Reducere!

HDRCX450 Camera video Full HD, Obiectiv Carl Zeiss, sunet pe 5.1 canale, ecran LCD de 7,5cm,

Greutate: 3kg
Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
  • Stabilizare optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent
  • Obiectivul superangular de 26,8 mm cu zoom optic 30x
  • Focalizare automată rapidă şi inteligentă pentru focalizare automată extrem de clară, rapidă şi precisă

1,299.00lei 1,599.00lei

Stoc epuizat

Stabilizare optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent

Stabilizare optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent

Această stabilizare a imaginii stabilizează materialul filmat, când condiţiile de înregistrare sau mâinile utilizatorului sunt nesigure. Modul inteligent activ pe 5 axe compensează vibraţiile în cinci direcţii diferite, astfel încât să puteţi înregistra filme stabile de calitate superioară, chiar şi în timpul alergărilor uşoare.

Focalizare automată cu răspuns rapid şi precis pentru a surprinde momentele decisive

Focalizare automată cu răspuns rapid şi precis pentru a surprinde momentele decisive

Focalizarea automată rapidă şi inteligentă obţine o focalizare automată foarte rapidă şi precisă, cu detectarea contrastului, prin minimizarea mişcărilor obiectivului, anticipând intervalul de focalizare automată şi accelerând acţionarea obiectivului, îmbunătăţind astfel răspunsul pentru a permite capturarea a mai multor momente discrete.

Obiectivul superangular până la 26,8 mm

Obiectivul superangular până la 26,8 mm

Fie că realizaţi filme ori capturaţi imagini statice, obiectivul superangular de primă clasă vă poate ajuta să capturaţi mai mult din peisaje şi scenele de interior, atunci când nu aveţi suficient spaţiu pentru a face un pas înapoi. Chiar şi fără un obiectiv convertor superangular, camera video filmează în spectrul larg maxim de 26,8 mm (raport de aspect 16:9) în modul de filmare.

Captură prin fotografiere la intervale de timp

Captură prin fotografiere la intervale de timp

Puteţi captura continuu imagini statice într-o perioadă lungă de timp, la intervale constante selectate între fiecare captură, puteţi edita întreaga secvenţă de imagini statice în procesul de post-producţie, şi puteţi reda acea serie de imagini ca un film realizat prin fotografiere la intervale de timp.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

Un instrument flexibil pentru a simplifica editarea filmelor, Movie Maker oferă mai multe caracteristici de economisire a timpului. În timp ce înregistraţi, adăugaţi marcaje care să evidenţieze momentele cheie şi permiteţi camerei video să vă sincronizeze automat tranziţiile filmului cu coloana sonoră aleasă.

Înregistrarea video dublă

Înregistrarea video dublă

Înregistraţi două filme în acelaşi timp: unul la calitate maximă XAVC S sau în format AVCHD şi celălalt în format MP4. În acest fel aveţi un mic fişier pregătit pentru partajare rapidă, plus un fişier filmat la nivel profesional pentru prelucrare ulterioară.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Redare în timp real  prin USTREAM®

Redare în timp real prin USTREAM®

De la spectacole la evenimente sportive, unele lucruri se văd mai bine în timp real. Partajaţi instantaneu scenele cu imagine şi sunet de înaltă calitate.

Microfon cu sunet surround pe 5.1 canale

Microfon cu sunet surround pe 5.1 canale

Înregistraţi un sunet clar care surprinde cu precizie atmosfera scenei şi bucuraţi-vă de redarea unui sunet surround pe sistemul dvs. Home Theatre. Indicatorii de echilibrare a sunetului de pe ecranul LCD oferă posibilitatea monitorizării vizuale a nivelului fiecărui canal.

My Voice Cancelling

My Voice Cancelling

Reduceţi intensitatea vocii utilizatorului care filmează aproape de spatele camerei, indiferent dacă acesta vorbeşte cu subiecţii sau îi îndeamnă.

Zoom optic 30x

Zoom optic 30x

Cu un obiectiv superangular, care este ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, camera oferă de asemenea zoom optic 30x şi tehnologia Clear Image Zoom de maxim 60x pentru opţiuni flexibile de imagini.

Calitate excepţională a imaginii

Calitate excepţională a imaginii

Formatul XAVC S cu o rată de biţi ridicată este destinat videografilor care sunt gata să-şi ducă munca la nivelul următor. Oferind o calitate incredibilă, XAVC S este construit din formatul XAVC utilizat de cineaştii profesioniştii şi producătorii de televiziune, iar compresia inteligentă a datelor permite exportul fişierelor la dimensiuni potrivite pentru consumator.

Focalizare automată cu blocare (AF)

Focalizare automată cu blocare (AF)

Îmbunătăţeşte urmărirea subiecţilor aflaţi în mişcare prin utilizarea constantă a punctului optim de focalizare automată şi reglarea dimensiunii cadrului ţintă pentru a se adapta la caracteristicile subiectului. Doar atingeţi subiectul pe LCD pentru a vă fixa cu precizie pe ţintele care se mişcă rapid, pentru a le putea captura.

Detectare a feţei

Detectare a feţei

Aceasta optimizează automat focalizarea, expunerea şi culorile pentru rezultate optime. Alegeţi prioritar o persoană, atingând pur şi simplu faţa acesteia pe afişajul LCD, acest lucru fiind util când alegeţi o persoană cheie la fotografierea cu ocazia unui eveniment aglomerat. Chiar dacă subiectul iese din cadru, acesta va fi reţinut şi prioritizat atunci când intră din nou în scenă.

Declanşare la zâmbet

Declanşare la zâmbet

Deoarece zâmbetele extraordinare sunt trecătoare, această caracteristică se asigură că acestea nu se pierd niciodată. Capturaţi automat instantanee ale feţelor zâmbitoare, chiar şi în timpul înregistrării video.

Funcţie Dual Rec

Funcţie Dual Rec

Modul de înregistrare dublă vă permite să înregistraţi simultan filme HD şi imagini statice de înaltă rezoluţie pentru a surprinde cea mai bună fotografie în ambele moduri.

Modul automat inteligent

Modul automat inteligent

Această caracteristică determină automat tipul de scenă filmată şi optimizează o combinaţie de setări din trei grupuri (Faţă, Scenă, Tremurul camerei). Aceasta asigură cele mai bune rezultate pentru până la 180 de tipuri de scene, chiar şi pe timp de noapte şi în scenele cu iluminare din spate. Setările selectate sunt afişate ca pictograme pe ecranul LCD pentru facilitarea căutării.

Picture Effect

Picture Effect

Daţi frâu liber imaginaţiei. Efectul de imagine sporeşte distracţia cu filmele şi fotografiile prin posibilitatea de a contribui la cele şapte efecte creative (Parţial color, Fotografie retro, Supraexpunere, Monocrom cu contrast ridicat, Cameră foto de jucărie, Culori inspirate din stilul pop, Posterizare) fără efortul editării pe un calculator.

Motion Shot Video

Motion Shot Video

Motion Shot Video redă o secvenţă de imagini suprapuse care detectează acţiunea înregistrată în intervale de o fracţiune de secundă pentru analizare detaliată. În timpul redării, puteţi regla intervalul sau puteţi întrerupe redarea pentru a captura şi a partaja o imagine statică.

Setări manuale pentru diafragmă şi timpul de expunere

Setări manuale pentru diafragmă şi timpul de expunere

Această cameră video vă oferă libertatea de a alege setări manuale pentru controlul diafragmei şi al timpului de expunere, când se fotografiază cu iluminare din spate şi în condiţii de expunere insuficientă, precum şi în alte situaţii.

Senzor CMOS Exmor R®

Senzor CMOS Exmor R®

Acest senzor mare şi performant îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul în medii întunecate şi permite defocalizarea şi estomparea fundalului.

Procesor de imagine BIONZ X™

Procesor de imagine BIONZ X™

Motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X™ ajută la obţinerea unor imagini mai naturale şi mai realiste precum şi a unor capacităţi de procesare mai rapidă.

Obiectiv ZEISS™

Obiectiv ZEISS™

Cu un angajament comun faţă de performanţă şi design excepţional, Sony şi ZEISS® dezvoltă împreună obiective ce combină cea mai bună tehnologie optică posibilă cu sisteme electronice de calitate premium şi tehnologia senzorilor pentru modele Handycam® de la Sony.

Captură de imagini statice de 9,2 MP

Captură de imagini statice de 9,2 MP

Uneori nu aveţi nevoie – sau nu doriţi – filme. Treceţi camera video în modul pentru imagini statice şi capturaţi imagini individuale uimitoare de înaltă calitate de 9,2 megapixeli la fel de uşor ca fotografierea cu camera pentru imagini statice.

Reducere automată a zgomotului produs de vânt

Reducere automată a zgomotului produs de vânt

Utilizând un algoritm avansat de analiză a sunetului, această funcţie elimină zgomotul produs de vânt – cauza cea mai comună pentru înregistrări audio de proastă calitate realizate în aer liber.

Control nivel microfon

Control nivel microfon

Pentru înregistrare video, puteţi regla fin nivelul microfonului pentru a optimiza calitatea oricărui sunet captat, de la ciripitul domol de păsări la interpretarea zgomotoasă a unei formaţii. Chiar şi atunci când nivelul de sunet creşte brusc, funcţia de amplificare automată previne deteriorarea sunetului.

Înregistrare progresivă

Înregistrare progresivă

Filmele clare, care conţin de două ori datele de imagine pentru filme înregistrate în modul întreţesut, pot fi înregistrate în Full HD de 60p/50p (NTSC/PAL) în modul de înregistrare progresivă. Imaginile sunt la fel de uniforme ca şi cele filmate în 60/50 de cadre pe secundă, şi fiecare cadru este înregistrat ca o singură imagine completă. Aşadar, o imagine statică capturată dintr-un film înregistrat în modul progresiv este foarte bine definită.

Copiere directă de pe Handycam®

Copiere directă de pe Handycam®

Este uşor să realizaţi copii de siguranţă şi să stocaţi date despre imagini pe o unitate externă. Trebuie doar să vă conectaţi unitatea la Handycam® care conţine iniţial datele, conectând cablul USB la portul USB al unităţii.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Cod Produs: HDRCX450B Categorie:
Greutate 3 kg

Caracteristici generale

Suport inregistrare Inregistrare SD

Senzor de imagine

Tip senzor CMOS Exmor R
Dimensiune senzor (inch) 1/5.8″ (3.1 mm)

Calitate imagine

Rezolutie foto (Mp) L: 9.2 Mp 16:9 (4032 x 2272), S: 2.1 Mp 16:9 (1920 x 1080)

Optica

Zoom optic 27
Zoom digital 320
Zoom inteligent Extins – 54x
Distanta focala (mm) 2.1 – 57.0, Video (35mm) – 29.8 – 1609.2 mm (16:9), Imagine statica (35mm) – 29.8 – 804 (16:9), 36.4 – 984 (4:3)
Diafragma (wide – tele) F 1.9 – F4.0

Control expunere

Iluminare minima (lux) Standard – 6 lux (timp de expunere 1/25), Luminozitate scazuta – 3 lux (timp de expunere 1/25)

Ecran

Tip ecran Clear Photo LCD Plus
Diagonala (inch) 2.7

Alimentare

Tip baterie Li-Ion (NP-BX1)

Informatii suplimentare

Conectori Slot pentru carduri de memorie, Iesire HDMI (micro), USB (Tip A incorporat)/USB 2.0 Hi-speed (stocare in masa/MTP)), Iesire compozit

Garantie

Garantie de conformitate 2 ani
Garantie comerciala Conform certificatului de garantie emis de producator

Altele

Dimensiuni Aprox. 5.40 x 12.80 x 5.95
Culoare Negru
Greutate (kg) Unitatea principala – aprox. 0.190, Cu baterie – aprox. 0.215

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “HDRCX450 Camera video Full HD, Obiectiv Carl Zeiss, sunet pe 5.1 canale, ecran LCD de 7,5cm,”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: