ILCE5100YB, Camera foto mirrorless, AF cu 179 puncte, 4D focus,16-50 mm si de 55-210 mm incluse

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
  • Senzor CMOS Exmor® APS-C de 24,3 MP
  • Focalizare automată hibridă rapidă cu 179 de puncte de detecţie a fazei
  • Ecran LCD rabatabil la 180º

Review

2,999.00lei

Stoc epuizat

BIONZ X™ pentru procesare mai rapidă a imaginii

BIONZ X™ pentru procesare mai rapidă a imaginii

Motorul de procesare a imaginii BIONZ X™ reproduce texturi şi detalii în timp real, pentru imagini remarcabil de realiste cu gradaţii tonale bogate şi un aspect natural. Zgomotul vizual este aproape imperceptibil, graţie tehnologiei avansate de reducere a zgomotului în funcţie de zonă. Tehnologia de reproducere a detaliilor creează texturi fine şi tehnologia de reducere a difracţiei optimizează performanţa oricărui obiectiv.

Înregistraţi filme cu detalii Full HD

Apăsaţi butonul MOVIE pentru a începe înregistrarea unor filme care se evidenţiază prin claritate şi lipsa zgomotul „vizual”, la 60p, 60i sau 24p, la alegere. Sistemul îmbunătăţit de focalizare automată hibridă rapidă oferă o focalizare automată şi urmărire rapide şi precise. Modurile P/A/S/M vă oferă controlul asupra modului în care arată imaginea, iar tehnologia Clear Image Zoom vă permite să măriţi cu o claritate suplimentară.

Focalizarea automată hibridă rapidă capturează cu claritate

Focalizarea automată hibridă rapidă capturează cu claritate

Fotografiaţi cu precizie de neegalat, datorită tehnologiei avansate de focalizare automată hibridă rapidă. Capacităţile îmbunătăţite de detecţie a fazei şi a contrastului obţin focalizarea automată în 0,07 secunde. Caracteristicile avansate includ citirea mai rapidă a datelor de la senzorul de imagine, procesare de înaltă viteză a datelor cu BIONZ X™, algoritmi mai avansaţi de focalizare automată şi controlul îmbunătăţit al unităţii obiectivului.

Urmăriţi subiecţii în mişcare rapidă cu 179 de puncte de focalizare automată

Urmăriţi subiecţii în mişcare rapidă cu 179 de puncte de focalizare automată

Sistemul de focalizare automată hibridă rapidă are 179 de puncte de focalizare automată precisă, cu detecţia fazei, care acoperă aproape întreaga suprafaţă a imaginii. Acestea îmbunătăţesc urmărirea subiecţilor şi surprinderea subiecţilor aflaţi în mişcare rapidă şi optimizează recunoaşterea scenei precum şi detecţia dimensiunii subiectului. În combinaţie cu 25 de puncte de focalizare automată pentru detecţia la înaltă viteză şi cu precizie a contrastului, puteţi captura cu încredere.

Fotografiere continuă la 6 cps cu urmărirea focalizării automate

Fotografiere continuă la 6 cps cu urmărirea focalizării automate

Surprindeţi momentul decisiv, chiar şi atunci când subiectul se deplasează cu viteză. Fotografierea continuă la 6 cps cu urmărire superioară a focalizării automate beneficiază la maximum de superba capacitate de urmărire a celor 179 de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei şi urmăreşte cu precizie subiectul, oriunde pe ecran. Fotografierea continuă la mare viteză îmbunătăţeşte claritatea.

Filme cu focalizare automată hibridă rapidă cu control artistic

Focalizarea automată hibridă rapidă asigură focalizarea extrem de precisă şi urmărirea cursivă a subiectului, chiar şi la realizarea filmelor. De asemenea, puteţi regla durata urmăririi focalizării automate şi viteza de declanşare a focalizării automate, pentru control artistic mai mare asupra filmelor pe care le realizaţi.

Focalizarea automată asupra ochilor aduce feţele în centrul atenţiei

Focalizarea automată asupra ochilor aduce feţele în centrul atenţiei

Etalaţi cea mai bună latură a subiectului, cu focalizarea automată a ochilor extrem de precisă. Chiar şi atunci când surprindeţi un subiect cu faţa parţial întoarsă de la cameră utilizând o adâncime redusă a câmpului vizual, aceasta se asigură că faţa va fi focalizată clar. Un cadru verde apare deasupra ochiului cu prioritate pentru a vă atrage atenţia că focalizarea a fost obţinută şi fotografia poate fi făcută.

Focalizarea automată cu blocare îmbunătăţită urmăreşte subiectul dvs.

Focalizarea automată cu blocare îmbunătăţeşte urmărirea subiecţilor în mişcare prin utilizarea punctului optim de focalizare automată în orice situaţie şi reglarea dimensiunii cadrului ţintă pentru a se adapta la caracteristicile subiectului dvs. Graţie inovaţiilor în focalizarea automată cu detecţia fazei, aceasta este acum mai precisă ca oricând, astfel încât menţineţi şi capturaţi cu precizie ţinte în mişcare rapidă.

Ecran LCD rabatabil la 180º pentru libertate creativă

Ecran LCD rabatabil la 180º pentru libertate creativă

Bucuraţi-vă de confort îmbunătăţit al fotografierii cu un ecran LCD de 3″, care se rabatează la 180º, pentru a permite captura din orice unghi, de la mic până la mare. Această flexibilitate, combinată cu mobilitatea compactă a camerei, va extinde considerabil opţiunile de fotografiere.

Bliţ încorporat care se ridică pentru expuneri prelungite

Bliţ încorporat care se ridică pentru expuneri prelungite

Bliţul încorporat care se ridică (GN4; ISO 100・m) este util pentru fotografierea la lumină scăzută, capturând subiecţi în peisajele nocturne (Sincronizare lentă) şi realizând portrete cu iluminare din spate (Bliţ pentru lumină diurnă). Pentru orientarea portret, acesta poate adăuga o reflexie artistică în ochii subiectului. Modul Sincronizare spate face posibilă captura traiectoriei unui subiect în mişcare într-un mod natural.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Capture One (pentru Sony)

Capture One (pentru Sony)

Capture One Express (pentru Sony) este un software premiat și gratuit de editare a imaginilor care vă oferă transformarea datelor RAW la o calitate de top a imaginilor, gestionarea simplă a fișierelor cu imagini și instrumente de editare. Puteți cumpăra Capture One Pro (pentru Sony) pentru și mai multe instrumente de editare și posibilitatea de fotografiere prin tethering.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Noua suită a software-ului Imaging Edge de la Sony

Noua suită a software-ului Imaging Edge de la Sony

Suita de aplicații Imaging Edge poate maximiza calitatea imaginilor, poate îmbunătăți randamentul și vă poate ajuta să reglați fin imaginile RAW. Folosiți „Remote” pentru a controla fotografierea de la distanță; „Edit” pentru a transforma datele RAW în fotografii de înaltă calitate; și „Viewer” pentru a vizualiza, evalua și selecta fotografii dintr-o listă.

Cod Produs: ILCE5100YB.CEC Categorie:

Obiectiv

Suport obiectiv Obiective Sony cu montură E
Compatibilitate obiectiv Obiective Sony cu montură E

  Senzor

Tip APS-C
Tip de senzor Senzor CMOS Exmor® de tip APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Număr de pixeli (efectivi) 24,3 MP
Număr de pixeli (total) Aproximativ 24,7 megapixeli
Rap. de aspect senzor de imagine 3:2
Sistem antipraf Strat de protecţie la încărcare pe filtrul optic

  Înregistrare (Imagini statice)

Format de înregistrare (imagini statice) JPEG (conform DCF ver. 2.0, Exif Ver.2.3 şi compatibil MPF Baseline), RAW (format Sony ARW 2.3)
Dimensiune imagine (pixeli), 3:2 L: 6000 x 4000 (24 M)

M: 4240 x 2832 (12 M)

S: 3008 x 2000 (6,0 M)

Dimensiune imagine (pixeli), 16:9 L: 6000 x 3376 (20 M)

M: 4240 x 2400 (10 M)

S: 3008 x 1688 (5,1 M)

Dim. imagine (pixeli), ved. panor. Superangular: orizontală 12.416 x 1.856 (23 M), verticală 5.536 x 2.160 (12 M)

Standard: orizontală 8.192 x 1.856 (15 M), verticală 3.872 x 2.160 (8,4 M)

Moduri Calitate imagine RAW

RAW + JPEG

JPEG Fine

JPEG Standard

Efect de imagine Posterizare (Color, alb/negru)

Culori inspirate de stilul pop

Fotografie retro

Parţial color (R, V, A, G)

Monocrom cu contrast ridicat

Cameră foto de jucărie (Normal/Tonuri reci/Tonuri calde/Verde/Magenta)

Supraexpunere

Efect de neclaritate (Ridicat/Mediu/Scăzut)

Pictură HDR (Ridicat/Mediu/Scăzut)

Monocrom cu tonuri bogate

Miniatură (Auto/Sus/Mijloc(H)/Jos/Dreapta/Mijloc(V)/Stânga)

Acuarelă

Ilustraţie (Ridicat/Mediu/Scăzut)

Stil creativ Standard

Intens

Portrete

Peisaje

Asfinţit

Alb-negru

Sepia (Contrast (în trepte de la -3 la +3); Saturaţie (în trepte de la -3 la +3); Claritate (în trepte de la -3 la +3))

Funcţii Interval dinamic Dezactivat

Optimizare a intervalului dinamic (auto/nivel (1-5))

Intervalul dinamic ridicat automat (Diferenţă expunere automată, Nivel de diferenţă la expunere (1-6 EV, trepte de 1,0 EV))

  Înregistrare (film)

Format înregistrare AVCHD 2.0/MP4/XAVC S
Dimensiune imagine (pixeli), NTSC* XAVC S: 1920 x 1080 (60p, 50M), 1920 x 1080 (30p, 50M), 1920 x 1080 (24p, 50M)

AVCHD: 1920 x 1080 (60p, 28M, PS), 1920 x 1080 (60i, 24M, FX), 1920 x 1080 (60i, 17M, FH), 1920 x 1080 (24p, 24M, FX), 1920 x 1080(24p, 17M, FH)

MP4: 1440 x 1080 (30 cps)

VGA (640 x 480, 30 cps)

Dimensiune imagine (pixeli), PAL XAVC S: 1920 x 1080 (50p, 50M), 1920 x 1080 (25p, 50M)

AVCHD: 1920 x 1080 (50p, 28M, PS), 1920 x 1080 (50i, 24M, FX), 1920 x 1080 (50i, 17M, FH), 1920 x 1080 (25p, 24M, FX), 1920 x 1080(25p, 17M, FH)

MP4: 1440 x 1080 (25 cps)

VGA (640 x 480, 25 cps)

Funcţii film Dual Rec video, Durata urmăririi focalizării automate, Viteza unității de focalizare automată, Obturator lent automat, Info HDMI. Afişaj

  Stocare media

Mediu de înregistrare compatibil Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo™, card de memorie SD, card de memorie SDHC (conform UHS-I), card de memorie SDXC (conform UHS-I)

 Reducerea zgomotului

Reducerea zgomotului Expunere prelungită NR: disponibilă pentru timpi de expunere mai lungi de 1 sec., NR ISO ridicat: Normal/Redus

  Balans de alb

Moduri balans de alb Automat

Zi

Umbră

Înnorat

Incandescent

Bliţ

Subacvatic

Custom

Microreglare Balans de alb automat DaG7 – M7, 15 trepteA7 – B7, 15 trepte
Varierea expunerii 3 cadre, posibilitate de selectare ridicată/redusă

  Focalizare

Tip de focalizare Focalizare automată rapidă hibridă (focalizare automată cu detecţia fazei/focalizare automată cu detecţia contrastului)
Senzor focalizare Senzor CMOS cu tehnologie Exmor®
Punct de focalizare 179 de puncte (focalizare automată cu detecţia fazei)/25 de puncte (focalizare automată cu detecţia contrastului)
Interval de sensibilitate a focalizării EV-1 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F2,0)
Mod AF AF-A (focalizare automată), AF-S (Focalizare automată cu un singur cadru), AF-C (Focalizare automată continuă), DMF (Focalizare manuală directă), Focalizare manuală
Zonă de focalizare Panoramic (179 de puncte (focalizare automată cu detecţia fazei), 25 de puncte (focalizare automată cu detecţia contrastului))/Zonă/Centru/Punctuală flexibilă (S/M/L)/Focalizare automată blocată (Panoramică/Zonă/Centru/Punctuală flexibilă (S/M/L))
Alte caracteristici Focalizare automată blocată, Focalizare automată a ochilor, Control predictiv, Blocarea focalizării
Tip Bliţ încorporat
Interval de iluminare AF Aprox. 0,3 – aprox. 3,0 m (cu obiectiv E PZ 16 – 50 mm F3,5 – 5,6 OSS ataşat)

  Expunerea

Tip de măsurare Măsurare estimativă 1200 zone
Senzor de măsurare Senzor CMOS cu tehnologie Exmor™
Sensibilitate de măsurare EV-1 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F2,0 ataşat)
Mod de măsurare Multi-segment

Central ponderată

Punct

Moduri de expunere iAUTO

Mod Automat superior

EA programată (P)

Prioritate de diafragmă (A)

Prioritate de timp de expunere (S)

Manual (M)

Film (Expunere automată programată (P) / Prioritate de diafragmă (A) / Prioritate de timp de expunere (S) / Manual (M) )

Mod Vedere panoramică

Selecţie scenă

Selecţie scenă Portrete

Peisaje

Macro

Sport/acţiune

Asfinţit

Portret nocturn

Scenă nocturnă

Fotografiere cu camera în mână la asfinţit

Combaterea estompării mişcării

Compensarea expunerii Fotografii: +/-3,0 EV (trepte de 1/3 EV), Filme: +/-2,0 EV (trepte de 1/3 EV)
Varierea automată a expunerii (EA) Bracketing: Varierea expunerii/cont.: Unică, cu trepte de 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV trepte, 3/5 cadre selectabile (1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV: doar 3 cadre)
Memorare expunere automată Blocată când declanşatorul este apăsat la jumătate. (posibilitate de selectare Automat/Pornit/Oprit)
Sensibilitate ISO (indice de expunere recomandat) ISO 100–25600

  Ecran LCD

Tip LCD TFT de tip lat de 3,0″
Ecran tactil Da
Număr total de puncte 921.600 de puncte
Control luminozitate (LCD) Manual (5 trepte între -2 şi +2), mod Vreme însorită
Unghi reglabil Până la aprox. 180 de grade
Afişaj LCD Afişaj grafic

Afişare toate informaţiile

Fără info. afişaj

Histogramă

Afişaj reglare imagine în timp real (LCD) PORNIT/OPRIT
Mărire pentru focalizare Da
Mărire compensare Da (Setare nivel: ridicat/mediu/scăzut/dezactivat, Culoare: alb/roşu/galben)

  Alte caracteristici

Detectarea feţei Activată, Activată (Înregist. feţelor), Dezactivată
Încadrare automată a obiectelor Da (Fotografii)
Tehnologia Clear Image Zoom Aprox. 2x
Zoom inteligent (imagine statică) M: Aprox. 1,4x

S: aprox. 2x

Zoom digital (imagine statică) L: aprox. 4x; M: aprox. 5,7x;S: aprox. 8x
Zoom digital (film) Aprox. 4x
PlayMemories Camera Apps™ DA
Compensare obiectiv Umbrire periferică, Aberaţie cromatică, Distorsiune
Procesor de imagine BIONZ X™
Autoportret Da (posibilitate de selectare Întârziere de 3 sec./DEZACTIVAT)
Declanşare la zâmbet Declanşare la zâmbet (selectabilă în 3 trepte)
Declanşator tactil Da

  Obturator

Timp de expunere Fotografii: de la 1/4000 la 30 sec, Bec

Filme: De la 1/4000 la 1/4 (trepte de 1/3) până la 1/60 în modul AUTO (până la 1/30 în modul Obturator lent automat)

Sincronizare bliţ Viteză 1/160 sec.
Diafr. obturator frontal electr. Da

 Stabilizarea imaginii

Steadyshot Neacceptat (stabilizarea imaginii acceptată pe obiectiv)
Efect de compensare Compensare obiectiv: Umbrire periferică, Aberaţie cromatică, Distorsiune

 Controlul bliţului

Controlul bliţului TTL prebliţ
Compensare bliţ +/-2,0 EV (trepte de 1/3 EV)
Moduri Bliţ Bliţ dezactivat

Bliţ automat

Bliţ de umplere

Sincronizare lentă

Sincronizare spate

Reducerea efectului de ochi roşii (selectabilă, activată/dezactivată)

  Declanşare

Moduri de declanşare Un singur cadru

Fotografiere continuă

Temporizator automat (întârziere de 10/2 sec selectabilă)

Temporizator automat (Cont.) (cu întârziere de 10 sec., 3/5 expuneri selectabile)

Varierea expunerii (Unică,Cont.)

Varierea balansului de alb

Varierea expunerii DRO

Viteză deplasare continuă (aprox. max. 6 cps (fotografiere continuă la viteză mare)

  Redare

Moduri Redare Unică (cu sau fără histogramă RGB cu informaţii de fotografiere şi avertisment de linii accentuate/umbre)

Vizualizare tip index cu 12/30 de cadre

Mod de afişaj mărit (L: 16,7x, M: 11,8x, S: 8,3x, Panoramă (standard): 19,2x, Panoramic (Superangular): 29,1x)

Orientarea imaginii (posibilitate de selectare Manuală/Dezactivată)

Diaporamă

Derulare panoramă

Selectarea dosarului (Dată/Fotografii/MP4/AVCHD/XAVC S)

Înainte/înapoi (Film)

Ştergere

Protejare

Examinare automată (10/5/2 sec., dezactivată)

  Interfaţă

Interfaţă PC Stocare în masă, MTP, telecomandă PC
NFC™ Da
Ieşire HD Microconector HDMI® (tip D)

BRAVIA® Sync (Control pentru HDMI)

PhotoTV HD

PB imagini statice 4K

Suport cu interfaţă multiplă Terminal Multi/Micro USB

Telecomandă PC

  Audio

Microfon Microfon stereo încorporat.
Boxă Mono, încorporat

  Tipărire

Standarde compatibile Imprimare Exif, Print Image Matching III, setare DPOF

 Funcţie Personalizare

Tip de funcţie personalizată Da

  Alimentare

Baterie inclusă Acumulator seria W, NP-FW50
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice) Până la 400 de fotografii
Dur. util. bat. (filme) Înregistrare efectivă: aprox. 75 min.

Înregistrare continuă: aprox. 110 min.

Alimentare externă Adaptor de c.a. AC-PW20 (vândut separat)
Încărcare baterie internă Da

  Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A) 109,6 x 62,8 x 35,7 mm
Greutate (cu bateria şi cardul de memorie incluse) 224 g (numai corpul)/283 g (cu baterie şi suport de stocare)

 WiFi® & NFC

Vizualizare pe smartphone Da
Încărcare pe PC Da
Vizualizare pe televizor Da
Wireless şi posibilitate de conectare în reţea Wi-Fi®

Funcţionalitate NFC printr-o singură atingere

Aplicaţii pentru camere foto, care pot fi descărcate

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “ILCE5100YB, Camera foto mirrorless, AF cu 179 puncte, 4D focus,16-50 mm si de 55-210 mm incluse”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: