,

ILCE7M2B Camea foto mirrorless de cadru intreg Full Frame, 24,3MP, vizor OLED, partajare Wi-Fi, NFC, filmare Full HD AVCHD, BODY

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
  • Cameră Full Frame cu stabilizarea imaginii cu 5 axe
  • Focalizare automată hibridă îmbunătăţită, rapidă şi eficientă
  • Senzor CMOS Exmor® Full Frame de 35 mm şi 24,3 MP

5,699.00lei

Stoc epuizat

Stabilizarea imaginii pe 5 axe

Stabilizarea imaginii pe 5 axe

Camera α7 II extinde semnificativ gama de expresie compensând cinci tipuri de tremur al camerei la fotografiere şi filmare cu camera în mână. Compensarea extrem de eficientă în 4,5 trepte vă permite să măriţi subiecţii aflaţi la distanţă, să surprindeţi prim-planuri detaliate, să capturaţi scene nocturne şi multe altele — toate acestea cu un tremur minim al camerei.

Compatibilitate cu o gamă largă de obiective ce pot fi montate

Compatibilitate cu o gamă largă de obiective ce pot fi montate

Noua stabilizare a imaginii pe 5 axe vă permite să vă bucuraţi de o libertate de fotografiere cu camera în mână fără egal, cu mai multe obiective ce pot fi montate. Distanţa mică de la flanşa de montare la camera α7 II cu montură E contribuie la compatibilitatea cu o gamă largă de obiective.

Optimizare automată pentru fiecare obiectiv α

Optimizare automată pentru fiecare obiectiv α

Folosiţi cu încredere obiectivele preferate cu montură E şi A, ştiind că informaţiile provenite de la obiectiv vor fi analizate de camera α7 II pentru a optimiza reproducerea imaginii şi stabilizarea imaginii pe 5 axe pentru tipul de obiectiv montat. Atunci când utilizaţi obiective cu montură E şi sistemul de stabilizare optică (OSS), camera α7 II combină tot ce au mai bun sistemele de stabilizare a imaginii integrate în obiectiv şi în cameră.

Focalizare automată hibridă rapidă de înaltă performanţă

Focalizare automată hibridă rapidă de înaltă performanţă

Noul sistem îmbunătăţit de focalizare automată hibridă rapidă oferă un răspuns de mare viteză, anticipare de precizie ridicată şi o zonă largă de acoperire pentru focalizare automată şi urmărire pe care vă puteţi baza întotdeauna. Este remarcabil de rapidă pentru un sistem de focalizare automată pentru o cameră Full Frame (cu 30% mai rapid decât camera α7) care anticipează cu precizie mişcarea subiectului, pentru a-l putea urmări constant.

Focalizare automată cu detecţia fazei şi plan focal cu obiective cu montură A

Focalizare automată cu detecţia fazei şi plan focal cu obiective cu montură A

Modelul α7 II oferă focalizare automată cu detecţia fazei și plan focal chiar şi atunci când este montat un obiectiv cu montură A prin intermediul adaptorului pentru obiectiv LAEA3(LA-EA1). Astfel, puteţi profita de acoperirea largă a focalizării automate, răspunsul extrem de rapid, capabilitatea de urmărire sporită şi performanţa optică superioară a obiectivelor cu montură A.

Senzor CMOS Exmor® Full Frame de 35 mm, de 24,3 megapixeli

Senzor CMOS Exmor® Full Frame de 35 mm, de 24,3 megapixeli

Senzorul de imagine furnizează imagini superbe pe întreaga suprafaţă a imaginii şi o rezoluţie uimitoare de 24,3 megapixeli. Vă veţi bucura de un interval dinamic extrem de larg şi cu gradaţii uimitor de bogate şi subtile, cu zgomot redus. În plus, inovaţiile exclusive de la Sony reproduc detaliile mult mai fidel, astfel încât fiecare scenă pare incredibil de reală.

Motor de procesare a imaginii BIONZ X™

Motor de procesare a imaginii BIONZ X™

Procesorul BIONZ X™ reproduce fidel texturile şi detaliile în timp real, aşa cum sunt percepute de ochiul uman, datorită capacităţilor de procesare la viteză foarte mare. Împreună cu tehnologia de integrare la scară largă la capătul frontal, care accelerează procesarea, acesta asigură detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradaţii tonale mai fine şi zgomot redus la filmare sau fotografiere.

Acceptă format RAW necomprimat pe 14 biţi

Noua compatibilitate cu formatul RAW necomprimat pe 14 biţi vă permite să alegeţi formatul optim pentru necesităţile dvs. Camera asigură astfel o calitate supremă a gradării culorilor pentru a maximiza beneficiile gamei dinamice largi a senzorului de imagine.

Corp din aliaj de magneziu rezistent

Corp din aliaj de magneziu rezistent

Corpul extrem de compact şi uşor are o construcţie solidă, pentru a face faţă rigorilor de fotografiere pe teren. Este combinaţia ideală dintre greutatea redusă, fiabilitatea şi manevrarea stabilă, datorită unui capac superior, capacului frontal şi structurii interne din aliaj de magneziu rigid.

Suport robust de obiectiv

Suport robust de obiectiv

Rezistenţa şi rigiditatea corpului şi suportului de obiectiv au fost îmbunătăţite pentru a vă oferi o fundaţie solidă pentru montarea de obiective mari, grele, cum ar fi super-teleobiectivele şi obiectivele preferate pentru filmare.

Mâner şi declanşator îmbunătăţite

Mâner şi declanşator îmbunătăţite

Mânerul are o formă şi greutate rafinate, pentru a facilita o prindere mai sigură a camerei, chiar şi atunci când este montat un obiectiv de dimensiuni mai mari. Aceasta contribuie, de asemenea, la o operare mai sigură a declanşatorului şi discurilor. În plus, forma declanşatorului a fost modificată şi acesta a fost mutat mai în faţă, pentru a permite o fotografiere mai naturală cu un tremur mai redus al camerei.

Expresie Full Frame fără disconfort

Camera α7 II integrează funcţii performante de filmare în dimensiuni extrem de compacte. Puteţi crea filme cu o calitate vizuală şi sonoră care îţi taie răsuflarea, cu estomparea deosebită a fundalului şi detalii extrem de clare, precum şi cu sensibilitate ce însufleţeşte scenele întunecate. Caracteristicile precum Profil imagine şi modurile P/A/S/M vă extind şi mai mult opţiunile creative.

Vizor Tru-Finder™ OLED XGA de înaltă rezoluţie, cu contrast ridicat

Vizor Tru-Finder™ OLED XGA de înaltă rezoluţie, cu contrast ridicat

Vizorul oferă o vizibilitate impresionantă, care contribuie la o operare intuitivă, fără probleme. Puteţi să monitorizaţi cu precizie ceea ce va apărea în imaginile finale deoarece reproduce fidel efectele diferitelor setări ale camerei. Mai mult, un sistem optic avansat cu 3 lentile asigură o gradaţie bogată a tonurilor şi un contrast extrem de ridicat.

Imagine stabilă în vizor

Imagine stabilă în vizor

Monitorizaţi efectele stabilizatoare ale compensării tremurului camerei pe vizor sau ecranul LCD în timp ce realizaţi fotografii apăsând declanşatorul până la jumătate sau mărind imaginea, iar în timp ce filmaţi intrând în modul film. Chiar şi atunci când utilizaţi un teleobiectiv sau un obiectiv macro, puteţi regla fin încadrarea şi focalizarea, cu stabilitate fără stres.

Urmărirea focalizării automate menţinute

Urmărirea focalizării automate menţinute

Este uşor să menţineţi focalizaţi subiecţii în mişcare cu focalizarea automată menţinută, care analizează şi mai multe informaţii de pe scenă pentru a asigura utilizarea punctului optim de focalizare automată, pentru o focalizare automată uniformă şi stabilă. Capacitatea de detectare şi urmărire a subiecţilor în mişcare a fost îmbunătăţită semnificativ, datorită tehnologiei avansate de analiză a imaginii brevetate de Sony.

Tehnologie de reproducere a detaliilor şi de reducere a difracţiei

Tehnologie de reproducere a detaliilor şi de reducere a difracţiei

Tehnologia de reproducere a detaliilor ilustrează detaliile mult mai fidel, cu o senzaţie mai naturală a dimensiunii, în vreme ce tehnologia de reducere a difracţiei suprimă efectele difracţiei luminii pentru a reproduce fidel detalii fine chiar şi atunci când fotografiaţi la setări mici ale diafragmei.

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă împarte selectiv imaginea pe zone pe baza unor modele (precum margini, texturi şi zone plate precum cerul), apoi aplică cea mai potrivită soluţie de reducere a zgomotului fiecărei zone, pentru a obţine reducerea semnificativă a zgomotului şi un nou nivel de claritate.

Profil imagine

Profil imagine

Puteţi regla fin aspectul filmelor înainte de a înregistra, prin ajustarea setărilor de gradaţie, reglarea culorii şi detalii. Parametrii reglaţi pot fi salvaţi, împreună cu alte setări, în cadrul unui profil, şi pot fi stocate până la 7 profiluri pentru o reutilizare ulterioară.

Setare gamma S-Log2

Setare gamma S-Log2

Această setare gamma brevetată de Sony, prezentă la echipamentele video comerciale, creează un interval dinamic cu 1.300% mai larg, pentru o expresie mai lină a gradaţiei, cu reducerea lipsei de vizibilitate şi a înnegririi. Beneficiind de gradaţia culorilor în postproducţie, puteţi profita la maxim de imaginile cu zgomot redus şi detalii extrem de bogate, pentru diverse tipuri de imagini.

Codul temporal/informaţiile utilizatorului

Codul temporal/informaţiile utilizatorului

Această funcţie oferă o setare de „Avans la înregistrare”, ce determină avansarea codului temporal numai în timpul înregistrării, o setare „Avans liber”, ce determină avansarea codului temporal indiferent dacă se înregistrează sau nu, o metodă cu eliminare de cadre şi o metodă fără eliminare de cadre. Camera α7s II poate reda şi un cod temporal suprapus atunci când se utilizează setarea de ieşire HDMI clară.

Ieşire HDMI clară

Ieşire HDMI clară

Un terminal HDMI facilitează transferul semnalelor de film Full HD în timp real la un monitor extern, pentru vizionare şi audiţie de precizie pe marele ecran. Această funcţie acceptă înregistrarea necomprimată de filme pe echipamentul extern de înregistrare şi vă permite să redaţi filme necomprimate cu funcţia de afişare a informaţiilor de fotografiere dezactivată.

Comenzi desăvârşite cu măiestrie

Comenzi desăvârşite cu măiestrie

Comenzile sunt adaptate pentru operare intuitivă şi ajustarea imediată a parametrilor în timpul vizualizării scenelor prin vizor. Discurile din partea din faţă şi din spate au fost modificate amănunţit şi poziţionate cu scopul de înlesnire a manevrării şi pentru o rotire mai eficientă. Este un nivel de rafinament care îl depăşeşte chiar şi pe cel al altor modele din seria α7.

Personalizare uşoară a butoanelor

Personalizare uşoară a butoanelor

Personalizarea butoanelor vă permite să fotografiaţi exact aşa cum doriţi, funcţiile folosite frecvent fiind atribuite butoanelor personalizabile pe care le alegeţi. Puteţi să atribuiţi uşor oricare dintre cele 56 de funcţii oricăruia dintre cele 10 butoane, pentru a vă bucura de o funcţionare mai intuitivă şi de confort maxim.

Ecranul LCD uşor rabatabil

Ecranul LCD uşor rabatabil

Ecranul LCD poate fi rabatat la aprox. 107 grade în sus şi aprox. 41 de grade în jos, pentru a permite o gamă largă de unghiuri de filmare. Această flexibilitate se îmbină cu mobilitatea compactă a camerei pentru a vă extinde considerabil opţiunile de fotografiere. De asemenea, imaginea este clară chiar şi în lumina directă a soarelui, datorită tehnologiei WhiteMagic™, care aproape că dublează luminozitatea afişajului.

Sistem de protecţie antipraf

Sistem de protecţie antipraf

Pentru imagini fără pete, un strat antistatic special de pe suprafaţa filtrului optic suprimă fixarea particulelor de praf umede şi uscate la schimbarea obiectivelor. De asemenea, un mecanism antipraf vibrează la viteză ridicată atunci când selectaţi modul de curăţare pentru a îndepărta particulele de pe filtru.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

PlayMemories Camera Apps™ www.sony.net/pmca

PlayMemories Camera Apps™ www.sony.net/pmca

Noul serviciu de descărcare de aplicaţii PlayMemories Camera Apps vă permite să adăugaţi funcţii noi la cele existente ale camerei, pentru a îmbunătăţi expresia fotografică în funcţie de cerinţele dvs. creative.

NR (Reducerea zgomotului) pentru mai multe cadre

NR (Reducerea zgomotului) pentru mai multe cadre

Acest mod compune patru fotografii pentru a elimina semnificativ zgomotul şi a mări sensibilitatea, permiţându-vă să capturaţi scenele întunecate cu claritate, fără trepied sau bliţ. Neclarităţile provocate de tremurul camerei sunt, de asemenea, reduse, în timp ce contrastul şi detaliile sunt mărite.

Capture One (pentru Sony)

Capture One (pentru Sony)

Capture One Express (pentru Sony) este un software premiat și gratuit de editare a imaginilor care vă oferă transformarea datelor RAW la o calitate de top a imaginilor, gestionarea simplă a fișierelor cu imagini și instrumente de editare. Puteți cumpăra Capture One Pro (pentru Sony) pentru și mai multe instrumente de editare și posibilitatea de fotografiere prin tethering.

Fotografiere cu focalizare automată/expunere automată, la 5 cps, cu urmărire precisă

Fotografiere cu focalizare automată/expunere automată, la 5 cps, cu urmărire precisă

Atunci când subiectul se deplasează rapid, puteţi surprinde cu uşurinţă momentul decisiv cu rezultate clare, bine expuse, cu ajutorul fotografierii cu focalizare automată/expunere automată continuă, la 5 cps. Un algoritm semnificativ îmbunătăţit poate anticipa cu precizie mişcarea subiectului, pentru a-l putea urmări neabătut chiar şi atunci când fotografiaţi continuu.

Format de calitate profesională XAVC S

Format de calitate profesională XAVC S

Pentru o calitate a imaginii extrem de înaltă şi un zgomot minim, înregistraţi filme în format XAVC-S la o rată de biţi ridicată, dezvoltat pe baza formatului profesional XAVC 4K/HD. Acesta permite înregistrarea de imagini Full HD (1920 x 1080) la 50 Mb/s (60p/50p, 30p/25p, 24p) şi utilizează sunet linear PCM pentru înregistrări de sunet de calitate înaltă.

Noua suită a software-ului Imaging Edge de la Sony

Noua suită a software-ului Imaging Edge de la Sony

Suita de aplicații Imaging Edge poate maximiza calitatea imaginilor, poate îmbunătăți randamentul și vă poate ajuta să reglați fin imaginile RAW. Folosiți aplicația Remote pentru a controla de la distanță fotografierea în timp de monitorizați scenele în timp real pe PC; aplicație „Edit” pentru a transforma datele RAW în fotografii de înaltă calitate; și aplicația „Viewer” pentru a vizualiza, evalua și selecta fotografii dintr-o listă.

Cod Produs: ILCE7M2B.CEC Categorii: ,
Greutate 3 kg
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

TIP Body
FORMAT SENZOR Full frame
Calitatea Imaginii
REZOLUTIE EFECTIVA 24.3 Mpx
SENZOR Full Frame
REZOLUTIE INREGISTRATA 24.7 Mpx
PROFIL CULOARE sRGB, AdobeRGB
FORMAT FISIERE Foto: JPEG, RAW
Video: MPEG-4 AVCHD
Audio: AAC LC, AC3
REZOLUTII INREGISTRATE 6000 x 4000 @ 3:2
3936 x 2624 @ 3:2
3008 x 2000 @ 3:2
1968 x 1312 @ 3:2
6000 x 3376 @ 16:9
3936 x 2216 @ 16:9
3008 x 1688 @ 16:9
1968 x 1112 @ 16:9
INREGISTRARE VIDEO 1920 x 1080: 60 , 30, 24 fps
1440 x 1080: 30 fps
640 x 480: 30 fps
INREGISTRARE AUDIO Stereo Dolby Digital (AC-3) / MPEG-4 AAC-LC
Control focalizare
TIP FOCALIZARE AF hibrid: detectie de faza: 117 puncte si detectie de contrast: 25 de puncte
MOD FOCALIZARE • Single-servo AF (S)
• Continuous-servo AF (C)
• Manual Focus (M)
PLAJA FOCALIZARE In functie de obiectiv
Control expunere
SENSIBILITATE Auto, 100-25600 (extins: 50-25600)
TIP OBTURATOR Electronic
VITEZE OBTURATOR 30 – 1/8000 sec
MASURAREA EXPUNERII TTL: central-ponderat, multi punct, punct
MODURI EXPUNERE • Prioritate de diafragma
• Auto
• Bulb
• Manual
• Film
• Program Auto
• Scena
• Prioritate de timp
• Panorama
MODURI BALANS DE ALB Auto, Cloudy, Color Temperature, Color Temperature Filter, Custom, Daylight, Flash, Fluorescent (Cool White), Fluorescent (Day White), Fluorescent (Daylight), Fluorescent (Warm White), Incandescent, Underwater
Blit
BLIT INTEGRAT Nu
PATINA BLIT EXTERN Multi-interface
Performante
CAPACITATE RAFALA 5 fps la rezolutie maxima (pana la 50 de declansari consecutive)
TEMPORIZATOR 2 sec, 10 sec
Memorie si alimentare
CARDURI MEMORIE COMPATIBILE SD
SDHC
SDXC
Memory Stick Pro Duo
Memory Stick PRO HG-Duo
Memory Stick PRO HG-Duo
ALIMENTARE Sony Li-Ion NP-FW50
Intrare / Iesire
INTERFATA COMPUTER Wi-Fi
USB Multi
IESIRE VIDEO HDMI D (Micro)
Display
VIZOR OPTIC Nu, electronic 1/2″ OLED cu 2,359,296 de puncte
DISPLAY LCD Ecran TFT LCD 3.0″ rabatabil cu 1.229.000 puncte
Caracteristici fizice
DIMENSIUNI 126.9 x 95.7 x 59.7 mm
GREUTATE 556 g

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “ILCE7M2B Camea foto mirrorless de cadru intreg Full Frame, 24,3MP, vizor OLED, partajare Wi-Fi, NFC, filmare Full HD AVCHD, BODY”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: