, ,

ILCE7KB,Camera Foto Sony Mirrorless FullFrame, KIT 28-70mm, Negru

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
  • Senzor CMOS Exmor® Full Frame de 24,3 MP
  • Sistem de focalizare automată hibridă
  • Motor de procesare a imaginii BIONZ X

4,599.00lei

Stoc epuizat

Imagine similară

Senzor Full Frame de 35 mm cu rezoluţie de 24,3 megapixeli

Sony, unul dintre cei mai mari producători de senzori de imagine din lume, a combinat noile sale tehnologii de vârf pentru a obţine cea mai înaltă rezoluţie şi calitate a imaginii din istorie. Acest senzor CMOS Exmor® revoluţionar Full Frame de 35 mm colectează lumina cu o eficienţă record pentru a obţine o sensibilitate ridicată, un interval dinamic larg şi un nivel incredibil de realism, reducând totodată semnificativ zgomotul.

Inovaţii în domeniul microingineriei

Performanţele excepţionale ale senzorului de imagine au fost obţinute prin mai multe caracteristici avansate ale senzorului. Mai întâi, comprimarea înălţimii circuitelor a crescut foarte mult cantitatea de lumină colectată de fiecare pixel. În acelaşi timp, tehnologia de extindere a fotodiodelor a mărit dimensiunile fotodiodei de la fiecare pixel pentru a îmbunătăţi intervalul dinamic al senzorului şi a creşte şi mai mult sensibilitatea, menţinând totodată un zgomot redus şi oferind un raport ridicat semnal/zgomot.

Procesor BIONZ™ X

Sony introduce cu mândrie noul motor de procesare a imaginii BIONZ X, care, graţie capacităţilor de procesare la viteză foarte mare, reproduce fidel, în timp real texturile şi detaliile, exact aşa cum sunt acestea văzute de ochiul uman. Împreună cu tehnologia de integrare la scară largă LSI (large scale integration) la capătul frontal, care accelerează procesarea în fazele incipiente, acesta asigură detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradaţii tonale mai fine şi zgomot mai redus la filmare sau fotografiere.

Reproducerea detaliilor şi reducerea difracţiei

Două tehnologii noi relevă performanţele complete ale senzorului şi ale obiectivelor. Tehnologia de reproducere a detaliilor previne contururile prea evidenţiate care afectează majoritatea imaginilor digitale. Reducerea difracţiei suprimă efectele difracţiei luminii, care duc la estomparea punctelor luminoase în special la setări mici ale diafragmei (numere F mari). Deoarece ţine cont de setarea diafragmei, această tehnologie restabileşte fidel claritatea punctelor luminoase şi a altor detalii fine, asigurând peisaje, portrete şi alte imagini frumoase.

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă este acum mai eficientă ca niciodată. Aceasta împarte selectiv imaginea pe zone în funcţie de anumite modele (precum margini, texturi şi zone colorate uniform, cum ar fi cerul albastru), apoi aplică cea mai potrivită soluţie de reducere a zgomotului fiecărei zone, îmbunătăţind calitatea imaginii, în special la setări ridicate de sensibilitate. Funcţionând împreună cu tehnologia Sony de reproducere a detaliilor, aceasta oferă imagini extrem de clare şi de detaliate.

Procesare pe 16 biţi + imagini RAW pe 14 biţi

Procesarea imaginii pe 16 biţi şi formatul de înregistrare RAW pe 14 biţi ajută la păstrarea unor detalii optime şi produc imagini de cea mai înaltă calitate, cu gradaţii tonale fine. Formatul RAW pe 14 biţi (Sony ARW) asigură o calitate optimă pentru ajustările ulterioare ale imaginii (cu Image Data Converter sau alt software).

Comenzi, personalizare şi navigare

În pofida dimensiunilor compacte, modelul α7 dispune de discuri frontale şi posterioare pentru setarea intuitivă a expunerii, o rotiţă de control pentru setarea sensibilităţii ISO şi un disc pentru compensarea expunerii. Quick Navi Pro afişează principalele opţiuni de fotografiere pe ecranul LCD, astfel încât să puteţi confirma rapid setările şi efectua reglaje aşa cum doriţi, fără a căuta prin meniurile dedicate. Personalizarea butoanelor vă permite să fotografiaţi exact aşa cum doriţi, funcţiile folosite frecvent fiind atribuite butoanelor personalizabile pe care le alegeţi. Puteţi să atribuiţi uşor oricare dintre cele 46 de funcţii oricărui buton dintre cele 9; până la 12 funcţii esenţiale pot fi alocate butonului Fn pentru acces rapid.

Ecran LCD rabatabil

Ecranul LCD de 7,5 cm cu 1,2 milioane de puncte oferă rezoluţie ridicată şi opţiuni flexibile de compunere.

Corp din aliaj de magneziu

Graţie corpului metalic incredibil de uşor şi de rezistent, camera α7 cântăreşte doar 474 grame cu baterie — mai puţin de jumătate din greutatea modelelor DSLR de vârf — dar este suficient de durabilă pentru o utilizare îndelungată.

Mâner solid, ergonomic

Camera α7 are dimensiuni cu 25 % mai reduse decât modelele DSLR de vârf, dar dispune totuşi de un mâner de dimensiuni complete pentru fotografiere comodă întreaga zi.

Sistem de protecţie antipraf

Pentru imagini fără pete, un mecanism antipraf vibrează ultrasonic de fiecare dată când opriţi camera pentru a îndepărta orice particule de pe senzorul de imagine. Un strat antistatic împiedică şi acesta la depunerea prafului şi a altor particule pe senzor la schimbarea obiectivelor.

Rezistenţă la praf şi umezeală

Măsurile care cresc durabilitatea includ garnituri în jurul butoanelor şi al discurilor, precum şi o structură de protecţie dublu strat care uneşte strâns panourile şi componentele.

Tru-Finder OLED XGA

În pofida dimensiunilor reduse, acest vizor dispune de o rezoluţie ridicată de 1024 x 768 de pixeli, îmbunătăţiri ale tehnologiei OLED şi acelaşi sistem optic cu 3 lentile folosit la modelul de vârf α99. Vizorul afişează efectele setărilor camerei, permiţându-vă să monitorizaţi precis rezultatele. Veţi obţine gradaţii tonale fine şi un contrast de trei ori mai mare decât al camerei α99. Sunt oferite şi funcţii de vârf, precum acoperirea de 100 % a cadrului, unghiul larg de vizualizare, modurile de afişare a informaţiilor, funcţia de conturare a zonelor focalizate şi mărirea pentru focalizare.

Filmare pe cadre întregi

Combinaţia unică între senzorul Full Frame de 35 mm, capacităţile de producţie audio şi posibilitatea de interschimbare flexibilă a obiectivelor oferă un nou nivel de filmare mobilă. Noul motor accelerat de procesare a imaginii BIONZ X permite reducerea zgomotului în funcţie de zonă şi aplicarea tehnologiei de reproducere a detaliilor pentru filme, în premieră, rezultatul fiind detalii extrem de fine şi zgomot excepţional de redus. Caracteristici precum Efectele de imagine, ieşirea Full HDMI® pentru un monitor extern, modurile P/A/S/M, formatul progresiv Full AVCHD 1080p şi posibilitatea de a înregistra la 60p/24p extind şi mai mult opţiunile.

Înregistrare şi monitorizare audio

În timpul înregistrării şi redării filmelor, puteţi monitoriza sunetul folosind căşti conectate la α7 prin mufa specială, puteţi verifica nivelurile cu ajutorul comenzilor de pe afişaj sau puteţi ataşa echipamente de sunet profesionale folosind kitul adaptor cu terminal XLR, standardul în domeniu.

Sistem avansat de focalizare automată hibridă rapidă

Numeroase funcţii contribuie la capacităţile de focalizare automată ale camerei α7: noul procesor BIONZ X ultrarapid, semnalul de ieşire de mare viteză al senzorului de imagine Full Frame şi un algoritm AF nou dezvoltat de detectare spaţială a obiectelor, care analizează în timp real focalizarea folosind informaţii despre frecvenţa spaţială pentru a controla în mod optim acţionarea obiectivului.

Focalizare automată a ochilor

Chiar şi când surprindeţi un subiect cu faţa parţial întoarsă de la cameră în condiţiile unei adâncimi reduse de câmp, faţa va fi focalizată clar graţie detecţiei extrem de precise a ochilor, care poate prioritiza o singură pupilă. Când focalizarea a reuşit, pe ochiul prioritizat apare un cadru verde, care permite confirmarea uşoară. Focalizarea automată a ochilor poate fi utilizată când funcţia este alocată unui buton personalizabil, permiţând utilizatorilor să o activeze imediat în funcţie de scenă.

Focalizare automată menţinută şi opţiuni de zonă

Focalizarea automată menţinută reglează dimensiunile cadrului ţintă în funcţie de caracteristicile subiectului şi foloseşte o zonă largă de focalizare automată pentru a asigura găsirea punctului optim de focalizare şi a permite focalizarea automată lină, stabilă. Pentru a o activa, apăsaţi doar declanşatorul până la jumătate. Noul BIONZ X asigură urmărire mai rapidă a subiecţilor şi performanţe de detecţie mai bune ca oricând. Când folosiţi setarea Zonă de focalizare automată punctuală flexibilă, puteţi să selectaţi o zonă de focalizare automată de dimensiuni mici, medii sau mari pentru a se potrivi dimensiunii subiectului şi pentru a vă asigura că aparatul focalizează porţiunea dorită. Sunt disponibile şi setări de focalizare pe o zonă şi de focalizare largă.

Noi opţiuni de zonă AF

Când folosiţi setarea Zonă de focalizare automată punctuală flexibilă, puteţi să selectaţi o zonă de focalizare automată de dimensiuni mici, medii sau mari pentru a se potrivi dimensiunii subiectului şi pentru a vă asigura că aparatul focalizează porţiunea dorită. Sunt disponibile şi setări de focalizare pe o zonă şi de focalizare largă.

Filme Full HD 60p

Creaţi filme de o claritate excepţională, care pot fi redate extrem de uniform, înregistrându-le la rezoluţie Full HD (1920 x 1080 de pixeli) în format AVCHD ver. 2.0 (progresiv), la o rată de cadre extrem de ridicată, de 60 cps. Cameră α7 acceptă şi filmarea la 24p, care conferă filmelor acel aspect subtil pe care cinefilii îl asociază cinematografiei.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei Imaging Edge Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Capture One (pentru Sony)

Capture One (pentru Sony)

Capture One Express (pentru Sony) este un software gratuit pentru finisarea de înaltă calitate a datelor RAW. Software-ul Capture One Pro (pentru Sony) poate fi cumpărat pentru funcții compatibile, precum ajustări locale și fotografiere prin conectare la PC.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Duceți fotografiile la următorul nivel cu aplicațiile Imaging Edge pentru desktop. Folosiți funcția „Telecomandă” pentru a controla fotografierea de la distanță; Funcția „Vizualizator” pentru a previzualiza, a evalua și a selecta rapid fotografiile din biblioteci mari de imagini; Și funcția „Editare” pentru a transforma datele RAW în fotografii de înaltă calitate, gata de livrare. Obțineți cele mai bune rezultate din fișierele Sony RAW și gestionați mai eficient producțiile dvs.

Cod Produs: ILCE7KB.CE Categorii: , ,
5,800.00lei for 3 item(s)
Greutate 2 kg
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

TIP cu obiectiv Sony FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS
FORMAT SENZOR Full frame
Calitatea Imaginii
REZOLUTIE EFECTIVA 24.3 Mpx
SENZOR Full Frame
REZOLUTIE INREGISTRATA 24.7 Mpx
PROFIL CULOARE sRGB, AdobeRGB
FORMAT FISIERE Foto: JPEG, RAW
Video: MPEG-4 AVCHD
Audio: AAC LC, AC3
REZOLUTII INREGISTRATE 6000 x 4000 @ 3:2
3936 x 2624 @ 3:2
3008 x 2000 @ 3:2
1968 x 1312 @ 3:2
6000 x 3376 @ 16:9
3936 x 2216 @ 16:9
3008 x 1688 @ 16:9
1968 x 1112 @ 16:9
INREGISTRARE VIDEO 1920 x 1080: 60 fps, 24 fps
1440 x 1080: 30 fps
640 x 480: 30 fps
INREGISTRARE AUDIO Stereo Dolby Digital (AC-3) / MPEG-4 AAC-LC
Control focalizare
TIP FOCALIZARE AF hibrid: detectie de faza: 117 puncte si detectie de contrast: 25 de puncte
MOD FOCALIZARE • Single-servo AF (S)
• Continuous-servo AF (C)
• Manual Focus (M)
PLAJA FOCALIZARE In functie de obiectiv
Control expunere
SENSIBILITATE Auto, 100-25600 (extins: 50-51200)
TIP OBTURATOR Electronic
VITEZE OBTURATOR 30 – 1/8000 sec
MASURAREA EXPUNERII TTL: central-ponderat, multi punct, punct
MODURI EXPUNERE • Prioritate de diafragma
• Auto
• Bulb
• Manual
• Film
• Program Auto
• Scena
• Prioritate de timp
• Panorama
MODURI BALANS DE ALB Auto, Cloudy, Color Temperature, Color Temperature Filter, Custom, Daylight, Flash, Fluorescent (Cool White), Fluorescent (Day White), Fluorescent (Daylight), Fluorescent (Warm White), Incandescent, Underwater
Blit
BLIT INTEGRAT Nu
PATINA BLIT EXTERN Multi-interface
Performante
CAPACITATE RAFALA 5 fps la rezolutie maxima
TEMPORIZATOR 2 sec, 10 sec
Memorie si alimentare
CARDURI MEMORIE COMPATIBILE SD
SDHC
SDXC
Memory Stick Pro Duo
Memory Stick PRO HG-Duo
Memory Stick PRO HG-Duo
ALIMENTARE Sony NP-FW50 Li-Ion
Intrare / Iesire
INTERFATA COMPUTER Wi-Fi
USB Multi
IESIRE VIDEO AV
HDMI D (Micro)
Display
VIZOR OPTIC Nu, electronic 1/2″ OLED 2.400.000 puncte
DISPLAY LCD Ecran TFT LCD 3.0″ rabatabil cu 1.229.000 puncte
Caracteristici fizice
DIMENSIUNI 126.9 x 94.4 x 48.2 mm
GREUTATE 416 g

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “ILCE7KB,Camera Foto Sony Mirrorless FullFrame, KIT 28-70mm, Negru”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: