,

ILCE9M2,Cameră Full Frame α9 II cu funcții pentru profesioniști

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
 • Senzor CMOS suprapus de 24,2 megapixeli, Full Frame de 35 mm şi memorie integrală
 • Motor de procesare BIONZ X
 • Fotografiere continuă cu 20 cps cu urmărire AF/AE
 • Acoperire largă a focalizării automate, cu 693 de puncte cu detectarea fazei și 425 de puncte cu detectarea contrastului
 • Terminal LAN 1000BASE-T, Wi-Fi în banda de 5 GHz pentru transfer rapid de date

24,999.00lei

Stoc epuizat

Creată pentru viteză, fiabilitate și productivitate

Camera α9 II încorporează progrese care răspund exigențelor unor fluxuri de lucru profesionale, care includ funcții sofisticate și conectivitate la rețea pentru utilizare versatilă pe teren, fiabilitate care vă permite să luați aparatul oriunde și viteză de neegalat.

Faceți istorie capturând momente care anterior erau trecătoare

Fotografiere continuă rapidă până la 20 cps

Fotografiere continuă de mare viteză până la 20cps

Senzorul CMOS Exmor RS Full Frame şi procesorul BIONZ X reuşesc fotografierea continuă cu până la 20 cp cu urmărirea focalizării/expunerii automate. Cu viteza mare şi memoria tampon surprindeţi momentul decisiv.

Fotografiere fără întreruperi

Fotografiere fără întreruperi

Obturatorul electronic elimină întreruperile întâlnite la camerele SLR cu oglinzi. Subiectul este vizibil în timpul eliberării obturatorului, cu vizualizare în timp real cu 60 cps.
(A) Fotografiere fără întreruperi (B) Fotografiere cu întreruperi

Calcule ale focalizării/expunerii automate până la 60 de ori/sec.

Calcule AF/AE până la 60 de ori/sec.

Lumina ajunge la senzor fără întreruperi mecanice. Construcţia fără oglinzi și tehnologia de accelerare asigură focalizarea/expunerea automată în Full Frame.
(1) Calcule focalizare/expunere automată (2) 60 de ori/sec. (3) 20 de cadre/sec.

Viteză a obturatorului electronic de până la 1/32000 sec.

Obturator electronic până la 1/32000 sec.

Viteza obturatorului electronic de până la 1/32000 sec. depăşeşte cu mult obturatoarele mecanice. Mai puteţi menţine o profunzime mică a câmpului fără filtru ND, chiar şi în lumină puternică.
(Modul A 1/20000 sec. F8.0 ISO 1000, fotografie realizată cu α9)

Fotografiere anti-pâlpâire

Camera detectează pâlpâirea de la iluminarea fluorescentă și de alte tipuri. Funcționarea obturatorului este sincronizată, suprimând anomaliile și inconsecvențele la fotografierea continuă.
Funcție anti-pâlpâire [1] PORNITĂ [2] OPRITĂ

10 cps cu obturatorul mecanic

10 cps cu obturatorul mecanic

Obturatorul mecanic permite acum fotografierea continuă cu până la 10 cps și poate fi folosit și cu un bliț. Puteți folosi funcția de fotografiere continuă rapidă după cum este necesar, în funcție de scenă.

Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Dacă nu se specifică altfel, caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.

Senzor CMOS Full Frame suprapus, cu memorie integrată

Senzor CMOS Full Frame suprapus, cu memorie integrată

Senzorul Full Frame suprapus de 24,2 megapixeli stochează date în memoria integrată, oferind viteze mari de citire. Combinația dintre acesta și motorul de procesare a imaginilor BIONZ X oferă libertate digitală.
[Structură suprapusă, cu retroiluminare, memorie integrată]
(1) Zona cu pixeli (2) Memorie integrată (3) Circuit pentru procesarea semnalelor (4) Motor de procesare a imaginii

4D FOCUS: focalizare automată cu acoperire mare

4D FOCUS: focalizare automată cu acoperire mare

Cu 693 de puncte cu detectarea fazei și 425 de puncte cu detectarea contrastului, senzorul asigură o densitate ridicată și o acoperire cu focalizare automată pe 93% din imagine

4D FOCUS: focalizare automată rapidă

4D FOCUS: focalizare automată rapidă

Grație modului de focalizare automată hibridă rapidă îmbunătățit și cu răspuns rapid, α9 II oferă focalizare automată rapidă chiar și în condiții de iluminare slabă, cu o capacitate remarcabilă de a surprinde un subiect.

4D FOCUS: urmărire constantă

4D FOCUS: urmărire constantă

FA neîntreruptă și un algoritm de optimizat îmbunătățesc considerabil precizia și urmărirea cu FA. Chiar și în timpul eliberării obturatorului, activarea constantă a FA permite urmărirea continuă a mișcărilor subiectului.

Viteza întâlnește inteligenţa artificială

Urmărirea în timp real și focalizarea automată a ochilor în timp real sunt concepute pentru o urmărire rapidă, precisă și inteligentă a subiectului, prin utilizarea unor algoritmi bazați pe AI și prin procesarea în timp real a unei cantități enorme de date.

Urmărire în timp real bazată pe AI

 

 

 

Focalizare instantanee asupra unui ochi

Focalizare instantanee asupra unui ochi

Chiar și când un alt obiect trece prin fața subiectului, funcția de FA a ochilor în timp real menține focalizarea pe unul dintre ochi când obturatorul este apăsat până la jumătate (se poate și apăsa butonul AF-ON sau un buton personalizat).

Selectare ochi stâng/drept în funcție de nevoi

Selectare ochi stâng/drept în funcție de nevoi

Puteți chiar selecta un anumit ochi, stângul sau dreptul, înainte sau în timpul fotografierii, cu un buton particularizat. Selectarea ochiului vă permite să vă concentrați asupra compoziției, a iluminării sau a altor detalii.

FA ochi pentru animale

FA ochi pentru animale

Detectarea și urmărirea sunt automate, rapide, precise, permițând urmărirea ochilor oamenilor și animalelor și crescând rata de succes la surprinderea imaginilor cu animale în sălbăticie sau cu animale de companie acasă.

Mai multe caracteristici ale focalizării automate pentru o fotografiere sigură

Fiabil chiar şi în lumină scăzută

Fiabil chiar şi în lumină scăzută

Algoritmii AF avansați contribuie la precizia AF chiar și la nivel de iluminare scăzut de EV-3. Opțiunea „Prioritate focalizare la acționare diafragmă” permite focalizarea precisă în condiții de iluminare slabă sau când diafragma este oprită.

Utilizare optimizată a cadrului de focalizare

Utilizare optimizată a cadrului de focalizare

Chiar și cu declanșatorul apăsat până la jumătate, zona de focalizare poate fi mutată oriunde cu ajutorul selectorului multiplu. În mod convenabil, culoarea cadrului de focalizare poate fi setată la roșu sau alb pentru a corespunde scenei.

Senzor CMOS suprapus cu tehnologie avansată

Senzor CMOS suprapus cu tehnologie avansată

Un număr efectiv de aprox. 24,2 megapixeli, sensibilitate ridicată, configurație cu iluminare din spate, arhitectură fără spații pe chip a obiectivului și alte inovații de la Sony vă permit să obțineți imagini uimitoare într-o gamă largă de scenarii.

Cel mai nou sistem de procesare a imaginii

Cel mai nou sistem de procesare a imaginii

Cel mai nou motor de procesare a imaginilor BIONZ X funcționează în tandem cu LSI-ul frontal pentru a maximiza rezultatele senzorului de înaltă rezoluție.

Calitate superbă a imaginii

Calitate superbă a imaginii

Sensibilitatea ridicată, până la ISO 51200 și algoritmul de procesare vă permit să capturați expresivitate, culori naturale ale pielii și gradații fine în regiuni precum cerul. În plus, aveți posibilitatea să folosiți ieșirea RAW pe 14 biți.

Vizor Tru-Finder™ Quad-VGA OLED, 3,69 milioane de puncte

OLED Quad-VGA Tru-Finder, 3,68 mil. puncte

Vizorul electronic cu 3,68 milioane de puncte prezintă o imagine detaliată. Rata de cadre de 120 cps oferă o imagine fluidă pe vizor, fără estomparea mișcării. Fluorina de pe lentila exterioară respinge praful și ajută curățarea.

Stabilizare a imaginii pe 5 axe în corpul aparatului

Stabilizare optică pe 5 axe în corpul aparatului

Stabilizarea optică integrată pe 5 axe oferă un avantaj al vitezei obturatorului de 5,5 trepte. Stabilizarea în timp real ajută compoziția chiar și când există subiecte în mișcare.
(1) Rotire axa X (2) Rotire axa Y (3) Rotire axa Z

Structură ce favorizează reducerea neclarității

Structură ce favorizează reducerea neclarității

Sony a regândit obturatorul, incluzând șuruburi amortizate care absorb șocurile la nivelul obturatorului, iar algoritmul îmbunătățit de stabilizare a imaginii reduce efectul de estompare a imaginii. Sunetul emis de obturator a fost redus și el.

Capacități superbe de înregistrare de filme 4K

Aveți funcții pentru înregistrarea filmelor 4K. Citirea completă și neîmbinarea pixelilor permite condensarea volumului de date necesar pentru filmele 4K de aproximativ 2,4 ori (echivalentul cantității de date pentru rezoluția 6K), într-un film 4K de 3840 x 2160. Camera oferă FA hibridă rapidă, FA a ochilor, urmărirea ochilor etc.

Capacități superbe de înregistrare de filme 4K

O mare varietate de funcții de filmare

Acum și pentru film

Acum și pentru film

FA a ochilor în timp real se poate folosi acum și la filmare, detectând ochii subiectului și urmărind unul dintre ochi. α9 II focalizează asupra ochiului, iar dvs. vă puteți concentra asupra compoziției.

Urmărire tactilă pentru focalizare continuă

Urmărire tactilă pentru focalizare continuă

Când înregistrați filme pe α9 II și atingeți un subiect pe monitorul LCD, acesta este focalizat și urmărit automat cu funcția de urmărire tactilă. Dacă se detectează un ochi uman, funcția de FA a ochilor în timp real se activează și îl urmărește.

Compatibilitate cu noul microfon multifuncțional

Compatibilitate cu noul microfon multifuncțional

Suportul cu interfaţă multiplă este îmbunătățit cu o interfață audio digitală. Utilizați noul microfon de tip shotgun ECM-B1M pentru a înregistra sunet de înaltă calitate cu alterare minimă.

Transfer de mare viteză cu standardul 1000BASE-T

Transfer de mare viteză cu standardul 1000BASE-T

Transferul rapid ale fișierelor mari de imagini pe un server FTP desemnat este posibil prin terminalul LAN care acceptă standardul 1000BASE-T. Securitatea strictă este garantată prin standardul FTPS (protocol de transfer de fișiere prin SSL/TLS).

Puteți transfera date către FTP în fundal

Puteți transfera date către FTP în fundal

Pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor pentru livrare promptă, α9 II permite transferuri de date către FTP în fundal, în timpul și după fotografiere, pentru livrarea de fișiere JPEG și RAW. Pot fi atribuite în avans până la nouă servere FTP.

Adăugați mementouri vocale la imagini

Adăugați mementouri vocale la imagini

Mementourile vocale vă permit să înregistrați fișiere .wav de până la 1 minut, care descriu conținutul sau condițiile de fotografiere. în fișierele imaginilor pot fi încorporate inclusiv informațiile IPTC și numărul de serie al camerei.

Control de la distanță cu Remote Camera Tool

Control de la distanță cu Remote Camera Tool

Puteți controla camera de la distanță cu aplicația desktop Remote Camera Tool, utilă atunci când accesul fotografului e restricționat, de exemplu când se dorește fotografierea din perspectiva păsărilor de pe acoperișul unei arene sportive.

 

Conectivitate Wi-Fi în banda de 5GHz

Conectivitate Wi-Fi® în banda de 5 GHz

Pe lângă banda Wi-Fi® de 2,4 GHz, acum puteți transfera la mare viteză prin banda de 5 GHz (LAN wireless IEEE 802.11ac). Este disponibilă și funcția de fotografiere wireless de la distanță de pe PC, ce elimină constrângerile cablurilor.

Fotografiere rapidă de la distanță, prin conexiune USB

Fotografiere rapidă de la distanță, prin conexiune USB

Noua conexiune USB Type-C, dublată de îmbunătățirile algoritmului de fotografiere de la distanță cresc rata de transfer. Puteți transfera imagini RAW mari necomprimate fără probleme, fără a fi necesar să întrerupeți fluxul de lucru.

Utilizare simplă în orientarea verticală

Utilizare simplă în orientarea verticală

Locația, dimensiunea, forma și materialul comenzilor de pe noul model VG-C4EM sunt similare cu cele ale comenzilor de pe corpul camerei, pentru a reproduce senzația operațională atunci când camera este ținută pe verticală.

Extindeți fotografierea la nivel profesional

Extindeți fotografierea la nivel profesional

α9 II utilizează o baterie NP-FZ100 de mare capacitate. Ca alternativă, două astfel de baterii pot fi introduse în mânerul vertical opțional VG-C4EM, pentru durate mai mari de fotografiere și filmare.

Două sloturi pentru suporturi de stocare, ambele compatibile cu standardul UHS-II

Două sloturi pentru suporturi de stocare, ambele compatibile cu standardul UHS-II

Pentru scrierea rapidă a datelor, ambele sloturi pentru suporturi de stocare sunt compatibile cu UHS-I și UHS-II. α9 II poate înregistra sau transmite simultan date, separa datele RAW de cele JPEG și fotografiile de filme și copia date între carduri.

Salvați și încărcați setările

Salvați și încărcați setările

Funcția de salvare/încărcare a setărilor permite pentru partajarea ușoară cu alte camere α9 II. În secțiunea „Funcții transfer FTP” se află funcția „Savare/încărcare setări FTP”, pentru salvarea și încărcarea setărilor pentru serverul FTP.

Selectare eficientă a imaginilor

Selectare eficientă a imaginilor

Aplicați evaluări cu stele și protecție pentru imagini direct pe afișajul de redare și evaluare. Acum puteți revizui colecții mari de fotografii în salturi de 10 sau 100 de cadre și grupuri de fotografii realizate în rafală.

Interfață de meniuri îmbunătățită

Interfață de meniuri îmbunătățită

Ilustrarea setărilor tastelor personalizate pe ecranul cu meniuri ușurează înțelegerea utilității acestora. În plus, puteți comuta între filele meniurilor folosind butonul rotativ frontal sau butonul Fn cu o singură mână.

Imaging Edge

Imaging Edge: La distanță, Vizualizator și Editare

Faceți fotografii mai bune cu Imaging Edge. Folosiți „La distanță” pentru a controla și a monitoriza fotografierea pe PC; „Vizualizator” pentru a examina, a evalua și a selecta fotografii din biblioteci mari; și „Editare” pentru a transforma date RAW în fotografii de înaltă calitate.

Capture One (pentru Sony)

Capture One (pentru Sony)

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering.

Cod Produs: ILCE9M2B.CEC Categorii: , Etichetă:
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

Specificaţii şi funcţii complete

ILCE-9M2

Obiectiv

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Suport obiectiv
Montură E

Senzor de imagine

Raport lăţime/înălţime
3:2
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 24,2 megapixeli
Număr de pixeli (total)
Aprox. 28,3 megapixeli
Tip de senzor
35 mm full-frame (35,6 × 23,8 mm), senzor CMOS Exmor RS
Sistem anti-praf
Strat de protecţie antistatic pe filtrul optic şi pe mecanismul de mişcare a senzorului de imagine

Înregistrare (Imagini statice)

Format înregistrare
JPEG (conform DCF ver. 2.0, Exif Ver.2.3 şi compatibil MPF Baseline), RAW (format Sony ARW 2.3)
Dimensiune imagine (pixeli) [3:2]
Full Frame de 35 mm L: 6000 x 4000 (24 M), M: 3936 x 2624 (10 M), S: 3008 x 2000 (6 M), APS-C L: 3936 x 2624 (10 M), M: 3008 x 2000 (6,0 M), S: 1968 x 1312 (2,6 M)
DIMENSIUNE IMAGINE (PIXELI) [4:3] 
Cadru întreg de 35 mm L: 5328 x 4000 (21M), M: 3488 x 2624 (9,2M), S: 2656 x 2000 (5,3M) APS-C L: 3488 x 2624 (9,2M), M: 2656 x 2000 (5,3M), S: 1744 x 1312 (2,3M)
Dimensiune imagine (pixeli) [16:9]
Full Frame de 35 mm L: 6000 x 3376 (20 M), M: 3936 x 2216 (8,7 M), S: 3008 x 1688 (5,1 M), APS-C L: 3936 x 2216 (8,7 M), M: 3008 x 1688 (5,1 M), S: 1968 x 1112 (2,2 M)
DIMENSIUNEA IMAGINII (PIXELI) [1:1] 
Cadru întreg de 35 mm L: 4.000 x 4.000 (16 M), M: 2624 x 2624 (6.9M), S: 2000 x 2000 (4,0M), APS-C L: 2624 x 2624 (6,9M), M: 2000 x 2000 (4.0M), S: 1312 x 1312 (1,7M)
Dim. imagine (pixeli) [vedere panoramică]
Moduri Calitate imagine
RAW, RAW & JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)
Efect de imagine
8 tipuri: Posterizare (Color), Posterizare (A/N), Culori inspirate de stilul pop, Fotografie retro, Parțial color (R/G/B/Y), Monocrom cu contrast ridicat, Aparat foto de jucărie (Normal/Tonuri reci/Tonuri calde/Verde/Magenta), Cheie înaltă moderată, Monocromie cu multe tonuri
Stil creativ
Standard, Intens, Neutru, Clar, Profund, Lumină, Portret, Peisaj, Asfinţit, Vedere nocturnă, Frunze de toamnă, Alb-negru, Sepia, Grilă de stil (1-6), (Contrast (trepte de la -3 la +3), Saturaţie (trepte de la -3 la +3), Claritate (trepte de la -5 la +5))
Profil imagine
Funcţii Interval dinamic
Dezactivat; Optimizare interval dinamic (automat/nivel (1-5)); Interval dinamic automat ridicat (Diferenţă expunere automată; Nivel diferenţă expunere (1-6 EV, trepte de 1,0 EV))
Spaţiu culoare
Standard sRGB (cu gamut sYCC) şi standard Adobe® RGB compatibil cu TRILUMINOS Color
14bit RAW
Da
RAW necomprimat
Da

Înregistrare (film)

Format înregistrare
XAVC S, format AVCHD compatibil cu ver. 2.0
Compresie video
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264
Format înregistrare audio
XAVC S: LPCM pe 2 canale, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) pe 2 canale, Dolby® Digital Stereo Creator
Spaţiu culoare
Standard xvYCC (x.v.Color la conectare prin cablu HDMI) compatibil cu TRILUMINOS™ Color
Efect de imagine
Posterizare (Color), Posterizare (A/N), Culori inspirate de stilul pop, Fotografie retro, Parţial color (R/G/B/Y), Monocrom cu contrast ridicat, Cameră foto de jucărie (Normal/Tonuri reci/Tonuri calde/Verde/Magenta), Supraexpunere
Stil creativ
Standard, Intens, Neutru, Clar, Profund, Lumină, Portret, Peisaj, Asfinţit, Vedere nocturnă, Frunze de toamnă, Alb-negru, Sepia, Grilă de stil (1-6), (Contrast (trepte de la -3 la +3), Saturaţie (trepte de la -3 la +3), Claritate (trepte de la -5 la +5))
Profil imagine
Dimensiune imagine (pixeli), NTSC
XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p, 100M), 3840 x 2160 (24p, 100M), 3840 x 2160 (30p, 60M), 3840 x 2160 (24p, 60M), XAVC S HD: 1920 x 1080 (120p, 100M), 1920 x 1080 (120p, 60M), 1920 x 1080 (60p, 50M), 1920 x 1080 (30p, 50M), 1920 x 1080 (24p, 50M), 1920 x 1080 (60p, 25M), 1920 x 1080 (30p, 16M), AVCHD:1920 x 1080 (60i, 24M, FX), 1920 x 1080 (60i, 17M, FH)
Dimensiune imagine (pixeli), PAL
XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p, 100M), 3840 x 2160 (25p, 60M), AVCHD: 1.920 x 1.080 (50i, 24 M), 1.920 x 1.080 (50i, 17 M), XAVC S HD:
MIȘCARE LENTĂ ȘI RAPIDĂ (FRECVENȚĂ DE CADRE LA FOTOGRAFIERE) 
Modul NTSC: 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps,120 fps, Modul PAL: 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps,100 fps
MIȘCARE LENTĂ ȘI RAPIDĂ (FRECVENȚĂ DE CADRE LA ÎNREGISTRARE ȘI DIMENSIUNE IMAGINE) 
Modul NTSC: 1920 x 1080 (60p, 30p, 24p), Modul PAL: 1920 x 1080 (50p, 25p)
Funcţii film
Afișare nivel audio, Nivel înregistrare audio, Înregistrare proxy (1.280 x 720 (aprox. 9 Mb/s)), TC/UB (Presetare TC/Presetare UB/Format TC/Configurare TC/Setare TC/Înregistrare timp UB), Obturator lent automat, Control înregistrare, Golire informații HDMI (Selectabil activat/dezactivat)
Ieşire HDMI®
3840 x 2160 (25p), 1920 x 1080 (50p), 1920 x 1080 (50i), 1920 x 1080 (24p), 1920 x 1080 (60p), 1920 x 1080 (60i), 3840 x 2160 (30p), 3840 x 2160 (24p), YCbCr 4:2:2 pe 8 biți/RGB pe 8 biți

Sistem de înregistrare

Link de la smartphone cu informaţii despre locaţie
Da
Suport
Card de memorie SD, card de memorie SDHC (compatibil UHS-I / II), card de memorie SDXC (compatibil UHS-I / II), card de memorie microSDHC, card de memorie microSDXC
Slot pentru carduri de memorie
SLOT 1: SLOT 1: slot pentru card de memorie SD (compatibilitate UHS-I/II), SLOT 2: SLOT 1: slot pentru card de memorie SD (compatibilitate UHS-I/II)
Mod de înregistrare pe 2 carduri de memorie
Înreg. simultană (imagini statice), Înreg. simultană (filme), Înreg. Înregistrare (imagini statice/filme), Sortare (JPEG/RAW), Sortare (imagini statice/filme), Comutare automată media (pornire/oprire), Copiere

Reducerea zgomotului

Reducerea zgomotului
Expunere prelungită NR: Activată/dezactivată, disponibilă pentru timpi de expunere mai lungi de 1 s, NR ISO ridicat: Normală/Scăzută/Dezactivată
Reducere zgom. pt. mai multe cadre

Balans de alb

Moduri balans de alb
Automat/Lumină naturală/Umbră/Noros/Incandescent/Fluorescent(Alb cald/Alb rece/Lumină naturală zi/Lumină naturală)/Bliţ/Subacvatic/Temperatură culoare (2.500.000 – 9.900.000) şi filtru de culoare (G7 – M7(57 de trepte), A7 – B7(29 de trepte))/Personalizat
Microreglare Balans de alb automat
Da (G7 – M7, 57 trepte) (A7 – B7, 29 trepte)
Setare prioritate în AWB
Da
BLOCARE BALANS DE ALB AUTOMAT DE LA OBTURATOR 
Da (Obturator apăsat la jumătate/Fotografiere continuă/Dezactivat)
Varierea expunerii
3 cadre, posibilitate de selectare ridicată/redusă

Focalizare

Tip de focalizare
Focalizare automată rapidă hibridă (focalizare automată cu detecţia fazei/focalizare automată cu detecţia contrastului)
Senzor focalizare
Senzor CMOS Exmor RS
Punct de focalizare
Cadru întreg de 35 mm: 693 de puncte (focalizare automată cu detecţia fazei), mod APS-C cu obiectiv FF: 299 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei), cu obiectiv APS-C: 221 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei)/425 de puncte (focalizare automată cu detectarea contrastului)
Interval de sensibilitate a focalizării
EV-3 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F 2.0 ataşat)
Mod de focalizare
AF-S (Focalizare automată cu un singur cadru), AF-C (Focalizare automată continuă), DMF (Focalizare manuală directă), Focalizare manuală
Zonă de focalizare
Panoramic (399 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei), 693 de puncte (focalizare automată cu detecția contrastului))/Zonă/Centru/Focalizare punctuală flexibilă (S/M/L)/Focalizare punctuală flexibilă extinsă/Urmărire (Superangular/Zonă/Centru/Focalizare punctuală flexibilă (S/M/L)/Focalizare punctuală flexibilă extinsă)
Alte caracteristici
Focalizare automată la detectarea ochilor (numai cu LA-EA2 sau LA-EA4 atașat (vândut separat)), Urmărire, [Imagini statice] Ochi uman (selectare ochi drept/stâng)/Ochi animal, [Film] Ochi uman (selectare ochi drept/stâng), micro-ajustare focalizare automată cu LA-EA2 sau LA-EA4 (vândut separat), Control predictiv, Blocare focalizare, Comutare verticală/orizontală zonă FA, Înregistrare zonă FA., Circ. punct de focalizare
AF Illuminator
Da (cu LED integrat)
Interval de iluminare AF
Aprox. 0,3 m – aprox. 3,0 m (cu obiectivul FE F3,5-5,6 OSS de 28-70 mm ataşat)
Tip focalizare cu LA-EA3 (comercializat separat)
detecţia fazei

Expunerea

Tip de măsurare
Măsurare estimativă 1200 zone
Senzor de măsurare
Senzor CMOS Exmor RS
Sensibilitate de măsurare
EV-3 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F2,0 ataşat)
Mod de măsurare
Multi-segment, Central ponderată, Punctuală, Punctuală standard/mare, Medie pe tot ecranul, Accentuare
Compensarea expunerii
+/- 5,0 EV (trepte selectabile de 1/3 EV, 1/2 EV) (cu disc selector pentru compensarea expunerii: +/- 3 EV (trepte de 1/3 EV))
Varierea expunerii
Suport: Cont., Varierea expunerii: Un singur cadru, 3/5/9 cadre selectabile. Cu 3 sau 5 cadre, în trepte de 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, cu 9 cadre în trepte de 1/3, 1/2, 2/3, sau 1,0 EV.
Memorare expunere automată
Blocată când declanşatorul este apăsat la jumătate. Disponibilă cu butonul de blocare a expunerii automate. (Pornită/Oprită/Automată)
Moduri de expunere
AUTOMAT (iAuto), Expunere automată programată (P), Prioritate de diafragmă (A), Prioritate de timp de expunere (S), Manual (M), Film (Expunere automată programată (P)/Prioritate de diafragmă (A)/Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M)), Cu încetinitorul şi rapid (Expunere automată programată (P)/Prioritate de diafragmă (A)/Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M))
Sensibilitate ISO (indice de expunere recomandat)
[Still images], Obturator mecanic: ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO de la ISO 50 până la ISO 204800 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-12800, limită superioară şi inferioară selectabilă), Obturator electronic: ISO 100-25600 (se pot seta valori ISO începând cu ISO 50 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-12800, limită superioară şi inferioară selectabilă), [Movies] echivalent ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO până la ISO 102400 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-12800, limită superioară şi inferioară selectabilă)
Înregistrare fără scintilaţii.
Da2
Selecţie scenă

Vizor

Tip de vizor
Vizor electronic (color) de 1,3 cm (tip 0,5), OLED Quad-VGA
Număr de puncte
3.686.400 de puncte
Control luminozitate (vizor)
Auto/Manual (5 etape între -2 şi +2)
Control temperatură de culoare
Manual (5 etape)
Acoperirea câmpului
100%
Factor de mărire
aprox. 0,78x (cu obiectiv de la 50 mm la infinit, -1 m-1)
Reglare dioptrică
Între -4,0 şi +3,0 m-1
Punct de vizualizare
La aprox. 23 mm de ocular, la 18,5 mm de rama ocularului la -1m-1 (standard CIPA)
Selecţia ratei de cadre pentru vizor
STD 60 fps/HI 120 fps
Conţinuturi afişaj
Afişaj grafic, Afişare toate informaţiile, Fără afişare Informaţii, Indicator de nivel digital, Histogramă

Ecran LCD

Tip monitor
Tip TFT de 7,5 cm (tip 3.0)
Număr de puncte
1.440.000 de puncte
Ecran tactil
Da
Control luminozitate
Manual (5 trepte între -2 şi +2), mod Vreme însorită
Unghi reglabil
În sus până la aprox. 107 de grade, în jos până la aprox. 41 de grade
Selector afişaj (Vizor/LCD)
Da (Automat/manual)
Afişaj reglare imagine în timp real (LCD)
Pornit/Oprit
Navigare rapidă
Da
Mărire pentru focalizare
Da (Full Frame de 35 mm: 4,7x, 9,4x, APS-C: 3,1x, 6,2x)
Zebra
Da (nivel selectabil + interval sau limita inferioară ca setare personalizată)
Mărire compensare
Da (Setare nivel: ridicat/mediu/scăzut/dezactivat, Culoare: Roșu/Galben/Albastru/Alb)
Altele
Magic alb, Linie de grilă (Regula grilei treimilor/Grilă pătrată/Diag. + Grilă pătrată/Dezactivată), Marcaj film (Centru/Aspect/Zonă de siguranță/Chenar grilă)
Conţinut afişaj
Afișaj grafic, Afișare toate informațiile, Fără afișare informații, Indicator de nivel digital, Histogramă, Pentru vizor, Oprire monitor

Alte caracteristici

PlayMemories Camera Apps™
Tehnologia Clear Image Zoom
Imagini statice: Aprox. 2x, Filme: Aprox. 1,5x (4K), Aprox. 2x (HD)
Zoom digital
Zoom inteligent (imagini statice): Full Frame de 35 mm: M: aprox. 1,5x; S: aprox. 2x, APS-C: M: aprox 1,3x, S: aprox 2x, Zoom digital (imagini statice): Full Frame de 35 mm: L: aprox. 4x, M: aprox. 6,1x, S: aprox. 8x, APS-C: L: aprox 4x, M: aprox 5,2x, S: aprox 8x, Zoom digital (film): Full Frame de 35 mm: aprox. 4x, APS-C: Aprox. 4x
Detectarea feţei
Moduri: Prioritate fețe la focalizare automată (Activată/Dezactivată), Prioritate fețe la măsurare multiplă (Activată/Dezactivată), Înreg. Prioritate fețe (Activată/Dezactivată), Înregistrare fețe, Nr. maxim de fețe ce pot fi detectate: 8 fețe
Temporizator automat de autoportret
Altele
Înregistrare cu intervale, focalizare tactilă: Da (focalizare tactilă/touchpad/urmărire tactilă), ISO AUTOMAT min. SS, monitorizare luminozitate, informații drept de autor, setare nume fișier, funcție de transfer FTP, ghid pentru ajutor, setare zonă, mod vitrină, mod lumină video, rotire inel de zoom
Compatibil Eye-Fi

Obturator

Tip
controlat electronic, traversă verticală, cu plan focal
Tip de obturator
Automat/Obturator mecanic/Obturator electronic
Timp de expunere
[Imagini statice, Fotografie individuală]3 Obturator mecanic: de la 1/8000 la 30 sec., Bec, AUTO: 1/32000 – 30 sec., Bec, Obturator electronic: De la 1/32000 la 30 sec, [Still images, Continous shooting]3 Obturator mecanic: De la 1/8000 la 30 sec, AUTOMAT: De la 1/32000 la 1/8 sec, Obturator electronic: De la 1/32000 la 1/8 sec, [Movies]: De la 1/8000 la 1/4 (trepte de 1/3) până la 1/60 în modul AUTO (până la 1/30 în modul Obturator lent automat),
Sincronizare bliţ Viteză
1/250 sec.4
Obturator electronic cortină frontală
Da (Activat/Dezactivat)
Fotografiere silenţioasă
Da (obturator electronic)

Stabilizarea imaginii

Tip
Mecanism de mişcare a senzorului de imagine cu compensare pe 5 axe (compensarea depinde de specificaţiile obiectivului)
Efect de compensare
5,5 opriri (pe baza standardului CIPA. Numai tremur de oscilaţie/girare. Cu obiectiv Planar T* FE ZA F 1,4, 50 mm montat. Expunere prelungită NR (reducerea zgomotului) dezactivată.)

Controlul bliţului

Tip
Ghid nr.
Acoperirea bliţului
Control
Bliţ premergător TTL5
Compensare bliţ
+/- 3,0 EV (comutabil între treptele de 1/3 şi 1/2 EV)
Decalaj bliţ
3/5/9 cadre selectabile. Cu 3 sau 5 cadre în trepte de 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, cu 9 cadre în trepte de 1/3, 1/2, 2/3, sau 1,0 EV.
Moduri Bliţ
Bliţ oprit, Bliţ automat, Bliţ de fond, Sincronizare lentă, Sincronizare bliţ spate, Reducerea efectului de „ochi roşii” (selectabil activat/dezactivat), Wireless6, Sincronizare de mare viteză6
Compatibilitate bliţ extern
Bliţ de sistem α de la Sony compatibil cu suportul cu interfaţă multiplă; ataşaţi adaptorul pentru suportul de bliţ compatibil cu suportul pentru accesorii cu blocare automată
Blocare nivel FE
Da
Control wireless
Da (Semnal luminos: Disponibil cu bliț de fond, Sincronizare lentă, Sincronizare cu viteză ridicată /Semnal radio: Disponibil cu bliț de fond, Sincronizare bliț spate, Sincronizare lentă, Sincronizare cu viteză ridicată)

Declanşare

Moduri de declanşare
O singură fotografie, Fotografiere continuă (se poate selecta Hi/Mid/Lo), Temporizator automat, Temporizator automat (continuu), Variere expunere: Expunere unică, varierea expunerii: Cont./varierea balansului de alb, varierea expunerii DRO
Viteză deplasare continuă (aprox. max.
AUTOMAT/obturator electronic: Fotografiere continuă: Ridicată: max. 20 cps, Mid: max. 10 cps, Lo: max. 5 cps 789, Obturator mecanic: Fotografiere continuă: Ridicată: max. 10 cps, Mid: max. 8 cps, Lo: max. 3 cps10
Număr de cadre înregistrabile (aprox.)
JPEG Extra fine L: 361 cadre, JPEG Fine L: 361 cadre, JPEG Standard L: 361 cadre, RAW: 239 cadre, RAW și JPG: 226 cadre, RAW (necomprimat): 131 cadre, RAW (necomprimat)&JPG: 120 cadre10
Temporizator automat
Întârziere de 10 s/întârziere de 5 s/întârziere de 2 s/Temporizator automat continuu (3 cadre după o întârziere de 10 s/5 cadre după o întârziere de 10 s/3 cadre după o întârziere de 5 s/5 cadre după o întârziere de 5 s/3 cadre după o întârziere de 2 s/5 cadre după o întârziere de 2 s)/Temporizator automat de variere a expunerii (Dezactivat/ întârziere de 2 s/întârziere de 5 s/întârziere de 10 s)

Redare

Capturare fotografii
Da
Moduri
Unică (cu sau fără informații de fotografiere, histogramă Y RGB și avertisment de linii accentuate/umbre), vizualizare tip index 9/25 de cadre, mod de afișaj mărit (L: 15x, M: 9,84x, S: 7,52x), Analiză automată (10/5/2 sec, Dezactivată), Orientare imagine (se poate selecta Automată/Manuală/Dezactivată), Diaporamă, Selectare folder (Dată/Imagine statică/ MP4/ AVCHD/XAVC S HD/XAVC S 4K), Derulare înainte/Derulare înapoi (film), Ștergere, Protecție, Evaluare, Afișare ca grup, Memento vocal

Interfaţă

Interfaţă PC
Stocare în masă, MTP, telecomandă PC
Terminal Multi/Micro USB
Da11
NFC™
Da (Compatibil cu etichetele de tip 3 conform specificaţiilor forumului NFC), accesare printr-o singură atingere, partajare printr-o singură atingere)
Wireless LAN (încorporat)
Compatibil Wi-Fi, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (banda de 2,4 GHz/banda de 5 GHz)1213, vizualizare pe smartphone, telecomandă prin smartphone, trimitere către computer, vizualizare pe TV
Bluetooth®
Da (standard Bluetooth ver. 4.1 (banda de 2,4 GHz))
Ieşire HD
Microconector HDMI (tip D), BRAVIA Sync (control pentru HDMI), PhotoTV HD, redare video 4K/redare imagini statice 4K
Suport cu interfaţă multiplă
Da (cu interfață audio digitală)14
Suport accesorii cu bloc. autom.
Terminal inteligent pt. accesorii 2
Mufă microfon
DA (minimufă stereo de 3,5 mm)
Mufă intrare c.c.
Terminal de sincronizare
Da
Mufă căşti
DA (minimufă stereo de 3,5 mm)
Conector mâner vertical
Da
Telecomandă PC
Da
Terminal LAN
Da 000BASE-T)

Audio

Microfon
Stereo încorporat
Boxă
Mono, încorporat

Tipărire

Standarde compatibile
Imprimare Exif, Print Image Matching III, setare DPOF

Funcţie Personalizare

Tip de cameră
Setări taste personalizate, Setare programabilă (corp 3 setări/card de memorie 4 setări), Meniul meu, setări My Dial, Înregistrare personalizată setări fotografiere

Compensare obiectiv

Setare
Umbrire periferică, Aberaţie cromatică, Distorsiune

Alimentare

Baterie inclusă
Un acumulator NP-FZ100
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 500 de fotografii (vizor)/aprox. 690 de fotografii (monitor LCD) (standard CIPA)15
Durată de utilizare a bateriei (film, înregistrare efectivă)
Aprox. 110 min. (Vizor) / Aprox. 120 min. (Monitor LCD) (Standard CIPA)16
Durată de utilizare a bateriei (film, înregistrare continuă)
Aprox. 195 min. (Vizor)/Aprox. 200 min. (afișaj LCD) (Standard CIPA)
Încărcare baterie internă
Da (disponibil cu terminal multi/micro USB sau cu terminal USB Type-C)
Alimentare externă
Consum de energie cu vizor
Imagini statice: aprox. 3,9W (cu obiectivul FE 28-70 mm F3,5 – 5,6 OSS atașat), Filme: aprox. 5 W (cu obiectivul FE 28-70 mm F3,5 – 5,6 OSS ataşat)
Consum de energie cu ecran LCD
Imagini statice: aprox. 2,9 W (cu obiectivul FE 28-70 mm F3,5 – 5,6 OSS atașat), Filme: aprox. 4,9 W (cu obiectivul OSS cu FE 28-70 mm, F3,5 – 5,6 ataşat)
Sursă de alimentare USB
Da (disponibil cu terminal multi/micro USB sau cu terminal USB Type-C)

Altele

Temperatură de operare
32 – 104 grade F/0 – 40 grade C

Dimensiune şi greutate

Greutate (cu bateria şi cardul de memorie incluse)
Aprox. 678 g/aprox. 1 lb 8,0 oz
Dimensiuni (l x H x A)
Aprox. 128,9 mm x 96,4 mm x 77,5mm, Aprox. 128,9 mm x 96,4 mm x 67,3 mm (de la mâner la monitor)/Aprox. 5 1/8 x 3 7/8 x 3 1/8 inchi, Aprox. 5 1/8 x 3 7/8 x 2 3/4 inchi (de la mâner la monitor)

Ce este în cutie

 • Cablu de alimentare
 • Baterie reîncărcabilă NP-FZ100
 • Protecţie pentru cablu
 • Încărcător de baterii BC-QZ1
 • Curea de umăr
 • Husă pentru corp
 • Capac pentru suport de accesorii
 • Capac pentru ocular
 • Cablu USB Type-C(TM)
Placeholder

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “ILCE9M2,Cameră Full Frame α9 II cu funcții pentru profesioniști”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: