Reducere!
,

FDRAX100E SONY Camera video Handycam semi-profesionala 4K

Greutate: 3kg
Disponibilitate:

LA COMANDA


Compara
  • Înregistrare la rezoluţie Ultra HD 4K de calitate cinematografică
  • Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0″
  • Obiectiv ZEISS Sonnar® T* zoom optic 12x

 

  • AwardAwardReviewReview

5,499.00lei 6,999.00lei

LA COMANDA

Imagini pentru FDRAX100

4K vă deschide ochii către o nouă eră a emoţiilor

Modelul FDR-AX100 acceptă 4K (3840 x 2160), formatul de definiţie superioară care oferă aproape de patru ori rezoluţia formatului Full HD. Aceasta vă permite să surprindeţi detalii incredibile şi să daţi viaţă imaginilor.

Obiectiv superangular ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29 mm

Obiectivul ZEISS este reglat fin special pentru standardul de imagine 4K. Ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, oferă totodată un zoom optic de până la 12x şi tehnologie Clear Image Zoom 24x pentru a permite realizarea unei game extinse de imagini. Definiţia este şi mai precisă în colţurile cadrului, graţie celor 11 grupuri/17 elemente de obiectiv care încorporează elemente din sticlă ED şi AA (tehnologie avansată cu obiectiv asferic).

Senzorul CMOS Exmor R® oferă compatibilitate cu diverse tipuri de conţinut Full HD

FDR-AX100 este echipată cu un senzor CMOS Exmor R® de mari dimensiuni cu o zonă de captare a luminii de aproximativ 4,9 ori mai mare decât cea a senzorului de imagine de tip 1/2,88. Senzorul de nouă generaţie îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul chiar şi la filmarea în medii întunecate şi permite realizarea de imagini care profită la maxim de funcţia de defocalizare a fundalului. Producătorul numărul 1 de senzori de imagine pentru camere foto digitale şi camere video.*Pe baza cercetărilor realizate de Sony din aprilie 2012 până în martie 2013 (cotă de piaţă de 50 %)

Motor avansat de procesare a imaginii BIONZ X pentru viteză mai mare şi calitate inegalabilă

Motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X dispune de o tehnologie superioară generaţiei anterioare BIONZ, pentru o reproducere mai fidelă, o calitate a imaginii mai naturală şi mai plină de viaţă şi o rezoluţie superioară. Acest model de Handycam® este echipat cu o serie de caracteristici noi care se folosesc de capacităţile de procesare la viteze superioare. Acestea includ tehnologiile By Pixel Super Resolution, Motion Shot Video, stabilizare optică SteadyShot™ şi Înregistrare video duală.

Compatibilă cu o durată de înregistrare mai lungă pentru filmele 4K în format XAVC S

Format XAVC S, care a fost dezvoltat pentru domeniul de larg consum pe baza formatului XAVC 4K/HD, adecvat pentru utilizare profesională. Pentru a prelungi orele capacităţii de captură video 4K, XAVC S utilizează codecul Long GOP al H.264/AVC pentru compresia fișierelor video.

Compatibilitate cu rata de biţi mare HD

XAVC S este formatul pentru înregistrarea de filme 4K/HD, dezvoltat pentru utilizarea de către consumatori pe baza formatului XAVC 4K/HD. Acesta acceptă formatul HD de 50 Mbps pentru ca utilizatorii să poată înregistra filme la rezoluţie înaltă chiar şi în cazul cadrelor cu mişcare foarte intensă. Utilizarea dispozitivelor şi software-ului de redare MP4 nu garantează redarea datelor în toate modurile disponibile.

Filmare la rate ridicate de cadre, la 100p* şi rezoluţie HD

FDR-AX100 acceptă filmarea la o rată de cadre ridicată, la o calitate HD a imaginii (1280 x 720 de pixeli). Capacitatea acesteia de a înregistra la 100p permite redarea cu încetinitorul la o cincime din viteza într-un mediu 24p la aplicarea post-procesării. Această capacitate deschide noi posibilităţi de utilizare, precum vizualizarea clară a mişcărilor rapide ale atleţilor. Aceasta este disponibilă numai la înregistrarea filmelor în format XAVC S.

Vizionare la televizor facilă cu un singur cablu HDMI®

Filmele 4K înregistrate pe camera FDR-AX100 pot fi redate pe un monitor 4K sau Full HD* prin simpla conectare a camerei prin cablul HDMI® inclus. Monitoarele 4K acceptă rezoluţie de până la 4K la 30p. Acestea necesită setări de ieşire HDMI® la 1920 x 1080 din meniul de setări.

Inel de obiectiv

Inelul de obiectiv permite reglarea lină, naturală a focalizării sau a zoomului, în funcţie de modul selectat prin intermediul unui buton comod de utilizat.

Disc manual

Discul manual de pe partea laterală a corpului camerei permite reglarea rapidă şi facilă a diafragmei, a amplificării (ISO) şi a timpului de expunere.

Filtre ND încorporate

Varietatea de filtre Clear, 1/4, 1/16 sau 1/64 ND (Densitate neutră) reglează nivelurile de lumină care pătrund în obiectiv. Acest lucru conferă realizatorilor de filme libertatea de a controla cu exactitate timpul de expunere şi diafragma pentru posibilităţi creative şi mai extinse. Împreună cu senzorul de imagine de mari dimensiuni al camerei video, acesta permite realizarea unor efecte „bokeh” uniforme superbe de defocalizare a fundalului, fără a creşte timpul de expunere chiar dacă fotografiaţi afară în condiţii de vreme însorită.

Redare Full HD pe televizoare Full HD

Puteţi de asemenea să vă bucuraţi de redarea cu eşantionare superioară a conţinutului Full HD pe televizorul HD, care converteşte automat materialele filmate 4K în 2K de calitate foarte înaltă (Full HD), utilizând cantităţile enorme de date 4K.

TRILUMINOS™ Color. Un mod care vă taie respiraţia de a retrăi cele mai plăcute amintiri.

FDR-AX100 acceptă „TRILUMINOS Color de la Sony, ceea ce vă permite să vizualizaţi fotografii şi filme în culori bogate şi naturale pe un televizor echipat cu „Afişaj TRILUMINOS”. Gama cromatică extinsă vă permite să vă lăsaţi captivat încă o dată de acele momente de neuitat pline de culoare, de la nuanţe complexe pe un cer albastru strălucitor la tonuri naturale de ten rozaliu.

Redarea cu decupare a filmelor 4K pe televizor

Atingând panoul de afişare, utilizatorii pot decupa imaginea şi pot afişa numai secţiunea din jurul zonei atinse ca film Full HD.

Înregistrează simultan filme la calitate maximă şi este pregătită pentru partajarea de filme MP4

Înregistraţi două filme în acelaşi timp: unul la calitate maximă XAVC S sau în format AVCHD şi celălalt în format MP4. Formatul XAVC S este disponibil pentru camerele FDR-AX100 şi HDR-CX900. Camera FDR-AX100 poate înregistra filme 4K în format XAVC S.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Picture Effect

Creativitatea vă este la îndemână cu modelul FDR-AX100, graţie modului Efect de imagine cu 7 efecte în total – cum ar fi Cameră de jucărie, Supraexpunere, Culori inspirate de stilul pop, Posterizare, Fotografie retro, Parţial color, Monocrom cu contrast ridicat – care vă oferă modalitatea de a transforma fotografiile obişnuite în opere de artă impresionante. Pe măsură ce aplicaţi efectele, rezultatele se fac vizibile în timp real pe ecranul LCD. Există funcţii ca Detectarea feţei care nu pot fi utilizate în timpul folosirii Efectului de imagine.

Dolby pe 5.1 canale

Capacităţile de înregistrare a sunetului surround pe 5.1 canale vă permite să creaţi coloane sonore la nivel profesional care pun în valoare întregul potenţial al filmelor pe care le realizaţi. În felul acesta, spectatorii simt că fac parte din acţiune. Observaţii: Înregistrarea Dolby® Digital pe 5.1 canale şi cea stereo pe 2 canale sunt acceptate în formatul AVCHD. Formatul XAVC S acceptă înregistrarea PCM.

Accesorii

Accesoriile opţionale sporesc emoţia filmării şi posibilităţile creative.

My Voice Cancelling

Această funcţie nouă comodă reduce intensitatea vocii dvs. în timp ce filmaţi, menţinând simultan volumul vocii subiectului dvs. şi alte sunete de fundal. Camera aplică această funcţie prin detectarea sursei de sunet şi estomparea sunetului care vine din spatele camerei video. Chiar şi atunci când vă entuziasmaţi în timp ce filmaţi evenimente sportive sau vă filmaţi copiii, aclamaţiile dvs. vor fi reduse la o şoaptă.

Copiere directă pentru transfer rapid de fişiere

Transferaţi cu uşurinţă datele de pe cameră pe o unitate hard disk externă prin USB 2.0. Funcţia permite, de asemenea, redarea comodă a fişierelor stocate pe HDD, pe ecranul LCD al camerei.

 

Secretul rezoluţiei absolute 4K

Prim-plan decupat al unui obiectiv Zeiss

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

Bucuraţi-vă de obiectivul superangular ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29 mm reglat fin pentru clipuri video 4K. Ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, oferă totodată un zoom optic de până la 12x.

Senzor CMOS Exmor R®

Senzor CMOS Exmor R® de tip 1,0

Zona de captare a luminii este de aproximativ 4,9 ori mai mare decât cea a senzorilor actuali, ceea ce îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul şi face posibilă defocalizarea superbă a fundalului.

Cip BIONZ X

Motor avansat de procesare a imaginii BIONZ X

Un motor BIONZ evoluat realizează imagini mai realiste şi permite adăugarea unor caracteristici noi, profitând de procesarea mai rapidă.

 

Grafic

4K: o nouă eră a încântării

Descoperiţi noua dimensiune a rezoluţiei, cu un nivel de calitate a imaginii de patru ori mai ridicat decât cel al tehnologiei Full HD.

 

Descoperiţi avantajele date de XAVC S

Compatibilitate cu rata de biţi mare HD

Adaptat pe baza formatului profesional popular, XAVC S reprezintă standardul absolut al consumatorilor pentru înregistrarea de filme 4K/HD. Beneficiind de compatibilitate cu formatul HD până la 50 Mbps, puteţi înregistra filme de înaltă rezoluţie chiar şi filmând cadre cu mişcare intensă.

siglă

De pe scenă pe ecran

Cu o gamă bogată de televizoare şi proiectoare Ultra HD 4K, echipamentele Sony sunt complet compatibile cu rezoluţia 4K, de la butonul de înregistrare până la butonul de redare.

Logo-ul AVCHD

Filmaţi în stil cinematografic

Posibilitatea de înregistrare Full HD 1080 la 50p sau 24p vă permite să optaţi pentru capturarea estetică a mişcării, în imagini de calitate cinematografică, în clipurile dvs. video.

 

 

O experienţă Full HD îmbogăţită

Bucuraţi-vă de redarea cu eşantionare superioară a conţinutului Full HD pe televizorul HD, care utilizează surplusul de date 4K pentru a realiza automat conversia filmărilor 4K la formatul Full HD. Pentru a decupa o imagine 4K în vederea redării la rezoluţie Full HD, trasaţi pur şi simplu cu degetul un contur pe ecranul LCD al camerei video, pentru a defini zona respectivă.

 

https://www.sony.ro/image/40fc716a99ad1a609189a72ee24069dc?fmt=jpeg&wid=1400&qlt=85

Cod Produs: FDRAX100EB.CEE Categorii: ,
6,421.00lei for 3 item(s)
Greutate 3 kg
Dimensiuni 81 × 83 × 196 cm
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  Senzor

Tip de senzor Senzor CMOS Exmor R de tip 1 cu iluminare din spate (13,2 x 8,8 mm)
Pixeli efectivi (video) Aprox. 14,2 milioane de pixeli (16:9)
Pixeli efectivi (imagine statică) Aprox. 14,2 M pixeli (16:9)/aprox. 10,6 M pixeli (4:3)

  Procesor

Procesor de imagine Procesor de imagine BIONZ X

  Obiectiv

Tip de obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*
Diametru filtru 62 mm
Capac obiectiv Capac pentru obiectiv
Diafragma F2,8-F4,5
Distanţă focală f = 9,3-111,6 mm
Distanţă focală (echivalentă cu 35 mm) (video) f = 29 – 348 mm (16:9)
Distanţă focală (echivalentă cu 35 mm) (imagine statică) F = 29 – 348 mm (16:9), f = 35,5 – 426 mm (4:3)
Distanţă minimă de focalizare Aprox. 1 cm (superangular), Aprox. 100 cm (teleobiectiv)
Diafragmă iris 7 lamele
Filtru ND OPRIT, 1/4, 1/16, 1/64

  Zoom

Zoom optic 12x
Tehnologia Clear Image Zoom 4K: 18x HD: 24x
Zoom digital 160x

  Vizor

Tip de vizor OLED Color 1 cm (tip 0,39) echivalent cu 1.440.000 de puncte
Câmp vizual 100%

  LCD

Tip de ecran Afişaj Xtra Fine LCD™ de 8,8 cm (tip 3,5) (921.000) lat (16:9)
Ecran tactil Da
Control luminozitate Da (Meniu)
Afişaj cu marcaj/grilă Linie de grilă
Reglare unghi Unghi de deschidere: max. 90 de grade; Unghi de rotire: max. 270 de grade

  Stabilizarea imaginii

Tip de stabilizare a imaginii Stabilizarea electrică a imaginii SteadyShot cu mod Activ inteligent (de la superangular la teleobiectiv)

  Focalizare

Tip de focalizare AF contrast
Mod de focalizare Automat/Manual (Panou tactil/Disc)
Zonă de focalizare Focalizarea pe gama completă/Focalizare punctuală
Asistarea focalizării manuale Afişaj mărit pentru focalizare manuală precisă (Mod Film: x2/x4, Mod Foto: x6,3/x12,6), Afişaj cu evidenţiere

  Expunerea

Mod Automată, Punctuală flexibilă (Panou tactil), Manuală (Disc/Meniu)
Moduri de măsurare Multi-segment/punctual
Compensarea expunerii Deplasare AE (Disc/Panou tactil)
Mod LOW LUX Da
Control automat diafragmă F 2,8 – F 11
Control manual al diafragmei F 2,8 – F 11
Asistarea expunerii manuale Afişare model zebră
Compensare la iluminarea din spate Da (automat)
Preluaţi controlul Automată/manuală
Limită AGC Da
Iluminare minimă 4K: Standard: 6 lucşi (timp de expunere 1/50) HD: Standard: 3 lucşi (timp de expunere 1/50), 4k: nivel scăzut lucşi 3 lucşi (timp de expunere 1/25) HD: nivel scăzut lucşi 1,7 lucşi (timp de expunere 1/25), fotografiere pe timp de noapte: 0 lucşi (timp de expunere 1/50)

  Timp de expunere

Interval de control automat 1/8-1/10000
Smartphone 1/50-1/10000
Control manual al diafragmei (mod Foto) 1/50-1/10000
Obturator manual 1/8-1/10000
Încet 1/250-1/10.000

  Balans de alb

Moduri balans de alb Automat / Apăsare unică / Exterior / Interior / Temperatură balans de alb
Deplasare balans de alb Da (G7-M7 15 trepte, A7-B7 15 trepte)

  Bliţ

Sistem de măsurare bliţ Pre-bliţ TTL
Compensare bliţ Da (3 trepte)
Modul bliţului Automată/Activată/Dezactivată

  Stocare media

Tip de suport XAVC S 4K (100 Mb/s): Card de memorie SDXC (UHS-I U3 sau superior), XAVC S 4K (60 Mbps): Card de memorie SDXC (clasa 10 sau superioară), XAVC S HD: Card de memorie SDXC (clasa 10 sau superioară), AVCHD, Imagini statice: Memory Stick PRO Duo™ (Mark 2), Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo™, card de memorie SD/SDHC/SDXC (clasa 4 sau superioară)

  Înregistrare

Format de înregistrare (Video) Format XAVC S: MPEG4-AVC/H.264, format AVCHD vers.2.0 compatibil: MPEG4-AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264
Rezoluţia video XAVC S 4K: 3840 × 2160/25P, 24P, XAVC S HD : 1920 x 1080/50p, 25p, 24p, AVCHD: 1920 x 1080/50p (PS), 24p (FX, FH), 50i (FX, FH), 1440 x 1080/50i (HQ, LP), MP4: 1280 x 720 25p
Viteză de înregistrare video (ABR/VBR) XAVC S 4K 100 Mbps: aprox. 100 Mbps/ 60 Mbps: aprox. 60 Mbps, XAVC S HD aprox. 50 Mbps, AVCHD PS: aprox. 28 Mbps/FX: aprox. 24 Mbps/FH: aprox. 17 Mbps/HQ: aprox. 9 Mbps/LP: aprox. 5 Mbps, MP4: aprox. 3 Mbps FN_110;
Format înreg. (Imagini statice) JPEG (compatibilitate cu DCF ver. 2.0, Exif ver. 2.3, MPF Baseline)
Dimens. imagine statică (mod Foto) L: 20 megapixeli 16:9 (5968 x 3352), 15 megapixeli 4:3 (4464 x 3352), M: 14,2 megapixeli 16:9 (5024 x 2824), 10,6 megapixeli 4:3 (3760 x 2824), S: 2,1 megapixeli 16:9 (1920 x 1080), 0,3 megapixeli 4:3 (640 x 480)
Dimens. imagine statică (mod Film) L: 20 megapixeli 16:9 (5968 x 3352), M: 14,2 megapixeli 16:9 (5024 x 2824), S: 2,1 megapixeli 16:9 (1920 x 1080)
Dim. imagine statică (Înreg. dublă) 20 megapixeli 16:9 (5968 x 3352), 14,2 megapixeli 16:9 (5024 x 2824), 2,1 megapixeli 16:9 (1920 x 1080)

  Audio

Microfon Microfon cu zoom încorporat
Format înregistrare audio PCM liniară MPEG-4 pe 2 canale (48 kHz/16 biţi), Dolby Digital pe 5.1 canale, Dolby Digital 5.1 Creator, Dolby Digital pe 2 canale stereo, Dolby Digital Stereo Creator, AAC-LC MPEG-4 pe 2 canale
Control nivel microfon Da (31 trepte)
Reducere automată a zgomotului produs de vânt DA (Activată/Dezactivată)
Anulare a vocii proprii Da
Boxă Difuzor mono

  Caracteristică avansată

Înreg. de mare viteză Da
Selecţie scenă Automat/Scenă nocturnă/Răsărit şi Apus/Artificii/Peisaj/Portret/Reflector/Plajă/Zăpadă
Sistem cu infraroşu NightShot Da
Alte caracteristici Detectarea feţei, Aspect cinematografic, Lovitură de golf (Da), Înregistrare cu încetinitorul (Da), Efecte de atenuare (Alb/Negru), mod Automat inteligent (Portret/Bebeluş/Plimbare/Trepied/Iluminare din spate/Peisaj/Reflector/Asfinţit/Macro/Lumină scăzută/Reducerea automată a zgomotului vântului), Declanşare la zâmbet (oprită/Captură duală/Pornită întotdeauna), Reducerea efectului de „ochi roşii” (Da(cu accesoriu bliţ opţional)), Copiere directă (Da)

  Redare

Redare rapidă De aproximativ 5 ori/10 ori/30 de ori/60 de ori
Redare lentă Înainte: viteză 1/5, Înapoi: viteză 1/2
Redarea cu decupare Da
Creator de filme reprezentative Redare momente reprezentative, Scenariu reprezentativ (Salvare/Redare/Ştergere), Muzică de fundal reprezentativă (4 fişiere muzicale preinstalate, transfer de muzică)
Diaporamă (Imagini statice) Diaporamă

  Funcţie wireless

Wi-Fi® Da (compatibilă Wi-Fi, IEEE 802.11b/g/n (bandă de 2,4 GHz))
NFC™ Da (compatibilitate NFC forum Type 3 Tag)

  Terminal/Cuplă

Talpă pentru accesorii Da (suport cu interfaţă multiplă)
Terminal HDMI Da (micro HDMI)
Terminal multi/micro USB Da
Terminal la distanţă integrată în terminalul multi/micro USB
Ieşire STD Ieşire video compozit (CABLU AV (se comercializează separat))
Intrare microfon Minimufă stereo
Mufă pentru căşti Minimufă stereo
Slot pentru carduri de memorie Compatibil cu Memory Stick PRO Duo şi SD/SDHC/SDXC
Intrare c.c. Da

  Alimentare

Tip de baterie Cu sistem de măsurare AccuPower InfoLITHIUM (seria V)
Consum de energie (LCD) 4K: 5,6 W
Consum de energie (Vizor) 4K: 5,3 W
Cerinţe alimentare 6,8 V/7,3 V (acumulator), 8,4 V (adaptor c.a.)
Încărcare când se află în interiorul camerei video (durată de încărcare cu bateria inclusă) Da (aprox. 3h 25 min.)
Încărcare prin USB 5 V c.c., 1.500 mA
Sursă de alimentare USB Da (se recomandă minim 1,5 A)

  Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (L x î x l) (incluzând bateria furnizată) Aprox. 81 x 83,5 x 196,5 mm (aprox. 90 x 83,5 x 223,5 mm (inclusiv parasolarul pentru obiectiv))
Greutate (numai unitatea principală) Aprox. 790 g
Greutate (incluzând bateria furnizată) Aprox. 870 g (NP-FV50A), Aprox. 915 g (NP-FV70)/Aprox. 910 g (NP-FV70A)(baterie inclusă), Aprox. 965 g (NP-FV100A)

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “FDRAX100E SONY Camera video Handycam semi-profesionala 4K”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: