, ,

HDRCX405B Camera video Sony, obiectiv Zeiss, inregistrare XAVCS, procesor Bionz X

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara

PRODUS DESIGILAT.STARE BUNĂ

  • Stabilizare optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent
  • Obiectivul superangular de 26,8 mm cu zoom optic 30x
  • Înregistrare cu o rată de biţi ridicată 50 Mb/s

919.00lei

Stoc epuizat

Imagini pentru HDRCX405
Stabilizare optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent

Stabilizare optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent

Stabilizarea avansată a imaginii fereşte materialul filmat de estompare, chiar şi când condiţiile de înregistrare sau mâinile utilizatorului sunt nesigure.

Obiectivul superangular până la 26,8 mm

Obiectivul superangular până la 26,8 mm

Fie că realizaţi filme ori capturaţi imagini statice, obiectivul superangular de primă clasă vă poate ajuta să capturaţi mai mult din fotografierea de peisaje şi scene de interior, atunci când nu aveţi suficient spaţiu pentru a face un pas înapoi. Chiar şi fără un obiectiv convertor superangular, anumite camere video filmează în spectrul larg maxim de 26,8 mm (raport de aspect 16:9) în modul de filmare.

Calitate excepţională a imaginii

Calitate excepţională a imaginii

Formatul XAVC S cu o rată de biţi ridicată este destinat videografilor care sunt gata să-şi ducă munca la nivelul următor. Oferind o calitate incredibilă, XAVC S este construit din formatul XAVC utilizat de cineaştii profesioniştii şi producătorii de televiziune, iar compresia inteligentă a datelor permite exportul fişierelor la dimensiuni potrivite pentru consumator.

Movie Maker

Movie Maker

Un instrument flexibil pentru a simplifica editarea filmelor, Movie Maker oferă mai multe caracteristici de economisire a timpului. Adăugaţi marcaje importante la momente cheie în timpul înregistrării şi lăsaţi programul să sincronizeze automat tranziţiile la coloana sonoră aleasă.

Motion Shot Video

Motion Shot Video

Motion Shot Video redă o secvenţă de imagini suprapuse care detectează acţiunea înregistrată în intervale de o fracţiune de secundă pentru analizare detaliată. În timpul redării, puteţi regla intervalul sau puteţi întrerupe redarea pentru a captura şi a partaja o imagine statică.

Cablu USB încorporat

Cablu USB încorporat

Cablul USB încorporat în cureaua de mână este foarte comod pentru încărcare rapidă şi conectare la PC, aşa că nu este necesar să luaţi cu dvs. un cablu USB sau un adaptor c.a. suplimentar. Pentru încărcare dacă nu este disponibil un PC, utilizaţi un adaptor compact USB c.a. (opţional).

Senzor CMOS Exmor R®

Senzor CMOS Exmor R®

Acest senzor mare şi performant îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul în medii întunecate şi permite defocalizarea şi estomparea fundalului.

Procesor de imagine BIONZ X™

Procesor de imagine BIONZ X™

Motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X™ ajută la obţinerea unei calităţi mai naturale şi mai pline de viaţă a imaginii, precum şi capacităţi de procesare mai rapidă.

Obiectiv ZEISS

Obiectiv ZEISS

Cu un angajament comun faţă de performanţă şi design excepţional, Sony şi Carl Zeiss® dezvoltă împreună obiective ce combină cea mai bună tehnologie optică posibilă cu sisteme electronice de calitate premium şi tehnologia senzorilor pentru modele Handycam® de la Sony.

Captură de imagini statice de 9,2 MP

Captură de imagini statice de 9,2 MP

Uneori nu aveţi nevoie – sau nu doriţi – filme. Treceţi camera video în modul pentru imagini statice şi capturaţi imagini individuale uimitoare de înaltă calitate de 9,2 megapixeli la fel de uşor ca fotografierea cu camera pentru imagini statice.

Înregistrare progresivă

Înregistrare progresivă

Filmele clare, care conţin de două ori datele de imagine pentru filme înregistrate în modul întreţesut, pot fi înregistrate în Full HD de 60p/50p în modul de înregistrare progresivă. Imaginile sunt la fel de uniforme ca şi cele filmate în 60/50 de cadre pe secundă, şi fiecare cadru este înregistrat ca o singură imagine completă. Aşadar, o imagine statică capturată dintr-un film înregistrat în modul progresiv este foarte bine definită.

Înregistrarea video dublă

Înregistrarea video dublă

Înregistraţi două filme în acelaşi timp: unul la calitate maximă XAVC S sau în format AVCHD şi celălalt în format MP4. În acest fel aveţi un mic fişier pregătit pentru partajare rapidă, plus un fişier filmat la nivel profesional pentru prelucrare ulterioară.

Modul de înregistrare dublă

Modul de înregistrare dublă

Modul de înregistrare dublă vă permite să înregistraţi simultan filme HD şi imagini statice de înaltă rezoluţie pentru a surprinde cea mai bună fotografie în ambele moduri.

Detectarea feţei

Detectarea feţei

Aceasta optimizează automat focalizarea, expunerea şi culorile pentru rezultate optime. Alegeţi prioritar o persoană, atingând pur şi simplu faţa acesteia pe afişajul LCD, acest lucru fiind util când alegeţi o persoană cheie la fotografierea cu ocazia unui eveniment aglomerat. Chiar dacă subiectul iese din cadru, acesta va fi reţinut şi prioritizat atunci când intră din nou în scenă.

Modul automat inteligent

Modul automat inteligent

Această caracteristică determină automat tipul de scenă filmată şi optimizează o combinaţie de setări din trei grupuri (Faţă, Scenă, Tremurul camerei). Vă asigură cele mai bune rezultate pentru până la 90 de tipuri de scene, chiar şi pe timp de noapte şi în scenele cu iluminare din spate. Setările selectate sunt afişate ca pictograme pe ecranul LCD pentru facilitarea căutării.

Declanşare la zâmbet

Declanşare la zâmbet

Deoarece zâmbetele extraordinare sunt trecătoare, această caracteristică se asigură că acestea nu se pierd niciodată. Capturaţi automat instantanee ale feţelor zâmbitoare, chiar şi în timpul înregistrării video.

Event Browse

Event Browse

Pentru navigare uşoară şi redare, acest model Handycam® redă Interfaţa grafică cu utilizatorul pentru clipuri video de grup şi imagini statice care au fost înregistrate ca evenimente separate. Puteţi alege între diferite scheme de afişare, din vizualizare evenimente sau vizualizare index, după caz, pentru o mai bună organizare, căutare, vizualizare şi partajare a conţinutului personal.

Picture Effect

Picture Effect

Daţi frâu liber imaginaţiei. Efectul de imagine sporeşte distracţia cu filmele şi fotografiile prin posibilitatea de a contribui la cele şapte efecte creative (Parţial color, Fotografie retro, Supraexpunere, Monocrom cu contrast ridicat, Cameră foto de jucărie, Culori inspirate din stilul pop, Posterizare) fără efortul editării pe un calculator.

Setări manuale pentru diafragmă şi timpul de expunere

Setări manuale pentru diafragmă şi timpul de expunere

Această cameră video vă oferă libertatea de a alege setări manuale pentru controlul diafragmei şi al timpului de expunere, când se fotografiază cu iluminare din spate şi în condiţii de expunere insuficientă, precum şi în alte situaţii.

Compatibilitate cu carduri de memorie dublu

Compatibilitate cu carduri de memorie dublu

Acest model Handycam® are sloturi pentru Memory Stick Micro™ şi carduri Micro SD/SDHC, astfel încât să puteţi înregistra comod pe oricare este disponibil imediat.

PlayMemories™ Home

PlayMemories Home

Cu programul PlayMemories Home instalat pe un calculator, este uşor să importaţi materialul filmat de pe o cameră video Handycam® pentru a vizualiza, edita, tipări, partaja pe internet, inscripţiona fişiere pe un disc şi chiar crea un film cu vizualizare multiplă cu redare simultană pe ecran fragmentat de până la patru clipuri selectate.

Funcţionare pe baterie tip x

Funcţionare pe baterie tip x

Utilizaţi o baterie de tip X foarte uşoară, foarte compactă pentru a minimiza dimensiunile generale şi greutatea acestui model Handycam® folosit.

Cod Produs: HDRCX405B.CEN Categorii: , ,
Greutate 3 kg
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  Senzor

Tip de senzor Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de tip 1/5,8 (3,1 mm)
Pixeli efectivi (video) aprox. 2,29 megapixeli (16:9)
Pixeli efectivi (imagine statică) aprox. 2,29 megapixeli (16:9)/aprox. 1,71 megapixeli (4:3)

  Procesor

Procesor de imagine Procesor de imagine BIONZ X

  Obiectiv

Tip de obiectiv ZEISS Vario-Tessar®
Capac obiectiv Manuală
Diafragma F1,8 – F4,0
Distanţă focală f = 1,9 – 57,0 mm
Distanţă focală (echivalentă cu 35 mm) (video) f = 26,8 – 804 mm (16:9)
Distanţă focală (echivalentă cu 35 mm) (imagine statică) f = 26,8 – 804 mm (16:9), f = 32,8 – 984 mm (4:3)
Distanţă minimă de focalizare aprox. 1 cm (superangular) , aprox. 80 cm (teleobiectiv)

  Zoom

Zoom optic 30x
Tehnologia Clear Image Zoom 60x
Zoom digital 350x

  LCD

Tip de ecran Afişaj Clear Photo LCD de 6,7 cm (tip 2,7) (230.400 de puncte) Panoramic (16:9)
Control luminozitate Da (Meniu)
Afişaj cu marcaj/grilă Linie de grilă
Reglare unghi Unghi de deschidere: max. 90 de grade; Unghi de rotire: max. 270 de grade

  Stabilizarea imaginii

Tip de stabilizare a imaginii Stabilizarea electrică a imaginii SteadyShot cu mod Activ inteligent (de la superangular la teleobiectiv)

  Focalizare

Tip de focalizare AF contrast
Mod de focalizare Automat/Manual (Meniu)
Zonă de focalizare Focalizare pe întregul interval

  Expunerea

Mod Automat, Manual (Meniu)
Moduri de măsurare Multi-segment
Mod LOW LUX Da
Control automat diafragmă F 1,8 – F 10
Control manual al diafragmei F 1,8 – F 10
Compensare la iluminarea din spate Da (automat)
Preluaţi controlul Automat
Iluminare minimă Standard: 6 lucşi (timp de expunere 1/25), Luminozitate scăzută: 3 lucşi (timp de expunere 1/25)

  Timp de expunere

Interval de control automat 1/6 – 1/10000
Smartphone 1/25 – 1/10000
Control manual al diafragmei (mod Foto) 1/25 – 1/10000
Obturator manual 1/6 – 1/10000

  Balans de alb

Moduri balans de alb Automat/Apăsare unică/Exterior/Interior

  Stocare media

Tip de suport XAVC S HD: Card de memorie micro SDXC (Clasa10 sau superioară), AVCHD, Imagini statice: Memory Stick Micro™ (Mark 2), card de memorie Micro SD/SDHC/SDXC (clasa 4 sau superioară)

  Înregistrare

Format de înregistrare (Video) Format AVCHD compatibil cu ver. 2.0: MPEG4-AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264, format XAVC S MPEG4-AVC/H264
Rezoluţia video AVCHD: 1920 x 1080/50p (PS), 50i (FX, FH), 1440 x 1080/50i (HQ, LP), MP4: 1280 x 720 25p, XAVC S HD: 1920 x 1080/50p, 25p
Viteză de înregistrare video (ABR/VBR) AVCHD PS: aprox. 28 Mbps/FX: aprox. 24 Mbps/FH: aprox.17 Mbps/HQ: aprox. 9 Mbps/LP: aprox. 5 Mbps, MP4: aprox. 3 Mbps, XAVC S HD: aprox. 50 Mbps
Format înreg. (Imagini statice) JPEG (compatibilitate cu DCF ver. 2.0, Exif ver. 2.3, MPF Baseline)
Dimens. imagine statică (mod Foto) L: 9,2 megapixeli 16:9 (4032 x 2272), 6,9 megapixeli 4:3 (3024 x 2272), S: 2,1 megapixeli 16:9 (1920 x 1080), 0,3 megapixeli 4:3 (640 x 480)
Dimens. imagine statică (mod Film) L: 9,2 megapixeli 16:9 (4032 x 2272), S: 2,1 megapixeli 16:9 (1920 x 1080)
Dim. imagine statică (Înreg. dublă) 9,2 megapixeli 16:9 (4032 x 2272), 2,1 megapixeli 16:9 (1920 x 1080)

  Audio

Microfon Microfon cu zoom încorporat
Format înregistrare audio Dolby Digital stereo pe 2 canale, Dolby Digital Stereo Creator, AAC-LC MPEG-4 pe 2 canale, PCM liniară MPEG-4 pe 2 canale (48 kHz/16 biţi)
Control nivel microfon Da (2 trepte)
Boxă Boxă monaurală

  Caracteristică avansată

Selecţie scenă Automat/Scenă nocturnă/Răsărit şi Apus/Artificii/Peisaj/Portret/Reflector/Plajă/Zăpadă
Alte caracteristici Detectarea feţei, Efecte de atenuare (Alb/Negru), mod Automat inteligent (Portret/Bebeluş/Plimbare/Trepied/Iluminare din spate/Peisaj/Reflector/Asfinţit/Macro/Lumină scăzută), Declanşare la zâmbet (Oprită/Captură duală/Pornită întotdeauna)

  Redare

Redare rapidă De aproximativ 5 ori/10 ori/30 de ori/60 de ori
Redare lentă Înainte: viteză 1/5, Înapoi: viteză 1/2
Creator de filme reprezentative Da , muzică de fundal reprezentativă (6 fişiere muzicale preinstalate)
Motion Shot Video Da
Diaporamă (Imagini statice) Diaporamă

  Terminal/Cuplă

Terminal HDMI Da (micro HDMI)
Terminal la distanţă integrat în terminal multiplu
Ieşire STD Ieşire video compozit (CABLU AV (se comercializează separat))
Slot pentru carduri de memorie Compatibilitate Memory Stick Micro™ şi Micro SD/SDHC/SDXC

  Alimentare

Tip de baterie NP-BX1
Consum de energie (LCD) HD: 2,1 W
Cerinţe alimentare 3,6 V (acumulator), 5 V (adaptor c.a.)
Încărcare când se află în interiorul camerei video (durată de încărcare cu bateria inclusă) Da (aprox. 2 h 35 min.)
Încărcare prin USB 5 V c. c., 800 mA
Sursă de alimentare USB Da (Înregistrare/Redare (adaptor c.a. furnizat AC-UUD11))/(Redare (adaptor c.a. nefurnizat limitând la 500 mA))

  Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (L x î x l) (incluzând bateria furnizată) aprox. 54 (L) × 59,5 (î) × 128 mm (l)
Greutate (numai unitatea principală) aprox. 190 g
Greutate (incluzând bateria furnizată) aprox. 215 g (NP-BX1)

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “HDRCX405B Camera video Sony, obiectiv Zeiss, inregistrare XAVCS, procesor Bionz X”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: