/5 M (2.736×1.824), mod 4:3: 18 M (4.864×3.648)/10 M (3.648×2.736)/5 M (2.592×1.944)/mod VGA,16:9:17 M (5.472×3.080)/7.5 M (3.648×2.056)/4,2 M (2.720×1.528),mod 1:1:1 3 M (3.648×3.648)/6,5 M (2.544×2.544)/3,7 M (1.920×1.920), Vedere panoramică: Superangular (12.416×1.856/5.536×2.160), Standard (8.192×1.856/3.872×2.160)
Mod înregistrare filme (NTSC) Selector NTSC/PAL: AVCHD mod [PAL]: 24 M FX (1.920×1.080/50i)/17 M FH (1.920×1.080/50i), XAVC S 4K: 25p 100 M( 3.840×2.160/25p)/25p 60 M (3.840×2.160/25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1.920×1.080/50p)/50p 25 M (1.920×1.080/50p)/25p 50 M (1.920×1.080/25p)/25p 16 M (1.920×1.080/25p)/100p 100 M (1.920×1.080/100p)/100p 60 M (1.920×1.080/100p), Selector NTSC/PAL: AVCHD [NTSC]: 24 M FX (1.920×1.080/60i)/17 M FH (1.920×1.080/60i), XAVC S 4K: 30p 100 M (3.840×2.160/30p)/30p 60 M (3.840×2.160/30p)/24p 100 M (3.840×2.160/24p)/24p 60 M (3.840×2.160/24p), XAVC S HD: 60p 50 M (1.920×1.080/60p)/60p 25 M (1.920×1.080/60p)/30p 50 M (1.920×1.080/30p)/30p 16 M (1.920×1.080/30p)/24p 50 M (1.920×1.080/24p)/120p 100 M (1.920×1.080/120p)/120p 60 M (1.920×1.080/120p)
HFR Selector NTSC/PALpentru înregistrare: Mod [PAL] XAVC S HD:50p 50M (1.920×1.080/250 cps), 50p 50M (1.920×1.080/500 cps), 50p 50M (1.920×1.080/1.000 cps),/25p 50M (1.920×1.080/250 cps), 25p 50M (1.920×1.080/500 cps), 25p 50M (1.920×1.080/1.000 cps) Selector NTSC/PAL: mod [NTSC] XAVC S HD: 60p 50 M (1.920×1.080/240 cps), 60p 50 M (1.920×1.080/480 cps), 60p 50 M (1.920×1.080/960 cps)/30p 50 M (1.920×1.080/240 cps), 30p 50 M (1.920×1.080/480 cps), 30p 50 M (1.920×1.080/960 cps)/24p 50 M (1.920×1.080/240 cps), 24p 50 M (1.920×1.080/480 cps), 24p 50 M (1.920×1.080/960 cps)Număr citit de senzor de pixeli efectiviPrioritate calitate: 240 cps/250 cps (1.824×1.026), 480 cps/500 cps (1.824×616), 960 cps/1.000 cps (1.244×420)/Prioritate durată fotografiere: 240 cps/250 cps (1.824×616), 480 cps/500 cps (1.292×436), 960 cps/1.000 cps (800×270)
Număr de pixeli de înregistrare a imaginilor statice (dimensiune imagine) în timpul filmării Mod 16:9: 17 M (5.472 × 3.080)/7,5 M (3.648 × 2.056)/4,2 M (2.720 × 1.528)

  Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire Terminal multiplu/micro USB, USB de mare viteză (USB2.0), micro HDMI
NFC Compatibil cu etichetele de tip 3 conform specificaţiilor Forumului NFC, telecomandă cu o apăsare, partajare printr-o singură atingere
WI-FI Da (IEEE 802.11b/g/n (bandă de 2,4 GHz))
Interfeţe Da
Bluetooth® Da (standard Bluetooth ver. 4.1 (banda de 2,4 GHz))

  Alimentare

Sursă de alimentare 3,6 V c.c. (baterie furnizată)/5 V c.c. (adaptor c.a. furnizat)
Sistem baterie Acumulator NP-BX1
Consum de energie (mod Cameră) Aprox. 2,3 W cu ecran LCD şi aprox. 2,6 W cu vizor (standard CIPA)
Încărcare prin USB/sursă de alimentare USB Da (Înregistrare, Redare)
AUTONOMIE A BATERIEI (IMAGINI STATICE) (CIPA) Monitor: aprox. 240/aprox. 120 min., Ecran (Atunci când funcția Dezactivare automată ecran este setată la 2 s): aprox. 310/aprox. 155 min., Vizor: aprox. 220/aprox. 110 min.
AUTONOMIE A BATERIEI (FILME, ÎNREGISTRARE SIMPLĂ) (CIPA) Monitor: aprox. 40 min., Vizor: aprox. 40 min.
AUTONOMIE A BATERIEI (FILME, ÎNREGISTRARE CONTINUĂ) (CIPA) Monitor: aprox. 75 min., Vizor: aprox. 70 min.

  Altele

Playmemories Camera Apps
Photo Creativity
Funcţii de fotografiere Focalizare automată a ochilor, Detectare figură, Recunoaștere figură, Înregistrare imagine statică (în timpul înregistrării de film), Declanșare la zâmbet, Linie grilă, Navigare rapidă, Indicator nivel digital (înclinare și rulare), Variere balans de alb, Variere DRO, Asistență focalizare manuală, Evidențiere, Model tip zebră, Afișare marcaj, Nivel microfon, Zoom gradual/Zoom rapid, Cronometru autoportret, TC/UB, Drept de autor și nume fotograf, Timp expunere minim ISO automat, Telecomandă PC, Asistență afișare gamma, Sensibilitate urmărire focalizare automată [Mov], Viteză acționare focalizare automată [Mov], Setare nume fișier, Obturator tactil, Meniul meu
Funcţii de redare BRAVIA® Sync (control pentru HDMI); vizualizare a indexului cu 9/25 cadre; orientare automată; redare diapozitive; Derulare înainte/înapoi (film); Ștergere; Protecție; Video mișcare; Efect înfrumusețare; Captură foto; Evaluare; Rotire automată a imaginii; Grupare fotografiere continuă
TRILUMINOS Color Da
Ieşire imagine 4K Da
Temperatura de funcţionare 0 grade C. – +40 grade C. / 32 grade F. – 104 grade F.

  Tipărire

Tipărire Imprimare Exif; PRINT Image Matching (PIM3)

  Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A) 101,6 x 58,1 x 42,8 mm (4 in × 2 3/8 in. × 1 11/16 in
GREUTATE (CONFORM CIPA) Aprox. 301 g (10,7 oz) (se includ bateria și cardul de memorie)/Aprox. 274 g (9,7 oz) (doar corpul)

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “DSCRX100M6 Cameră compactă, senzor 1inch, lentile Zeiss, 24-200mm, Negru”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: