ILCE7RM3B Camera foto mirrorless, Full Frame, 42.4 MP, 4K, Stabilizare pe 5 axe, Montura E, Negru

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
  • Senzor CMOS Exmor R cu cadru întreg de 35 mm, la 42,4 MP și procesare îmbunătățită a imaginilor
  • Performanțe fenomenale de focalizare automată și fotografiere continuă la 10 cps
  • Utilizare confortabilă și fiabilitate, pentru susținerea unui flux de lucru profesionist

12,499.00lei

Stoc epuizat

Senzor Full Frame de 42,4 MP cu iluminare din spate

Senzor Full Frame de 42,4 MP cu iluminare din spate

Senzorul de imagine CMOS Exmor R Full Frame de 35 mm dispune de rezoluție de 42,4 megapixeli, de iluminare din spate și de un design de obiectiv încorporat fără joc pe circuitul integrat, pentru sensibilitate și interval dinamic extraordinare, de un strat de acoperire anti-reflexie (AR) pe suprafața de sticlă a garniturii senzorului și de alte inovații care descătușează puterea senzorului pentru a face ca imaginile să pară realiste.

Motor îmbunătățit de procesare a imaginii

Motor îmbunătățit de procesare a imaginii

Cel mai recent LSI în față face citirea datelor de la senzorul de imagine de aproximativ două ori mai rapidă, iar procesorul de imagine BIONZ X este acum de circa 1,8 ori mai rapid. Procesarea îmbunătățită a imaginilor produce un nivel mai redus de zgomot și extinde în mod suplimentar intervalul dinamic într-un interval larg de sensibilitate de până la ISO 32000 (ISO standard, extensibil la ISO 50-102400 pentru imagini statice). În plus, funcția îmbunătățită de reproducere a detaliilor și caracteristica de reducere a zgomotului într-o anumită zonă asigură reducerea zgomotului, echivalentă cu aprox. o oprire, în setările ISO de nivel mediu. De asemenea, reproducerea culorii pielii s-a îmbunătățit semnificativ, ceea ce reprezintă un avantaj pentru realizarea portretelor. Modelul α7R III acceptă și ieșire de date RAW pe 14 biți, chiar și în modul de fotografiere silențioasă/fotografiere continuă.

Un salt uriaș în ceea ce privește performanțele de focalizare automată

Un salt uriaș în ceea ce privește performanțele de focalizare automată

Un sistem evoluat de procesare a imaginilor și algoritmii de focalizare automată ai camerei α9, optimizați pentru modelul α7R III îmbunătățesc viteza de focalizare automată, precizia și performanța de urmărire. 399 de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei și 425 de puncte de focalizare automată cu detectarea contrastului asigură acoperirea unei zone extinse cu densitate mare. Viteza de focalizare automată de până la aproximativ două ori mai mare și performanța de urmărire a focalizării automate de două ori mai precisă vă permit să surprindeți și să mențineți focalizarea asupra animalelor sălbatice agile, aflate în mișcare imprevizibilă. De asemenea, modelul α7R III are o focalizare automată fiabilă până la nivelul de luminozitate EV-3.

Focalizare automată a ochilor cu performanță dublă de urmărire

Focalizare automată a ochilor cu performanță dublă de urmărire

Precizia îmbunătățită a funcției Focalizare automată a ochilor, plus viteza de focalizare automată și performanța de urmărire a focalizării automate de două ori mai ridicate vă ajută să înregistrați portretul unui subiect în mişcare cu ajutorul funcției AF-C chiar și în modul de fotografiere continuă și chiar dacă subiectul se uită în jos și nu direct spre cameră sau dacă este iluminat din spate cu fața parțial în întuneric. Corpul cu montură E al modelului α7R III acceptă funcția Focalizare automată a ochilor pentru obiective cu montură A montate cu ajutorul unui adaptor.

Focalizarea automată cu detecţia fazei şi plan focal este compatibilă cu obiectivele cu montură A

Focalizarea automată cu detecţia fazei şi plan focal este compatibilă cu obiectivele cu montură A

Focalizarea automată cu detecţia fazei se poate utiliza chiar și atunci când este montat un obiectiv cu montură A pe modelul α7R III printr-un adaptor LA-EA3 care nu include un senzor dedicat de focalizare automată cu detecția fazei. Sistemul de focalizare automată cu detecţia fazei, cu 399 de puncte în planul focal asigură acoperirea unei zone extinse, răspuns rapid și urmărire de înaltă performanţă, indiferent dacă este atașat un obiectiv cu montură A sau cu montură E.

Până la 10 cps cu urmărire a focalizării automate/expunerii automate

Până la 10 cps cu urmărire a focalizării automate/expunerii automate

Cu noua unitate a obturatorului și îmbunătățirile aduse sistemului de procesare a imaginilor, modelul α7R III poate fotografia continuu până la 10 cps cu urmărire a focalizării automate/expunerii automate (până la 8 cps cu decalaj minim de afișare în modul de fotografiere continuă cu vizualizare în timp real) pentru fotografierea facilă și stabilă chiar și a subiecților extrem de activi. Un obturator electronic permite fotografierea silențioasă și lipsită de vibrații a animalelor sălbatice, acolo unde chiar și cel mai mic zgomot poate însemna ratarea unei fotografii ideale.

Până la 76 de imagini la fotografiere continuă

Până la 76 de imagini la fotografiere continuă

O memorie tampon mai mare, o viteză mai ridicată a sistemului și suportul pentru UHS-II permit modelului α7R III să înregistreze până la aprox. 28 de imagini RAW necomprimate sau 76 de imagini RAW ori JPEG comprimate într-o rafală continuă la 10 cps. În timpul scrierii datelor se pot realiza accesul la meniul Fn/afișajul meniului, modificări ale setărilor și redare în vederea examinării. În timpul redării, pe afișaj apare o numărătoare inversă a imaginilor statice care au rămas de inscripționat.

Buton Activare focalizare automată și multi-selector

Buton Activare focalizare automată și multi-selector

Butonul Activare focalizare automată activează focalizarea automată fără nicio secvență de focalizare cu apăsare până la jumătate pe declanşator, pentru a vă putea concentra mai bine asupra momentului exact în care să eliberați obturatorul și să surprindeți instantaneu momentul. Un multi-selector vă permite să comutați punctul de focalizare în mod rapid și eficient. Puteți să selectați și să comutați intuitiv punctul de focalizare, astfel încât să nu ratați ocaziile ideale de a fotografia subiecții în mişcare.

Fotografiere cu efect anti-pâlpâire

Fotografiere cu efect anti-pâlpâire

Detectează în mod automat pâlpâirea cauzată de lumina fluorescentă și alte tipuri de lumină artificială, iar obturatorul este sincronizat pentru a-i reduce efectele în imaginile statice. Aceasta elimină anomaliile de expunere și de culoare din partea de jos și de sus a imaginilor realizate cu viteză ridicată a obturatorului, precum și inconsecvențele de expunere și de culoare dintre fotografiile secvențiale, astfel că puteți realiza imagini de interior cu mai multă încredere.

Stabilizare a imaginii pe 5 axe integrată, cu avantajul vitezei obturatorului cu 5,5 opriri

Stabilizare a imaginii pe 5 axe integrată, cu avantajul vitezei obturatorului cu 5,5 opriri

Acum mai eficient ca oricând pentru seria α, acest sistem complet compensează cinci tipuri de tremur al camerei care tind să estompeze imaginile: tremur cu înclinare/abatere atunci când se fotografiază la distanțe focale mai mari; tremur pe axa X/Y la fotografierea de prim-plan (inclusiv macro); și tremur la rulare atunci când se înregistrează imagini statice noaptea și filme. Acesta atinge în mod eficient o viteză a obturatorului mai mare cu 5,5 opriri, astfel că modelul α7R III poate profita la maximum de rezoluția sa de 42,4 megapixeli și de performanțele de redare a imaginilor la vizualizare în timp real. În plus, funcționează cu obiective cu montură A atașate printr-un adaptor cu montură, precum și cu obiective cu montură E.

Caracteristica Multi-fotografiere cu deplasare a pixelilor oferă noi opțiuni în ceea ce privește rezoluția

Caracteristica Multi-fotografiere cu deplasare a pixelilor oferă noi opțiuni în ceea ce privește rezoluția

Aplicând mecanisme și tehnologie de control pentru stabilizarea imaginii, această nouă caracteristică îmbină patru imagini separate cu deplasare a pixelilor, care conțin o cantitate totală de date egală cu aprox. 169,6 milioane sau 42,4 milioane x 4 (RGGB) pixeli pentru a reproduce o singură imagine statică optimă la rezoluție foarte înaltă, textură detaliată, culori echilibrate și atmosferă realistă, cu un nivel minim de ondulații și de artefacte de culoare. Imaginile realizate cu ajutorul acestei caracteristici pot fi procesate cu noua suită software de prelucrare a imaginilor Sony. [1] Senzorul de imagine se deplasează în trepte de câte un pixel în timp ce se înregistrează patru cadre secvențiale. [2] Fiecare pixel reprezintă informații R, G și B.

Precizie a expunerii automate fidelă intențiilor fotografului

O analiză a expunerii cu vizualizare în timp real a 1200 de segmente face ca măsurarea și analiza culorilor să fie precise. Informațiile focalizării de la obiectiv mențin constante controlul expunerii automate și luminozitatea imaginii, chiar și atunci când poziția subiectului sau luminozitatea fundalului se modifică. Modurile de măsurare Evidențiere și Accentuare medie pe întreg ecranul se alătură acum modurilor de măsurare Multi, Central și Punctual ale modelului α7R III. Atunci când parametrul Zonă de focalizare este setat la Focalizare punctuală flexibilă sau la Focalizare punctuală flexibilă extinsă, punctul de măsurare poate fi legat la zona de focalizare.

Două sloturi cu compatibilitate UHS-II

Două sloturi cu compatibilitate UHS-II

Această cameră dispune de două sloturi de suport media pentru carduri SD (compatibile UHS-II pentru inscripționare rapidă a datelor), respectiv pentru carduri SD/MS. Se pot utiliza două carduri în sloturi pentru a înregistra simultan sau a reda date înregistrate; pentru a separa datele RAW de datele JPEG sau imaginile statice de filme; și pentru a copia date de pe un card pe celălalt. Capacul cardului de memorie poate fi blocat, pentru a preîntâmpina deschiderea sa accidentală.

Vizor OLED Tru-Finder™ la rezoluție Quad-VGA cu 3,69 milioane de puncte și luminanță ridicată

Vizor OLED Tru-Finder la rezoluție Quad-VGA cu 3,69 milioane de puncte și luminanță ridicată

Acest vizor OLED Tru-Finder la rezoluție Quad-VGA cu aproximativ 3,69 milioane de puncte oferă detalii exacte, contrast și reproducere a nuanțelor de negru, păstrând luminozitatea naturală a imaginii. Modul de înaltă calitate, adecvat pentru reglarea fină a focalizării, folosește datele imaginilor bogate de la senzorul de imagine pentru a afișa imagini mai naturale de înaltă precizie, cu un nivel minim de ondulații și de neclaritate, astfel încât să vă puteți concentra mai mult asupra fotografierii. În plus, puteți alege setarea de 120/100 cps dintre opțiunile ratelor de cadre pentru vizor, astfel încât mișcarea să arate deosebit de uniformă. Doar un vizor EVF precum acesta poate oferi caracteristici cum ar fi un amplificator îmbunătățit al focalizării care permite focalizarea automată în timp ce o zonă selectată este mărită în vizor.

LCD cu ecran tactil pentru utilizare intuitivă a focalizării

LCD cu ecran tactil pentru utilizare intuitivă a focalizării

Un ecran LCD tactil tip 3” cu 1,44 milioane de puncte face ca funcționarea focalizării să fie intuitivă și instantanee. Puteți atinge pur și simplu ecranul monitorului pentru a specifica un punct de focalizare dorit cu funcția Focalizare tactilă. De asemenea, funcția Touchpad vă permite să trageți cadrul de focalizare într-un alt punct cu vârful degetului pe ecranul LCD în timp ce monitorizați imaginea prin vizor.

Fotografiați în mod profesionist mai mult timp

Fotografiați în mod profesionist mai mult timp

Pentru perioade prelungite de fotografiere cu încredere, bateria NP-FZ100 are o capacitate de aproximativ 2,2 ori mai mare decât bateria NP-FW50, iar un mâner vertical VG-C3EM opțional poate stoca două baterii. Porturile USB Type-C și multi/micro USB permit atașarea unor baterii mobile externe pentru alimentarea camerei, pentru înregistrare prelungită. Pentru un confort suplimentar, se pot utiliza accesorii precum o unitate de telecomandă prin portul multi/micro USB, iar alimentarea se realizează prin portul USB Type-C.

Durabilitate ridicată și funcționare în condiții dificile

Durabilitate ridicată și funcționare în condiții dificile

Modelul α7R III funcționează în mod fiabil în medii solicitante. Corpul său este întărit de un capac superior, un capac frontal, un cadru intern și un capac posterior din aliaj de magneziu cu rigiditate ridicată și cu greutate redusă. Numărul șuruburilor de montare a obiectivului a crescut la șase, pentru o durabilitate îmbunătățită. Principalele butoane și discuri sunt etanșate. Întregul corp este etanșat pentru a reduce la minimum pătrunderea prafului și a umezelii.

Conexiune fără întreruperi la PC prin portul USB 3.1 Gen 1

Conexiune fără întreruperi la PC prin portul USB 3.1 Gen 1

Un port USB Type-C care acceptă standardul USB 3.1 Gen 1 cu viteză ridicată permite transferul la distanță pe PC cu viteză mare al fișierelor de date RAW de dimensiuni mari, astfel că puteți să examinați rapid imaginile pe PC și să continuați să fotografiați fără întârziere. De asemenea, o setare pentru a transfera doar fișiere JPEG pe PC vă permite să verificați imaginile cu ajutorul PC-ului chiar mai rapid după fotografierea continuă, deoarece camera nu trebuie să trimită un volum ridicat de date RAW.

Compatibilitate bliț îmbunătățit

Compatibilitate bliț îmbunătățit

Modelul α7R III are noi terminale de sincronizare, astfel că pot fi conectate unități flash nededicate și cabluri cu terminale de sincronizare standard, pentru sincronizarea convenabilă cu unități flash de studio etc. Decalajul la eliberare atunci când se fotografiază cu bliț este redus la minimum pentru o fotografiere cu bliț fără întreruperi și cu timp de răspuns rapid. Fotografierea continuă cu bliț de până la 10 cps oferă o capacitate avansată de înregistrare. Pentru a amplifica versatilitatea, se pot selecta sincronizarea lentă și sincronizarea perdelei din spate atunci când se fotografiază cu bliț wireless extern.

Link pentru informații despre locație prin Bluetooth

Link pentru informații despre locație prin Bluetooth

Camera poate fi conectată la aplicația PlayMemories Mobile instalată pe un telefon mobil sau pe o tabletă compatibilă, pentru a obține date despre locație, pentru a înregistra imagini statice pe acesta și pentru a corecta setările camerei privind data/ora și locația.

Funcție de evaluare convenabilă pentru sortare pe teren

Funcție de evaluare convenabilă pentru sortare pe teren

Evaluări de la 1 la 5 stele pot fi aplicate imaginilor statice și pot fi menținute în timp ce imaginile sunt importate în PlayMemories Home sau în noua suită software de prelucrare a imaginilor Sony care se execută pe PC. Această funcție și o funcție de protecție pentru prevenirea ștergerii accidentale a imaginilor pot fi alocate unui buton personalizat (C3 în mod implicit pentru protecție). Evaluările și protecția pot fi aplicate prin afișarea redării în vederea examinării și grupurile continue pot fi examinate, protejate și șterse în timp ce sunteți pe teren sau în mișcare.

Personalizare rapidă

Personalizare rapidă

Meniul meu vă permite acum să înregistrați și să aranjați până la 30 de elemente de meniu în ordinea frecvenței de utilizare pentru afișare instantanee. Pot fi înregistrate setările camerei (până la trei setări în cameră și patru pe un card de memorie), pentru acces rapid prin intermediul selectorului de mod. Pot fi alocate maximum 83 de funcții pentru 11 taste personalizate și pot fi alocate chiar și seturi de funcții personalizate pentru imagini statice, pentru filme și pentru redare. Funcția Afișare setare personalizată în timpul apăsării continue este convenabilă pentru afișarea temporară a setărilor de fotografiere alocate butoanelor personalizate în timpul apăsării continue a butonului respectiv.

Filme 4K clare, naturale și realiste

Filme 4K clare, naturale și realiste

Pentru filmele 4K de înaltă rezoluție cu un nivel minim de ondulații și de neclaritate, modul Super 35 mm cu citirea tuturor pixelilor, fără a elimina niciunul, condensează de aproximativ 1,8 ori mai multe date decât volumul de date necesar pentru filme 4K (QFHD: 3840 x 2160). Procesarea avansată a imaginii face posibilă înregistrarea filmelor 4K Full Frame, cu o calitate a imaginii îmbunătățită semnificativ la un nivel ISO mediu spre mare, astfel încât să profitați la maximum de potențialul unic al formatului de film 4K în fiecare înregistrare.

Acceptă o gamă largă de caracteristici necesare pentru producția de filme HDR

Acceptă o gamă largă de caracteristici necesare pentru producția de filme HDR

Acceptând o gamă largă de caracteristici necesare pentru producția de filme HDR, modelul α7R III oferă curbe gamma S-Log3 și S-Log2 pentru o flexibilitate mai ridicată a expresivității imaginilor prin operațiunea de gradare în etapa de postproducție și un nou profil de imagine HLG (Hybrid Log-Gamma) pentru un flux de lucru HDR instantaneu. Filmele înregistrate care sunt redate pe un televizor compatibil HDR (HLG) nu necesită gradarea culorilor pentru a părea realiste, fără umbre blocate sau linii accentuate. [1] Flexibilitate ridicată pentru reglajul fin al imaginilor conform dorinței (este necesară gradarea culorilor) [2] Imagine instantanee și de înaltă calitate (nu este necesară gradarea culorilor)

Focalizare automată hibridă rapidă, îmbunătățită pentru înregistrarea filmelor

Focalizare automată hibridă rapidă, îmbunătățită pentru înregistrarea filmelor

O combinație eficientă între focalizarea automată cu detecția fazei în planul focal și focalizarea automată cu detectarea contrastului asigură fixarea exactă a subiecților aflați în mișcare rapidă, apoi îi urmărește în mod cursiv. Zona de acoperire a focalizării automate pentru filme se extinde pe o suprafață la fel de întinsă precum zona de acoperire a focalizării automate pentru imagini statice, astfel că, odată ce sistemul de focalizare automată cu densitate ridicată se fixează asupra unui subiect de film, camera continuă să îl urmărească cu consecvență și cu tenacitate.

Funcții versatile de înregistrare a filmelor

Modelul α7R III oferă o gamă largă de funcții care ușurează fluxul de lucru al profesioniștilor în domeniul videografiei, inclusiv ieşire HDMI clară, cod temporal/informații suplimentare introduse de utilizator (TC/UB), control înregistrare, afișare/setare marcaj, funcție zebră, Mișcare lentă și rapidă, înregistrare simultană film înlocuitor, extragere a unei imagini statice dintr-un film și funcția Asistență pentru afișare gama, între altele.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Funcția de accesare printr-o singură atingere poate transforma smartphone-ul sau tableta într-un vizor/telecomandă. Partajarea printr-o singură atingere transferă fotografii/videoclipuri pe dispozitivul dvs. pentru partajare SNS. Doar instalaţi o aplicaţie PlayMemories Mobile prin Wi-Fi pe dispozitivul dvs. Android compatibil NFC, apoi atingeţi dispozitivul de cameră pentru a le conecta. Dacă nu aveţi NFC, folosiţi compatibilitatea codului QR pentru a împerechea dispozitivele.

Suită software nouă „Imaging Edge”

Suită software nouă „Imaging Edge”

O nouă suită de aplicații de prelucrare a imaginilor de la Sony asigură dezvoltarea datelor RAW de cea mai înaltă calitate, conexiune convenabilă la PC și vizualizare/gestionare eficientă. Este disponibilă vizualizarea în direct pe ecranul computerului cu capacitate de suprapunere de referință semitransparentă în timpul fotografierii în modul conectat. Se pot seta puncte de focalizare de pe computer. Noua caracteristică Multi-fotografiere cu deplasare a pixelilor poate fi utilizată și în timp ce camera și PC-ul sunt conectate, iar imaginile cu deplasare a pixelilor pot fi compuse și vizualizate imediat.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Cod Produs: ILCE7RM3B.CEC Categorie:
Greutate 3 kg
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  Obiectiv

Compatibilitate obiectiv Obiective Sony cu montură E
Suport obiectiv Montură E

  Senzor de imagine

Raport lăţime/înălţime 3:2
Număr de pixeli (efectivi) Aprox. 42,4 megapixeli
Număr de pixeli (total) Aprox. 43,6 megapixeli
Tip de senzor Senzor CMOS Exmor R Full Frame de 35 mm (35,9 x 24 mm)
Sistem anti-praf Strat de protecţie antistatic pe filtrul optic şi pe mecanismul de mişcare a senzorului de imagine

  Înregistrare (Imagini statice)

Format înregistrare JPEG (conform DCF ver. 2.0, Exif Ver.2.3 şi compatibil MPF Baseline), RAW (format Sony ARW 2.3)
Dimensiune imagine (pixeli) [3:2] Full Frame de 35 mm L: 7952 x 5304 (42 M), M: 5168 x 3448 (18 M), S: 3984 x 2656 (11 M)

APS-C L: 5168 x 3448 (18 M), M: 3984 x 2656 (11 M), S: 2592 x 1728 (4,5 M)

Dimensiune imagine (pixeli) [16:9] Full Frame de 35 mm L: 7952 x 4472 (36 M), M: 5168 x 2912 (15 M), S: 3984 x 2240 (8,9 M)

APS-C L: 5168 x 2912 (15 M), M: 3984 x 2240 (8,9 M), S: 2592 x 1456 (3,8 M)

Moduri Calitate imagine RAW, RAW & JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)
Efect de imagine Posterizare (Color), Posterizare (A/N), Culori inspirate de stilul pop, Fotografie retro, Parţial color (R/G/B/Y), Monocrom cu contrast ridicat, Cameră foto de jucărie (Normal/Tonuri reci/Tonuri calde/Verde/Magenta), Supraexpunere
Stil creativ Standard, Intens, Neutru, Clar, Profund, Lumină, Portret, Peisaj, Asfinţit, Vedere nocturnă, Frunze de toamnă, Alb-negru, Sepia, Grilă de stil (1-6), (Contrast (trepte de la -3 la +3), Saturaţie (trepte de la -3 la +3), Claritate (trepte de la -3 la +3))
Profil imagine Da (Dezactivat/PP1-PP10) Parametri: Nivel de negru, Gamma (Film, Imagine statică, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Gamma negru, Evidențiere fundal, Mod culoare, Saturaţie, Fază culoare, Adâncime culoare, Detalii, Copiere, Resetare
Funcţii Interval dinamic Dezactivat; Optimizare interval dinamic (automat/nivel (1-5)); Interval dinamic automat ridicat (Diferenţă expunere automată; Nivel diferenţă expunere (1-6 EV, trepte de 1,0 EV))
Spaţiu culoare Standard sRGB (cu gamut sYCC) şi standard Adobe® RGB compatibil cu TRILUMINOS Color
14bit RAW Da
RAW necomprimat Da

  Înregistrare (film)

Format înregistrare XAVC S, format AVCHD compatibil cu ver. 2.0
Compresie video XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264
Format înregistrare audio XAVC S: LPCM pe 2 canale, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) pe 2 canale, Dolby® Digital Stereo Creator
Spaţiu culoare Standard xvYCC (x.v.Color la conectare prin cablu HDMI) compatibil cu TRILUMINOS™ Color
Efect de imagine 8 tipuri: Posterizare (Color), Posterizare (A/N), Culori inspirate de stilul pop, Fotografie retro, Parţial color (R/G/B/Y), Monocrom cu contrast ridicat, Cameră foto de jucărie (Normal/Tonuri reci/Tonuri calde/Verde/Magenta), Supraexpunere, Monocromie cu multe tonuri
Stil creativ Standard, Intens, Neutru, Clar, Profund, Lumină, Portret, Peisaj, Asfinţit, Vedere nocturnă, Frunze de toamnă, Alb-negru, Sepia, Grilă de stil (1-6), (Contrast (trepte de la -3 la +3), Saturaţie (trepte de la -3 la +3), Claritate (trepte de la -3 la +3))
Profil imagine Da (Dezactivat/PP1-PP10) Parametri: Nivel de negru, Gamma (Film, Imagine statică, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Gamma negru, Evidențiere fundal, Mod culoare, Saturaţie, Fază culoare, Adâncime culoare, Detalii, Copiere, Resetare
Dimensiune imagine (pixeli), NTSC XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p, 100M), 3840 x 2160 (24p, 100M), 3840 x 2160 (30p, 60M), 3840 x 2160 (24p, 60M), XAVC S HD: 1920 x 1080 (120p, 100M), 1920 x 1080 (120p, 60M), 1920 x 1080 (60p, 50M), 1920 x 1080 (30p, 50M), 1920 x 1080 (24p, 50M), 1920 x 1080 (60p, 25M), 1920 x 1080 (30p, 16M) AVCHD: 1920 x 1080 (60i, 24M, FX), 1920 x 1080(60i, 17M, FH)
Dimensiune imagine (pixeli), PAL XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p, 100M), 3840 x 2160 (25p, 60M), XAVC S HD: 1920 x 1080 (100p, 100M), 1920 x 1080 (100p, 60M), 1920 x 1080 (50p, 50M), 1920 x 1080 (25p, 50M), 1920 x 1080 (50p, 25M), 1920 x 1080 (25p, 16M) AVCHD: 1920 x 1080 (50i, 24M), 1920 x 1080 (50i, 17M), XAVC S HD:
Rată de cadre imagine Modul NTSC: 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps,120 fps, Modul PAL: 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps,100 fps
Dimensiune imagine (rată de cadre) Modul NTSC: 1920 x 1080/60p, 30p, 24p

Modul PAL: 1920 x 1080 (50p, 25p)

Funcţii film Afișare nivel audio, Nivel înregistrare audio, Selector PAL/NTSC, Da (1280 x 720 (9 Mbps)), TC/UB, (Presetare TC/Presetare UB/Format TC/Configurare TC/Setare TC/Înregistrare timp UB), Obturator lent automat, Control înregistrare, Golire informații HDMI (selectabil activat/dezactivat), Asistență afișare gamma
Ieşire HDMI® 3840 x 2160 (25p), 1920 x 1080 (50p), 1920 x 1080 (50i), 1920 x 1080 (24p), 1920 x 1080 (60p), 1920 x 1080 (60i), 3840 x 2160 (30p), 3840 x 2160 (24p),YCbCr 4:2:2 pe 8 biți/RGB pe 8 biți

  Sistem de înregistrare

Link de la smartphone cu informaţii despre locaţie Da
Suport Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick Micro™ (M2), card de memorie SD, card de memorie SDHC (conform UHS-I/II), card de memorie SDXC (conform UHS-I/II), card de memorie microSD, card de memorie microSDHC, card de memorie microSDXC
Slot pentru carduri de memorie SLOT1: slot pentru card de memorie SD (compatibilitate UHS-I/II)

SLOT2: slot multiplu pentru card de memorie Memory Stick Duo/SD (compatibilitate UHS-I)

  Reducerea zgomotului

Reducerea zgomotului Expunere prelungită NR: Activată/Dezactivată, disponibilă pentru timpi de expunere mai lungi de 1 s, NR ISO ridicat: Normală/Scăzută/Dezactivată
Reducere zgom. pt. mai multe cadre

  Balans de alb

Moduri balans de alb Automat/Zi/Umbră/Înnorat/Incandescent/FluorescentAlb cald/Alb rece/Alb diurn/Lumină diurnă/Bliţ/Subacvatic/Temperatură de culoare2500 – 9900 Kşi filtru de culoareG7 – M7 (57 de trepte), A7 – B7 (29 de trepte)/Personalizat
Microreglare Balans de alb automat Da G7 – M7,57 trepteA7 – B7,29 trepte
Setare prioritate în AWB Da
Varierea expunerii 3 cadre, posibilitate de selectare ridicată/redusă

  Focalizare

Tip de focalizare Focalizare automată rapidă hibridă (focalizare automată cu detecţia fazei/focalizare automată cu detecţia contrastului)
Senzor focalizare Senzor CMOS Exmor R™
Punct de focalizare Full Frame de 35 mm: 399 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei), mod APS-C cu obiectiv Full Frame: 323 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei), cu obiectiv APS-C: 255 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei)/425 de puncte (focalizare automată cu detectarea contrastului)
Interval de sensibilitate a focalizării EV-3 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F 2.0 ataşat)
Mod de focalizare AF-A (focalizare automată), AF-S (Focalizare automată cu un singur cadru), AF-C (Focalizare automată continuă), DMF (Focalizare manuală directă), Focalizare manuală
Zonă de focalizare Panoramic (399 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei), 425 de puncte (focalizare automată cu detecția contrastului))/Zonă/Centru/Focalizare punctuală flexibilă (S/M/L)/Focalizare punctuală flexibilă extinsă/Focalizare automată cu blocare (Superangular/Zonă/Centru/Focalizare punctuală flexibilă (S/M/L)/Focalizare punctuală flexibilă extinsă)
Alte caracteristici Focalizare automată începând cu ochii (numai cu LA-EA2 sau LA-EA4 ataşat (se comercializează separat)), Focalizarea automată cu blocare, Focalizare automată a ochilor, Reglaj fin al focalizării automate, (se comercializează separat), cu LA-EA2 sau LA-EA4, Control predictiv, Blocare focalizare, senzor urmărire focalizare automată, Zonă de focalizare automată Swt.V/H, Înregistrare zonă de focalizare automată
AF Illuminator Da (cu LED integrat)
Interval de iluminare AF Aprox. 0,3 m – aprox. 3,0 m (cu obiectivul FE F3,5-5,6 OSS de 28-70 mm ataşat)
Tip focalizare cu LA-EA3 (comercializat separat) se poate selecta (detecția fazei, detecția contrastului)

  Expunerea

Tip de măsurare Măsurare estimativă 1200 zone
Senzor de măsurare Senzor CMOS Exmor R™
Sensibilitate de măsurare EV-3 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F2,0 ataşat)
Mod de măsurare Multi-segment, Central ponderată, Punctuală, Punctuală standard/mare, Medie pe tot ecranul, Accentuare
Compensarea expunerii +/- 5 EV (trepte selectabile de 1/3 EV, 1/2 EV) (cu disc selector pentru compensarea expunerii: +/- 3 EV (trepte de 1/3 EV))
Varierea expunerii Suport: Cont., Varierea expunerii: Un singur cadru, 3/5/9 cadre selectabile. Cu 3 sau 5 cadre, în trepte de 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, cu 9 cadre în trepte de 1/3, 1/2, 2/3, sau 1,0 EV.
Memorare expunere automată Blocată când declanşatorul este apăsat la jumătate. Disponibilă cu butonul de blocare a expunerii automate. (Pornită/Oprită/Automată)
Moduri de expunere AUTOMAT (iAuto), Expunere automată programată (P), Prioritate de diafragmă (A), Prioritate de timp de expunere (S), Manual (M), Film (Expunere automată programată (P)/Prioritate de diafragmă (A)/Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M)), Cu încetinitorul şi rapid (Expunere automată programată (P)/Prioritate de diafragmă (A)/Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M))
Sensibilitate ISO (indice de expunere recomandat) Imagini statice: ISO 100-32000 (poate fi extins la ISO 50-102400), Automat (ISO 100-12800, limite inferioară și superioară selectabile), Filme: Echivalent ISO 100-32000, Automat (ISO 100-12800, limite inferioară și superioară selectabile)
Înregistrare fără scintilaţii. Da

  Vizor

Tip de vizor vizor electronic (color) de 1,3 cm (tip 0,5), OLED Quad-VGA
Număr de puncte 3.686.400 de puncte
Control luminozitate (vizor) Auto/Manual (5 etape între -2 şi +2)
Control temperatură de culoare Manual (5 etape)
Acoperirea câmpului 100%
Factor de mărire aprox. 0,78x (cu obiectiv de 50 mm, până la infinit, -1 m-1)
Reglare dioptrică -4,0 până la +3,0 m-1
Punct de vizualizare Aprox. 23 mm de ocular, la 18,5 mm de rama ocularului la -1 m-1 (standard CIPA)
Selecţia ratei de cadre pentru vizor NTSC: Std la 60 cps, Ridicată la 12 cps; PAL: Std la 50 cps, Ridicată la 100 cps;
Conţinuturi afişaj Afişaj grafic, Afişare toate informaţiile, Fără afişare Informaţii, Indicator de nivel digital, Histogramă

  Ecran LCD

Tip monitor Tip TFT de 7,5 cm (tip 3.0)
Număr de puncte 1.440.000 de puncte
Ecran tactil Da
Control luminozitate Manual (5 trepte între -2 şi +2), mod Vreme însorită
Unghi reglabil În sus până la aprox. 107 de grade, în jos până la aprox. 41 de grade
Selector afişaj (Vizor/LCD) Da (Automat/manual)
Afişaj reglare imagine în timp real (LCD) Pornit/Oprit
Navigare rapidă Da
Mărire pentru focalizare Da (Full Frame de 35 mm: 6,2x, 12,4x, APS-C: 4x, 8x)
Zebra Da (nivel selectabil + interval sau limita inferioară ca setare personalizată)
Mărire compensare Da (Setare nivel: ridicat/mediu/scăzut/dezactivat, Culoare: alb/roşu/galben)
Altele WhiteMagic™, Linie de grilă

(Regulă a grilei de 3/Grilă pătrată/Grilă diag. + Grilă pătrată/Dezactivată), Marcaj film (Centru/Aspect/Zonă de siguranță/Chenar grilă)

Conţinut afişaj Afişaj grafic, Afişare toate informaţiile, Fără afişare informaţii, Indicator de nivel digital, Histogramă, Pentru vizor, Oprire monitor

  Alte caracteristici

PlayMemories Camera Apps™
Tehnologia Clear Image Zoom Imagini statice: Aprox. 2x, Filme: Aprox. 1,5x (4K), Aprox. 2x (HD)
Zoom digital Zoom inteligent (imagini statice): Full Frame de 35 mm: M: aprox. 1,5x; S: aprox. 2x, APS-C: M: aprox 1,3x, S: aprox 2x, Zoom digital (imagini statice): Full FRame de 35 mm: L: aprox. 4x, M: aprox. 6,2x, S: aprox. 8x, APS-C: L: aprox 4x, M: aprox 5,2x, S: aprox 8x, Zoom digital (film): Full FRame de 35 mm: aprox. 4x, APS-C: Aprox. 4x
Detectarea feţei Moduri: Prioritate fețe la focalizare automată (Activată/Dezactivată), Prioritate fețe la măsurare multiplă (Activată/Dezactivată), Înreg. Prioritate feţe (Activată/Dezactivată), Înregistrare feţe, Nr. maxim de feţe ce pot fi detectate: 8
Altele Focalizare la atingere: Da (disponibilă la operarea vizorului sau a monitorului LCD), ISO AUTOMAT min. SS, Monitorizare luminozitate, Setare nume fișier, Informații drept de autor, Funcție de transfer FTP, Ghid pentru ajutor, Setare zonă, Mod vitrină, Mod lumină video, Rotire inel de zoom
Compatibil Eye-Fi

  Obturator

Tip controlat electronic, traversă verticală, cu plan focal
Timp de expunere Fotografii: de la 1/8000 la 30 sec, Bec, Filme: 1/8000 la 1/4 (trepte de 1/3); până la 1/60 în modul Automat (până la 1/30 în modul Obturator lent automat);
Sincronizare bliţ Viteză 1/250 sec
Obturator electronic cortină frontală Da (Activat/Dezactivat)
Fotografiere silenţioasă Da (Activat/Dezactivat)

  Stabilizarea imaginii

Tip Mecanism de mişcare a senzorului de imagine cu compensare pe 5 axe (compensarea depinde de specificaţiile obiectivului)
Efect de compensare 5,5 opriri (pe baza standardului CIPA. Numai tremur de oscilaţie/girare. Cu obiectiv Planar T* FE ZA F 1,4, 50 mm montat. Expunere prelungită NR (reducerea zgomotului) dezactivată.)

  Controlul bliţului

Control TTL prebliţ
Compensare bliţ +/- 3,0 EV (comutabil între treptele de 1/3 şi 1/2 EV)
Decalaj bliţ 3/5/9 cadre selectabile. Cu 3 sau 5 cadre în trepte de 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, cu 9 cadre în trepte de 1/3, 1/2, 2/3, sau 1,0 EV.
Moduri Bliţ Bliţ oprit, Bliţ automat, Bliţ de fond, Sincronizare lentă, Sincronizare bliţ spate, Reducerea efectului de „ochi roşii” (selectabil activat/dezactivat), Wireless, Sincronizare de mare viteză
Compatibilitate bliţ extern Bliţ de sistem α de la Sony compatibil cu suportul cu interfaţă multiplă; ataşaţi adaptorul pentru suportul de bliţ compatibil cu suportul pentru accesorii cu blocare automată
Blocare nivel FE Da
Control wireless Da (Semnal luminos: Disponibil cu bliț de fond, Sincronizare lentă, Sincronizare cu viteză ridicată /Semnal radio: Disponibil cu bliț de fond, Sincronizare bliț spate, Sincronizare lentă, Sincronizare cu viteză ridicată)

  Declanşare

Moduri de declanşare O singură fotografie, Fotografiere continuă (se poate selecta Hi+/Hi/Mid/Lo), Temporizator automat, Temporizator automat (continuu), Variere expunere: Expunere unică, varierea expunerii: Cont./varierea balansului de alb, varierea expunerii DRO
Viteză deplasare continuă (aprox. max. Fotografiere continuă: Hi+: max. 10 cps, Ridicată: max. 8 cps, Medie: max. 6 cps, Scăzută: max. 3 cps
Număr de cadre înregistrabile (aprox.) JPEG Extra fine L: 76 de cadre, JPEG Fine L: 76 de cadre, JPEG Standard L: 76 de cadre, RAW: 76 de cadre, RAW&JPG: 76 de cadre, RAW (necomprimat): 28 de cadre, RAW (necomprimat)&JPG: 28 de cadre,
Temporizator automat Întârziere de 10 s/întârziere de 5 s/întârziere de 2 s/Temporizator automat continuu (3 cadre după o întârziere de 10 s/5 cadre după o întârziere de 10 s/3 cadre după o întârziere de 5 s/5 cadre după o întârziere de 5 s/3 cadre după o întârziere de 2 s/5 cadre după o întârziere de 2 s)/Temporizator automat de variere a expunerii
Fotografiere multiplă cu deplasarea pixelilor Da

  Redare

Capturare fotografii Da
Moduri Unică (cu sau fără informații de fotografiere, histogramă Y RGB și avertisment de linii accentuate/umbre), vizualizare tip index 9/25 de cadre, mod de afișaj mărit (L: 19,9x, M: 12,9x, S: 10x), Examinare automată (10/5/2 s, Dezactivată), Orientare imagine (Automat/Manual/Dezactivat, selectabil), Expunere de diapozitive, Selectare folder (Dată/Imagine statică/AVCHD/XAVC S HD/XAVC S 4K), Derulare înainte/înapoi (film), Ștergere, Protecție, Evaluare, Afișare grup foto cont.

  Interfaţă

Interfaţă PC Stocare în masă, MTP, telecomandă PC
Terminal Multi/Micro USB Da
Terminal USB Type-C™ Da (compatibilitate USB SuperSpeed (USB 3.1 Gen 1))
NFC™ Da (Compatibil cu etichetele de tip 3 conform specificaţiilor forumului NFC), accesare printr-o singură atingere, partajare printr-o singură atingere)
Wireless LAN (încorporat) Compatibilitate Wi-Fi, IEEE 802.11b/g/n (bandă de 2,4 GHz), Vizualizare pe smartphone: Da, Trimitere pe computer: Da, Vizionare la televizor
Bluetooth® Da (standard Bluetooth ver. 4.1 (banda de 2,4 GHz))
Ieşire HD Microconector HDMI® (tip D)

BRAVIA® Sync (Control pentru HDMI)

PhotoTV HD

Redare film 4K/PB imagine statică 4K

Suport cu interfaţă multiplă Da
Mufă microfon DA (minimufă stereo de 3,5 mm)
Terminal de sincronizare Da
Mufă căşti DA (minimufă stereo de 3,5 mm)
Conector mâner vertical Da
Telecomandă PC Da
Terminal LAN

  Audio

Microfon Microfon stereo încorporat sau XLR-K2M/XLR-K1M/ECM-XYST1M (se comercializează separat)
Boxă Mono, încorporat

  Tipărire

Standarde compatibile Imprimare Exif, Print Image Matching III, setare DPOF

  Funcţie Personalizare

Tip de cameră Setări taste personalizate, Setare programabilă (corp 3 setări/card de memorie 4 setări), Meniul meu, Înreg. personaliz. setări fotografiere

  Compensare obiectiv

Setare Umbrire periferică, Aberaţie cromatică, Distorsiune

  Alimentare

Baterie inclusă Un acumulator NP-FZ100
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice) Aprox. 530 de fotografii (vizor)/aprox. 650 de fotografii (monitor LCD) (standard CIPA)
Durată de utilizare a bateriei (film, înregistrare efectivă) Aprox. 100 min. (vizor)/Aprox. 115 min. (monitor LCD), (standard CIPA)
Durată de utilizare a bateriei (film, înregistrare continuă) Aprox. 180 min. (vizor)/Aprox. 190 min. (monitor LCD), (standard CIPA)
Încărcare baterie internă Da (disponibil cu terminal multi/micro USB sau cu terminal USB Type-C™)
Consum de energie cu vizor Imagini statice: aprox. 3,7 W (cu obiectivul FE 28-70 mm F3,5 – 5,6 OSS atașat), Filme: aprox. 5,5 W (cu obiectivul FE 28-70 mm F3,5 – 5,6 OSS atașat)
Consum de energie cu ecran LCD Fotografii: aprox. 3 W (cu obiectivul FE 28-70 mm F 3,5 – 5,6 OSS ataşat), Filme: aprox. 2 W (cu obiectivul FE 28-70 mm F3,5 – 5,6 OSS ataşat)
Sursă de alimentare USB Da (disponibil cu terminal multi/micro USB sau cu terminal USB Type-C™)

  Altele

Temperatură de operare 32 – 104 grade F/0 – 40 grade C

  Dimensiune şi greutate

Greutate (cu bateria şi cardul de memorie incluse) 657 g/1 lb 7,2 oz.
Dimensiuni (l x H x A) Aprox. 126,9 mm x 95,6 mm x 73,7 mm, Aprox. 126,9 mm x 95,6 mm x 62,7 mm (de la mâner la monitor)/Aprox. 5 x 3 7/8 x 3 inchi, Aprox. 5 x 3 7/8 x 2 1/2 inchi (de la mâner la monitor)

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “ILCE7RM3B Camera foto mirrorless, Full Frame, 42.4 MP, 4K, Stabilizare pe 5 axe, Montura E, Negru”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: