Reducere!

HVLF60RM,Bliţ de mare viteză,Wireless Radio ,Negru

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara

Unitatea de bliț HVL-F60RM cu prindere cu clemă dispune de o putere ridicată GN60, acceptă fotografierea continuă rapidă și asigură o funcționare rapidă, caracteristici ideale pentru utilizatorii avansați. Funcționalitatea de emițător/receptor wireless prin unde radio este inclusă

2,619.00lei 3,259.00lei

Stoc epuizat

Se pot utiliza puterea GN60 și o gamă largă de distanțe focale ale obiectivului

Se pot utiliza puterea GN60 și o gamă largă de distanțe focale ale obiectivului

Puterea mare de ieșire GN60 a acestui bliț cu prindere cu clemă oferă o cantitate suficientă de energie pentru o gamă largă de situații de fotografiere. Sunt acceptate distanțe focale de la 20 mm până la 200 mm (14 mm cu panoul lat) ale obiectivului, cu o acoperire corespunzătoare a blițului. Distanța focală poate fi selectată după cum este necesar.

Acceptă fotografierea continuă

Acceptă fotografierea continuă

Durata ciclului de încărcare este de 1,7 secunde sau de doar 0,6 secunde cu adaptorul extern de baterii (FA-EBA1) (opțional) pentru fotografiere continuă. Sincronizarea adecvată a blițului este menținută în timpul fotografierii continue, minimizând ratările de bliț și fotografiile eșuate.

Sistem Quick Shift Bounce original de la Sony

Sistem Quick Shift Bounce original de la Sony

Treceți rapid de la orientarea orizontală la cea verticală, 90° la stânga sau la dreapta, în sus până la 150° și în jos cu 8° pentru poziționare flexibilă și iluminare optimă atunci când unghiurile cadrelor trebuie schimbate rapid. Un mecanism compact rafinat se potrivește perfect cu camerele cu montură E, completând confortul și portabilitatea compacte ale sistemului cu montură E.

Reglare puterii luminii directe

Reglare puterii luminii directe

Un buton independent pentru nivelul de ieșire a luminii (butonul LEVEL -/+) permite controlul direct sau compensarea ieșirii pentru un flux de lucru eficient. Un afișaj cuprinzător simplifică ajustările și confirmarea nivelului de ieșire a blițului și oferă, de asemenea, acces intuitiv la setările de ieșire pentru unitățile de bliț wireless asociate. [1] Buton LEVEL -/+ [2] Panou LCD

Taste personalizate și memorie flash TTL

Taste personalizate și memorie flash TTL

Funcțiile pot fi atribuite în mod liber controlerului cu patru căi al unității, butonului central și roții de comandă pentru acces ușor atunci când este necesar. Pe deasupra, ieșirea blițului TTL poate fi memorată și reapelată atunci când este necesar pentru utilizare imediată sau după o ajustare minoră. Aceasta este o altă caracteristică ce poate simplifica fluxul de lucru manual și poate economisi timp.

Fiabilitate în medii dificile

Fiabilitate în medii dificile

Un design rezistent la praf și umiditate asigură funcționarea fiabilă în medii neprietenoase. O protecție anti-ploaie (opțională) asigură protecție și fiabilitate suplimentare. O altă caracteristică ce contribuie la fiabilitate este suportul cu interfaţă multiplă. Toate aceste caracteristici contribuie la sporirea fiabilității în situații dificile.

Comunicații wireless prin radio stabile

Comunicații wireless prin radio stabile

Sunt acceptate atât declanșarea optică a blițului de la distanță, cât și declanșarea wireless, prin unde radio. O unitate HVL-F60RM montată pe o cameră compatibilă asociată cu unități accesorii oferă o comunicație radio fiabilă, fără interferențe, în condiții care ar face dificilă comunicarea optică. Sunt acceptate sincronizarea lentă, sincronizarea cu perdea din spate și multi-bliț.

Control prin radio pentru mai multe blițuri

Control prin radio pentru mai multe blițuri

Până la 15 unități de bliț pot fi atribuite la până la 5 grupuri pentru controlul wireless al blițului la distanțe de până la 30 de metri. Dispozitivul opțional de comandă radio wireless (FA-WRC1M) și receptorul radio wireless (FA-WRR1) permit utilizarea dispozitivului HVL-F60RM cu unitățile de bliț Sony care nu au capabilități radio wireless încorporate, precum și cu dispozitivul HVL-F45RM cu capabilități radio.

Control bliț P-TTL

Puterea adecvată a blițului se stabilește folosind blițul premergător pentru a măsura expunerea.

Lumină cu LED și asistență la focalizarea automată

Lumină cu LED și asistență la focalizarea automată

Nu numai pentru studio, dar și pentru fotografierea în aer liber, o lumină LED încorporată este foarte utilă. De asemenea, funcționează și ca lumină de ajutor pentru focalizarea automată, pentru a asigura funcționarea precisă a focalizării automate în condiții de iluminare slabă. LED-ul poate simplifica focalizarea manuală și în situații întunecate.

Filtre colorate

Filtre colorate

Se pot folosi filtrele colorate incluse pe măsura sau în completarea iluminării existente pentru a obține balansul de alb natural sau pentru a crea o anumită atmosferă.

Adaptor lumină difuză

Adaptor lumină difuză

Pentru o difuzie suplimentară se poate conecta adaptorul de lumină difuză inclus, care va ilumina o zonă mai largă decât blițul individual și va crea, de asemenea, umbre conturate mai puțin precis. Pentru a îmbunătăți efectul, utilizați adaptorul de lumină difuză împreună cu panoul lat.

Terminal de sincronizare (intrare/ieșire)

Terminalul de sincronizare poate funcționa fie ca intrare, fie ca ieșire. Ca intrare, acesta poate recepționa, de exemplu, semnalul de declanșare de la un contor de bliț atunci când se setează expunerea. Ca ieșire, acesta poate transmite declanșatorul blițului la un bliț monobloc extern sau la un dispozitiv similar, pentru versatilitate extinsă atunci când se folosesc mai multe unități de bliț.

Distribuție selectabilă a luminii

Sunt disponibile trei setări de distribuție a luminii: „STD” pentru distribuție standard, „CENTER” pentru prioritate GN și „EVEN” pentru prioritate unghi panoramic.

Sincronizare de mare viteză

Vitezele de sincronizare a blițului maxime normale înseamnă că viteza obturatorului trebuie oprită atunci când se utilizează un bliț de umplere cu lumină de zi, făcând dificilă reproducerea bokeh-ului de fundal. Sincronizarea de mare viteză permite sincronizarea blițului cu întreaga gamă de viteze ale obturatorului, astfel încât să poată fi utilizate diafragme mari pentru a crea efectul bokeh ori de câte ori doriți.

Bip care indică faptul că blițul este pregătit

Un semnal sonor „pregătit” informează utilizatorul atunci când blițul s-a reîncărcat complet și este pregătit pentru următoarea expunere, chiar și atunci când utilizați blițul în regim wireless.

Declanşare de la distanţă

Funcția de eliberare de la distanță poate fi utilizată pentru a activa de la distanță un obturator al camerei în sincronizare cu unul sau mai multe unități de bliț, ceea ce face posibilă înregistrarea simultană a unui singur subiect din mai multe unghiuri, de exemplu.

Terminal multi/micro USB

Unitatea de bliț poate fi conectată la un computer prin intermediul terminalului Multi/Micro USB pentru o actualizare convenabilă a software-ului.

Cod Produs: HVLF60RM.CE7 Categorie:
Greutate 1 kg
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  Informaţii de bază

Dim. (aprox.) l: 78,1 mm X î 139,5 mm X a 104,6 mm (3 1/8 inchi × 5 1/2 inchi × 4 1/8 inchi)
Greutate (aproximativ): 449 g (15,9 oz) (numai unitatea principală)

  Tip de cameră

Tip de cameră Bliţ electronic automat (de tip clip-on) cu măsurare prebliţ
Tip soclu Suport cu interfaţă multiplă.

  Cap bliţ (unitate care emite lumină)

Număr maxim de ghidaje 60 (Setare acoperire bliţ 200 mm/distribuţie bliţ STD, ISO 100 m)
Acoperirea bliţului AUTOMAT/MANUAL (20 mm – 200 mm) Unghiul de vizualizare la distanţa focală de 14 mm este, de asemenea, acoperit prin utilizarea panoului panoramic
Mod bliţ TTL/MANUAL/MULTI
Durată bliţ (aprox.) Cel mult 2,8 ms (1/1 MANUAL)
Temperatură culoare (aprox.) 5.500.000
Frecvenţă (aprox.) 0,1 – 2,5 secunde (baterie alcalină)/0,1 – 1,7 secunde (baterie Ni-MH)
Repetare (aprox.) Peste 150 de ori (baterie alcalină)/peste 220 de ori (baterie Ni-MH)
Performanţă bliţ continuu 40 de declanşări la 10 declanşări/secundă
Bliţ indirect Da
Unghi redirecţionare Sus 150 grade (0 grade/30 grade/45 grade/60 grade/75 grade/90 grade/120 grade/150 grade) Jos 8 grade, Stânga şi dreapta 90 grade (0 grade/30 grade/45 grade/60 grade/90 grade)
Bliţ testare Da
Control bliţ Controlul bliţului folosind prebliţ (P-TTL/ADI)
Compensare bliţ Da
Comutare a nivelului de putere 25 de niveluri (1/1-1/256) paşi 1/3
Sincronizare de mare viteză (HSS) Da
Bliţ modeling Da
Panou lat încorporat Da (14 mm)
Placă de redirecţionare încorporată Da

  AF Illuminator

AF Illuminator Da
Interval de funcţionare (aprox.) 0,5 – 3 m [[F_DN0028]]/0,5 – 10 m

  Funcţie wireless controlată prin radio

Funcţie wireless de control prin radio Da (emiţător/receptor)
Frecvenţe Bandă de 2,4 GHz
Canale 14 canale (automat/manual)
Distanţă de comunicare (aprox.) 30 m
Grupuri 3 grupuri (TTL/MANUAL), 5 grupuri (fotografiere cu bliţ în grup)
Număr maxim de unităţi flash 15 unităţi
Control coeficient de lumină 3 grupuri (TTL)

  Funcţie wireless control optic

Bliţ wireless cu comandă optică Da (controler/telecomandă)
Canale 4 canale
Distanţă de comunicare (aprox.) 5 m
Grupuri 3 grupuri
Control coeficient de lumină 3 grupuri (TTL)

  Funcţie lumină LED

Intensitate luminanţă centrală (aprox.) 1.200 lucşi (0,5 m)/300 lucşi (1 m)
Distanţă de iluminare (aprox.) 2 m (când înregistraţi filme, setaţi la ISO 3200 şi F5.6)
Asistenţă distanţă focală 35 mm (unghi de vizualizare în format de 35 mm)
Durată de iluminare continuă (aprox.) 1 oră (cu bateria alcalină AA Sony)
Temperatură culoare (aprox.) 5.500.000
Comutare a nivelului de putere 15 trepte

  Alte funcţii

Control zoom automat optimizat pentru dimensiunea senzorului de imagine Da
Setare de distribuire a bliţului Da
Reglare automată alb-negru Da
Setări personalizabile ale tastelor Da
Setări memorie Da
Declanşare de la distanţă Da

  Afişaj

ecran LCD Da (matrice de puncte)
Indicator pentru progresul încărcării

  Conectori externi

Terminal de sincronizare Da (intrare/ieșire)
Terminal multi/micro USB Da

  Sursă electrică

Sursă electrică Pentru baterii alcaline AA sau Ni-MH
Adaptor baterie externă

  Alte caracteristici

Design rezistent la praf şi la umezeală Da

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “HVLF60RM,Bliţ de mare viteză,Wireless Radio ,Negru”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: