Reducere!

HVLF45RM,Bliţ de mare putere cu control wireless prin radio încorpora

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara

Realizaţi fotografii cu măiestrie datorită numărului director al unităţii flash (GN) 45, indiferent de corpul său compact şi de sistemul de control wireless prin radio. Bliţul e echipat cu un reflector cu LED pentru fotografii și filme şi puteți profita de capabilitățile foto şi video ale camerei. Designul rezistent la praf şi umezeală vă permite să utilizaţi bliţul fără griji în aer liber.

1,599.00lei 1,999.00lei

Stoc epuizat

Bliţ compact de mare putere

Bliţ compact de mare putere

Acest bliţ compact cu greutate redusă semnificativ şi fixare prin declic cu număr director (GN) 45 este cea mai bună alegere pentru seria α7. Bliţul asigură o lumină puternică chiar şi la iluminarea indirectă, reîncărcarea durând numai circa 2,5 secunde, iar performanţa energiei îi permite aprox. 210 declanşări.

Control wireless prin radio încorporat 

Control wireless prin radio încorporat

Utilizaţi acest bliţ cu o cameră compatibilă pentru fotografierea cu mai multe bliţuri, chiar şi în lumină solară puternică sau de la distanţă relativ mare, datorită sistemului său de control prin radio. HVL-F45RM poate fi emiţător sau receptor wireless. Ca emiţător, HVL-F45RM acceptă până la 15 unităţi flash compatibile sau receptoare în până la 5 grupuri, pentru conectarea la unităţile aflate la distanţă de până la 30 metri. Funcţionează şi prin comunicaţii wireless optice.

Cap cu lumină indirectă pentru iluminare flexibilă

Cap cu lumină indirectă pentru iluminare flexibilă

Capul HVL-F45RM cu lumină indirectă pentru iluminare flexibilă se roteşte la 360° pe orizontală (180° la stânga şi la dreapta) şi se înclină cu 150° în sus şi 8° în jos, furnizând iluminarea dorită în funcţie de situaţiile de fotografiere.

Navigare rapidă

Navigare rapidă

Interfaţa de control Navigare rapidă de la Sony permite accesul simplu şi intuitiv la parametrii de iluminare printr-o simplă apăsare pe butonul „Fn”. Tot ceea ce trebuie să știți este chiar acolo pe ecran și accesibil prin intermediul câtorva butoane și rotiţei de control, reducând astfel la minim operațiile necesare pentru reglarea setărilor înainte de a fotografia.

Atribuire personalizată a tastelor

Atribuire personalizată a tastelor

Funcţia de personalizare a tastelor permite atribuirea simplă a caracteristicilor utilizate frecvent pentru funcţionarea rapidă. Setările de personalizare includ gradul de compensare a iluminării şi nivelul de putere a bliţului. Tastele care se pot personaliza sunt evidenţiate cu roşu.

Meniuri sub formă de file

Meniuri sub formă de file

Vă veţi bucura de funcţionarea simplă a caracteristicilor bliţului. Meniurile sub formă de file de pe ecranul LCD sunt identice cu cele de pe cameră pentru acces rapid şi utilizare intuitivă.

Lumină LED şi lampă pentru focalizare automată

Lumină LED şi lampă pentru focalizare automată

Cu funcționare la rece și eficient energetic, reflectorul cu LED vă permite să creați lumină naturală și umbre pentru filme şi fotografii. În plus, lampa focalizării automate asigură lumina complementară pentru a uşura focalizarea pe un subiect într-un mediu întunecat.

Sincronizare de mare viteză (HSS)

Bucuraţi-vă de avantajele bliţului sincronizat cu obturator de mare viteză. Având în vedere că fotografierea cu sincronizare convențională a impus ca timpul de expunere să fie același sau mai mic decât cel al blițului sincronizat, diafragma ar fi redusă, făcând dificilă obținerea efectelor bokeh pe fundal. Însă, cu sincronizarea de mare viteză (HSS), puteți utiliza blițul cu orice timp de expunere, chiar și cu cel mai redus timp de expunere oferit de cameră. Acest lucru vă permite să măriți diafragma după cum este necesar pentru a crea o adâncime îngustă a câmpului care să păstreze subiectul în focalizare perfectă în timp ce fundalul devine neclar, pentru portrete frumoase. Totodată, este posibilă sincronizarea de mare viteză wireless, prin intermediul camerelor compatibile.

Design rezistent la praf şi la umezeală

Design rezistent la praf şi la umezeală

Bazaţi-vă pe bliţul fiabil chiar şi în condiţiile dificile din aer liber, acesta având garnituri şi articulaţii ale corpului durabil create special pentru a nu permite pătrunderea prafului şi umezelii. Acesta este un bonus special pentru utilizarea în aer liber, atunci când nu aveți niciun control asupra unor factori diverși, inclusiv vântul şi praful.

Bliţ wireless prin obiectiv (TTL)

Chiar dacă fotografiaţi cu bliţ wireless, puterea bliţului poate fi stabilită în funcţie de măsurătoarea exactă a valorii luminii care trece prin obiectiv. Deoarece puteţi schimba după bunul plac poziţia şi direcţia unităţii flash, puteţi estompa umbrele intense şi atenua zonele de mare intensitate luminoasă când fotografiaţi un subiect din faţă sau puteţi adăuga umbre atenuate care subliniază profunzimea şi prezenţa. Este disponibil controlul wireless al raportului bliţului.

Integrare avansată a distanţei (ADI)

ADI oferă măsurarea automată care este, practic, neafectată de reflexia subiectelor sau mediilor, menținând o expunere corectă chiar și în cazul subiectelor prea reflectorizante sau prea întunecate. Acesta aprinde în prealabil bliţul unităţii pentru a încorpora măsurarea luminii reflectate, împreună cu informații exacte referitoare la distanța de la obiectivul unei camere compatibile, pentru a atinge nivelul optim al blițului.

Mod de testare a bliţului

Mod de testare a bliţului

Modul de testare a blițului vă permite să verificați umbrele de pe subiect înainte de a realiza fotografii, precum și nivelul de lumină cu un aparat de măsurare a bliţului extern, esențial pentru fotografia de studio. Nivelul de lumină al blițului de testare depinde de setarea nivelului de lumină în modul bliț manual (M), iar unitatea flash se declanşează cu un nivel de lumină de 1/1 în modul prin obiectiv (TTL).

Control zoom automat optimizat pentru dimensiunea senzorului de imagine

Această unitate flash selectează automat acoperirea corespunzătoare a bliţului pentru distanţa focală a obiectivului de pe camera ataşată în intervalul 24 – 105 mm. Această funcţie mai reglează zoomul bliţului pentru a se potrivi cu dimensiunea senzorului de imagine al camerei, minimizând reducerea luminii la periferia imaginii. Acoperirea blițului necesară pentru camerele ce utilizează Full Frame de 35 mm și senzori de imagine de dimensiune APS-C diferă în mod substanțial, iar această funcție inteligentă oferă automat acoperirea optimă a blițului pentru fiecare dintre acestea.

Reglarea automată a balansului de alb

Temperatura de culoare variază în funcție de mediul pe care îl fotografiați, iar temperatura de culoare a unui bliț trebuie să se potrivească cu cea a luminii ambientale pentru un aspect natural. Cu această funcţie inteligentă, informaţiile temperaturii de culoare sunt transferate de la unitate flash la cameră pentru setarea corectă a balansului de alb, pentru a vă ajuta să reproduceţi culorile cu un aspect mai natural la fotografierea cu bliţ.

Port Multi/Micro USB

Port Multi/Micro USB

Acest bliţ are port Multi/Micro USB pentru actualizări de software la cea mai recentă versiune prin PC-ul conectat.

Cod Produs: HVLF45RM.CE7 Categorie:
Greutate 1 kg
SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

Sony

Sony

  Informaţii de bază

Dim. (aprox.) l 69,4 X h 113,7 X L 88,3 mm
Greutate (aproximativ): 317 g (numai unitatea principală)

  Tip de cameră

Tip de cameră Bliţ electronic automat (de tip clip-on) cu măsurare prebliţ
Tip soclu Suport cu interfaţă multiplă.

  Cap bliţ (unitate care emite lumină)

Număr maxim de ghidaje 45 (Setare acoperire bliţ 105mm/distribuţie bliţ STD, ISO 100・m)
Acoperirea bliţului AUTOMAT/MANUAL (24-105 mm) Unghiul de vizualizare la distanţa focală de 15 mm este, de asemenea, acoperit de panoul panoramic
Mod bliţ TTL/MANUAL/MULTI
Durată bliţ (aprox.) În 1,7 ms (1/1 MANUAL)
Temperatură culoare (aprox.) 5.500.000
Frecvenţă (aprox.) 0,1 – 2,5 secunde (baterie alcalină)/0,1 – 2 secunde (baterie Ni-MH)
Repetare (aprox.) Peste 210 ori mai mult (baterie alcalină)/Peste 270 ori mai mult (baterie Ni-MH)
Performanţă bliţ continuu 40 de declanşări la 10 declanşări/secundă
Bliţ indirect Da
Unghi redirecţionare Sus 150 grade (0 grade/30 grade/45 grade/60 grade/75 grade/90 grade/120 grade/150 grade) Jos 8 grade, Stânga şi dreapta 180 grade (0 grade/30 grade/45 grade/60 grade/75 grade/90 grade/120 grade/150 grade/180 grade)
Bliţ testare Da
Control bliţ Controlul bliţului folosind prebliţ (P-TTL/ADI)
Compensare bliţ Da
Comutare a nivelului de putere 22 niveluri (1/1-1/128) paşi 1/3
Sincronizare de mare viteză (HSS) Da
Bliţ modeling Da
Panou lat încorporat Da (15 mm)
Placă de redirecţionare încorporată Da

  AF Illuminator

AF Illuminator Da
Interval de funcţionare (aprox.) 0,5 – 6 m

  Funcţie wireless controlată prin radio

Funcţie wireless de control prin radio Da (emiţător/receptor)
Frecvenţe Bandă de 2,4 GHz
Canale 14 canale (automat/manual)
Distanţă de comunicare (aprox.) 30 m
Grupuri 3 grupuri (TTL/MANUAL), 5 grupuri (fotografiere cu bliţ în grup)
Număr maxim de unităţi flash 15 unităţi
Control coeficient de lumină 3 grupuri (TTL)

  Funcţie wireless control optic

Bliţ wireless cu comandă optică Da (controler/telecomandă)
Canale 4 canale
Distanţă de comunicare (aprox.) 5 m
Grupuri 3 grupuri
Control coeficient de lumină 3 grupuri (TTL)

  Funcţie lumină LED

Intensitate luminanţă centrală (aprox.) 400 lucşi (0,5 m)/100 lucşi (1 m)
Distanţă de iluminare (aprox.) 1 m (când înregistraţi filme, setaţi la ISO 3200 şi F5.6)
Asistenţă distanţă focală 35 mm (unghi de vizualizare în format de 35 mm)
Durată de iluminare continuă (aprox.) 4 ore (cu bateria alcalină AA Sony)
Temperatură culoare (aprox.) 5.500.000
Comutare a nivelului de putere 10 trepte

  Alte funcţii

Control zoom automat optimizat pentru dimensiunea senzorului de imagine Da
Setare de distribuire a bliţului Da
Reglare automată alb-negru Da
Setări personalizabile ale tastelor Da
Setări memorie Da
Declanşare de la distanţă

  Afişaj

ecran LCD Da (matrice de puncte)
Indicator pentru progresul încărcării

  Conectori externi

Terminal de sincronizare
Terminal multi/micro USB Da

  Sursă electrică

Sursă electrică Pentru baterii alcaline AA sau Ni-MH
Adaptor baterie externă

  Alte caracteristici

Design rezistent la praf şi la umezeală Da

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “HVLF45RM,Bliţ de mare putere cu control wireless prin radio încorpora”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: