, ,

HDRCX625B Camera Video Sony Full HD,Interval zoom optic 30x, SteadyShot™ inteligent activ pe 5 axe

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara
  • PRODUS DESIGILAT! STARE FOARTE BUNĂ!
  • Sistem de stabilizare optică SteadyShot™ cu mod inteligent activ
  • Interval zoom optic 30x până la unghi panoramic de 26,8 mm
  • Focalizare automată rapidă şi inteligentă pentru focalizare automată extrem de clară, rapidă şi precisă

2,199.00lei

Stoc epuizat

Sistem de stabilizare optică SteadyShot™ — mod inteligent activ pe 5 axe

Sistem de stabilizare optică SteadyShot™ — mod inteligent activ pe 5 axe

Stabilizarea avansată a imaginilor suprimă mişcările camerei pentru a stabiliza un film în timpul realizării, în cadrul intervalului de zoom de la obiectiv superangular la teleobiectiv, chiar şi în condiţii în care există mişcare intensă. Modul inteligent activ pe 5 axe compensează vibraţiile în cinci direcţii diferite, astfel încât să puteţi înregistra filme stabile de calitate superioară, chiar şi în timpul alergărilor.

Focalizare automată cu răspuns rapid şi precis pentru a surprinde momentele decisive

Focalizare automată cu răspuns rapid şi precis pentru a surprinde momentele decisive

Focalizarea automată rapidă şi inteligentă obţine o focalizare automată foarte rapidă şi precisă, cu detectarea contrastului, prin minimizarea mişcărilor obiectivului, anticipând intervalul de focalizare automată adecvat şi accelerând acţionarea obiectivului, îmbunătăţind astfel răspunsul pentru a permite capturarea a mai multor momente discrete.

Obiectivul superangular până la 26,8 mm

Obiectivul superangular până la 26,8 mm

Fie că realizaţi filme ori capturaţi imagini statice, obiectivul superangular de primă clasă vă poate ajuta să capturaţi mai mult din peisaje şi scenele de interior, atunci când nu aveţi suficient spaţiu pentru a face un pas înapoi. Chiar şi fără un obiectiv convertor superangular, camera video filmează în spectrul larg maxim de 26,8 mm (raport de aspect 16:9) în modul de filmare.

Captură prin fotografiere la intervale de timp

Captură prin fotografiere la intervale de timp

Puteţi captura continuu imagini statice într-o perioadă lungă de timp, la intervale constante selectate între fiecare captură, puteţi edita întreaga secvenţă de imagini statice în procesul de post-producţie, şi puteţi reda acea serie de imagini ca un film realizat prin fotografiere la intervale de timp.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

O funcţie versatilă pentru optimizarea editării filmelor, Highlight Movie Maker oferă mai multe caracteristici care vă ajută să economisiţi timp. În timp ce înregistraţi, adăugaţi efecte care să evidenţieze momentele cheie şi permiteţi camerei video să vă sincronizeze automat tranziţiile filmului cu coloana sonoră aleasă.

Înregistrarea video dublă

Înregistrarea video dublă

Înregistraţi două filme în acelaşi timp: unul la calitate maximă XAVC S sau în format AVCHD şi celălalt în format MP4. În acest fel aveţi un mic fişier pregătit pentru partajare rapidă, plus un fişier filmat la nivel profesional pentru prelucrare ulterioară.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Redare în timp real prin USTREAM®

Redare în timp real prin USTREAM®

De la spectacole la evenimente sportive, unele lucruri se văd mai bine în timp real. Partajaţi instantaneu scenele cu imagine şi sunet de înaltă calitate.

Calitate excepţională a imaginii

Calitate excepţională a imaginii

Formatul XAVC S cu o rată de biţi ridicată este destinat videografilor care sunt gata să-şi ducă munca la nivelul următor. Oferind o calitate incredibilă, XAVC S este construit din formatul XAVC utilizat de cineaştii profesioniştii şi producătorii de televiziune, iar compresia inteligentă a datelor permite exportul fişierelor la dimensiuni potrivite pentru consumator.

Setări manuale pentru diafragmă şi timpul de expunere

Setări manuale pentru diafragmă şi timpul de expunere

Această cameră video vă oferă libertatea de a alege setări manuale pentru controlul diafragmei şi al timpului de expunere, ideal pentru fotografii cu iluminare din spate şi condiţii de expunere insuficientă, precum şi în alte situaţii.

Microfon cu sunet surround pe 5.1 canale

Microfon cu sunet surround pe 5.1 canale

Înregistraţi un sunet clar care surprinde cu precizie atmosfera scenei şi bucuraţi-vă de redarea unui sunet surround pe sistemul dvs. Home Theatre. Indicatorii de echilibrare a sunetului de pe ecranul LCD oferă posibilitatea monitorizării vizuale a nivelului fiecărui canal.

My Voice Cancelling

My Voice Cancelling

Reduceţi intensitatea vocii utilizatorului care filmează aproape de spatele camerei, indiferent dacă acesta vorbeşte cu subiecţii sau îi îndeamnă.

Zoom optic 30x

Zoom optic 30x

Cu un obiectiv superangular, care este ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, camera oferă de asemenea zoom optic 30x şi tehnologia Clear Image Zoom de maxim 60x pentru opţiuni flexibile de imagini.

Focalizare automată cu blocare (AF)

Focalizare automată cu blocare (AF)

Îmbunătăţeşte urmărirea subiecţilor aflaţi în mişcare prin utilizarea constantă a punctului optim de focalizare automată şi reglarea dimensiunii cadrului ţintă pentru a se adapta la caracteristicile subiectului. Doar atingeţi subiectul pe LCD pentru a vă fixa cu precizie pe ţintele care se mişcă rapid, pentru a le putea captura.

Declanşare la zâmbet

Declanşare la zâmbet

Deoarece zâmbetele extraordinare sunt trecătoare, această caracteristică se asigură că acestea nu se pierd niciodată. Capturaţi automat instantanee ale feţelor zâmbitoare, chiar şi în timpul înregistrării video.

Funcţie Dual Rec

Funcţie Dual Rec

Modul de înregistrare dublă vă permite să înregistraţi simultan filme HD şi imagini statice de înaltă rezoluţie pentru a surprinde cea mai bună fotografie în ambele moduri.

Modul automat inteligent

Modul automat inteligent

Această caracteristică determină automat tipul de scenă filmată şi optimizează o combinaţie de setări din trei grupuri (Faţă, Scenă, Tremurul camerei). Aceasta asigură cele mai bune rezultate pentru până la 180 de tipuri de scene, chiar şi pe timp de noapte şi în scenele cu iluminare din spate. Setările selectate sunt afişate ca pictograme pe ecranul LCD pentru facilitarea căutării.

Picture Effect

Picture Effect

Daţi frâu liber imaginaţiei. Efectul de imagine sporeşte distracţia cu filmele şi fotografiile prin posibilitatea de a contribui la cele şapte efecte creative (Parţial color, Fotografie retro, Supraexpunere, Monocrom cu contrast ridicat, Cameră foto de jucărie, Culori inspirate din stilul pop, Posterizare) fără efortul editării pe un calculator.

Motion Shot Video

Motion Shot Video

Motion Shot Video redă o secvenţă de imagini suprapuse care detectează acţiunea înregistrată în intervale de o fracţiune de secundă pentru analizare detaliată pe ecranul LCD. În timpul redării, puteţi regla intervalul sau puteţi întrerupe redarea pentru a captura şi a partaja o imagine statică.

Controlul mai multor camere

Controlul mai multor camere

Mai multe fotografii înseamnă mai multe oportunităţi de editare. Înregistraţi cu uşurinţă materialul filmat dintr-o varietate de unghiuri, fie că utilizaţi camere montate direct pe Handycam®, fie declanşate wireless. Controlul mai multor camere facilitează sincronizarea setărilor de fotografiere pe dispozitivele conectate compatibile Wi-Fi®.

Senzor CMOS Exmor R®

Senzor CMOS Exmor R®

Acest senzor mare şi performant îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul în medii întunecate şi permite defocalizarea şi estomparea fundalului.

Procesor de imagine BIONZ X™

Procesor de imagine BIONZ X™

Motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X™ ajută la obţinerea unor imagini mai naturale şi mai realiste precum şi a unor capacităţi de procesare mai rapidă.

G™ Lens de la Sony

G™ Lens de la Sony

În centrul performanţei optice la superlativ, obiectivul G Lens de la Sony funcţionează în perfectă armonie cu senzorul CMOS Exmor R® şi procesorul BIONZ X™. Este indispensabil pentru a realiza imagini cu detalii abundente care se compun în amintiri extraordinare.

Captură de imagini statice de 9,2 MP

Captură de imagini statice de 9,2 MP

Uneori nu aveţi nevoie – sau nu doriţi – filme. Treceţi camera video în modul pentru imagini statice şi capturaţi imagini individuale uimitoare de înaltă calitate de 9,2 megapixeli la fel de uşor ca fotografierea cu camera pentru imagini statice.

Reducere automată a zgomotului produs de vânt

Reducere automată a zgomotului produs de vânt

Utilizând un algoritm avansat de analiză a sunetului, această funcţie elimină zgomotul produs de vânt – cauza cea mai comună pentru înregistrări audio de proastă calitate realizate în aer liber.

Control nivel microfon

Control nivel microfon

Pentru înregistrare video, puteţi regla fin nivelul microfonului pentru a optimiza calitatea oricărui sunet captat, de la ciripitul domol de păsări la interpretarea zgomotoasă a unei formaţii. Chiar şi atunci când nivelul de sunet creşte brusc, funcţia de amplificare automată previne deteriorarea sunetului.

Înregistrare progresivă

Înregistrare progresivă

Filmele clare, care conţin de două ori datele de imagine pentru filme înregistrate în modul întreţesut, pot fi înregistrate în Full HD de 60p/50p (NTSC/PAL) în modul de înregistrare progresivă. Imaginile sunt la fel de uniforme ca şi cele filmate în 60p/50p (NTSC/PAL) de cadre pe secundă, şi fiecare cadru este înregistrat ca o singură imagine completă. Aşadar, o imagine statică capturată dintr-un film înregistrat în modul progresiv este foarte bine definită.

Copiere directă de pe Handycam®

Copiere directă de pe Handycam®

Este uşor să realizaţi copii de siguranţă şi să stocaţi date despre imagini pe o unitate externă. Trebuie doar să vă conectaţi unitatea la Handycam® care conţine iniţial datele, conectând cablul USB la portul USB al unităţii.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Cod Produs: HDRCX625B.CEN Categorii: , ,
Greutate 3 kg

  Senzor

Tip de senzor Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de tip 1/5,8 (3,1 mm)
Pixeli efectivi (video) aprox. 2,29 megapixeli (16:9)
Pixeli efectivi (imagine statică) aprox. 2,29 megapixeli (16:9)/aprox. 1,71 megapixeli (4:3)

  Procesor

Procesor de imagine Procesor de imagine BIONZ X

  Obiectiv

Tip de obiectiv Obiectiv G
Diametru filtru 46 mm
Capac obiectiv Automat
Diafragma F1,8 – F4,0
Distanţă focală f = 1,9 – 57,0 mm
Distanţă focală (echivalentă cu 35 mm) (video) f = 26,8 – 804 mm (16:9)
Distanţă focală (echivalentă cu 35 mm) (imagine statică) f = 26,8 – 804 mm (16:9), f = 32,8 – 984 mm (4:3)
Distanţă minimă de focalizare aprox. 1 cm (superangular), aprox. 80 cm (teleobiectiv)

  Zoom

Zoom optic 30x
Tehnologia Clear Image Zoom 60x
Zoom digital 350x

  LCD

Tip de ecran Afişaj Clear Photo LCD 7,5 cm (tip 3.0) (460.800 puncte) Panoramic (16:9)
Ecran tactil Da
Control luminozitate Da (Meniu)
Afişaj cu marcaj/grilă Linie de grilă
Reglare unghi Unghi de deschidere: max. 90 de grade; Unghi de rotire: max. 270 de grade

  Stabilizarea imaginii

Tip de stabilizare a imaginii Stabilizare optică SteadyShot echilibrată cu mod activ inteligent (5 axe)

  Focalizare

Tip de focalizare AF contrast
Mod de focalizare Automat/Manual (Panou tactil)
Zonă de focalizare Focalizarea pe gama completă/Focalizare punctuală
Focalizare automată inteligentă şi rapidă Da
Focalizare automată menţinută Da

  Expunerea

Mod Automată, Punctuală flexibilă (Panou tactil), Manuală (Meniu)
Moduri de măsurare Multi-segment/punctual
Compensarea expunerii Deplasare AE (Panou tactil)
Mod LOW LUX Da
Control automat diafragmă F 1,8 – F 10
Control manual al diafragmei F 1,8 – F 10
Compensare la iluminarea din spate Da (automat)
Preluaţi controlul Automat
Iluminare minimă Standard: 6 lucşi (timp de expunere 1/25), Luminozitate scăzută: 3 lucşi (timp de expunere 1/25)

  Timp de expunere

Interval de control automat 1/6-1/10000
Smartphone 1/25-1/10.000
Control manual al diafragmei (mod Foto) 1/25-1/10.000
Obturator manual 1/6-1/10000

  Balans de alb

Moduri balans de alb Automat/Apăsare unică/Exterior/Interior
Deplasare balans de alb Da

  Bliţ

Sistem de măsurare bliţ Pre-bliţ TTL
Compensare bliţ Da (3 trepte)
Modul bliţului Automată/Activată/Dezactivată

  Stocare media

Tip de suport XAVC S HD: Card de memorie micro SDHC (4 GB sau mai mult, Clasa 10 sau superioară)/Card de memorie micro SDXC (Clasa 10 sau superioară) AVCHD, Imagini statice: Memory Stick Micro™ (Mark 2), card de memorie Micro SD/SDHC/SDXC (clasa 4 sau superioară)

  Înregistrare

Format de înregistrare (Video) Format AVCHD compatibil cu ver. 2.0: MPEG4-AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264, format XAVC S MPEG4-AVC/H.264
Rezoluţia video AVCHD: 1920 x 1080/50p (PS), 25p (FX, FH), 50i (FX, FH), 1440 x 1080/50i (HQ, LP), MP4: 1280 x 720 25p, XAVC S HD: 1920 x 1080/50p, 25p
Viteză de înregistrare video (ABR/VBR) AVCHD PS: aprox. 28 Mbps/FX: aprox. 24 Mbps/FH: aprox.17 Mbps/HQ: aprox. 9 Mbps/LP: aprox. 5 Mbps, MP4: aprox. 3 Mbps, XAVC S HD: aprox. 50 Mbps
Format înreg. (Imagini statice) JPEG (compatibilitate cu DCF ver. 2.0, Exif ver. 2.3, MPF Baseline)
Dimens. imagine statică (mod Foto) L: 9,2 megapixeli 16:9 (4032 x 2272), 6,9 megapixeli 4:3 (3024 x 2272), S: 2,1 megapixeli 16:9 (1920 x 1080), 0,3 megapixeli 4:3 (640 x 480)
Dimens. imagine statică (mod Film) L: 9,2 megapixeli 16:9 (4032 x 2272), S: 2,1 megapixeli 16:9 (1920 x 1080)
Dimensiune imagine statică (fotografiere la intervale de timp) HD: S (2,1 M, 1920 x 1080)
Dim. imagine statică (Înreg. dublă) L: 9,2 megapixeli 16:9 (4032 x 2272), S: 2,1 megapixeli 16:9 (1920 x 1080)

  Audio

Microfon Microfon cu zoom încorporat
Format înregistrare audio Dolby Digital 5.1 canale, Dolby Digital 5.1 Creator, Dolby Digital 2 canale stereo, Dolby Digital Stereo Creator, MPEG-4 AAC-LC 2 canale, PCM liniară MPEG-4 2 canale (48 kHz/16 biţi)
Control nivel microfon Da (31 trepte)
Reducere automată a zgomotului produs de vânt DA (Activată/Dezactivată)
Anulare a vocii proprii Da
Boxă Boxă monaurală

  Caracteristică avansată

Captură prin fotografiere la intervale de timp Da, Interval fotografiere (1/2/5/10/30/60 secunde), Număr de fotografii (1-999), Dimensiunea imaginii fotografiate (HD: S (2,1 M; 1920 x 1080)), Modul expunere automată (Blocare expunere automată/Urmărire expunere automată)
Selecţie scenă Automat/Scenă nocturnă/Răsărit şi Apus/Artificii/Peisaj/Portret/Reflector/Plajă/Zăpadă
Alte caracteristici Detectarea feţei, Aspect cinematografic, Efecte de atenuare (Alb/Negru), mod Automat inteligent (Portrait/Bebeluş/Plimbare/Trepied/Iluminare din spate/Peisaj/Reflector/Asfinţit/Macro/Lumină scăzută/Reducerea automată a zgomotului vântului), Declanşare la zâmbet (oprită/Captură duală/Pornită întotdeauna), Reducerea efectului de „ochi roşii”(Da(Activat/Dezactivat)), Copiere directă

  Redare

Redare rapidă De aproximativ 5 ori/10 ori/30 de ori/60 de ori
Redare lentă Înainte: viteză 1/5, Înapoi: viteză 1/2
Creator de filme reprezentative Da , Muzică de fundal reprezentativă (6 fişiere muzicale preinstalate)
Motion Shot Video Da
Diaporamă (Imagini statice) Diaporamă

  Funcţie wireless

Wi-Fi® Da (compatibilă Wi-Fi, IEEE 802.11b/g/n (bandă de 2,4 GHz))
NFC™ Da (compatibilitate NFC forum Type 3 Tag)
Redare în timp real da
Controlul mai multor camere da

  Terminal/Cuplă

Talpă pentru accesorii Da (suport cu interfaţă multiplă)
Terminal HDMI Da (micro HDMI)
Terminal multi/micro USB Da
Terminal la distanţă integrată în terminalul multi/micro USB
Ieşire STD Ieşire video compozit (CABLU AV (se comercializează separat))
Intrare microfon Minimufă stereo
Mufă pentru căşti Minimufă stereo
Slot pentru carduri de memorie Compatibilitate Memory Stick Micro™ şi Micro SD/SDHC/SDXC
Intrare c.c. Da

  Alimentare

Tip de baterie Cu sistem de măsurare AccuPower InfoLITHIUM (seria V)
Consum de energie (LCD) HD: 2,5 W
Cerinţe alimentare 7,4 V (acumulator), 5 V (adaptor c.a.)
Încărcare când se află în interiorul camerei video (durată de încărcare cu bateria inclusă) Da (aprox. 2 h 45 min.)
Încărcare prin USB 5 V c.c., 1.500 mA
Sursă de alimentare USB Da (Înregistrare/Redare (adaptor c.a. furnizat AC-UUD12))/(Redare (adaptor c.a. nefurnizat limitând la 500 mA))

  Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (L x î x l) (incluzând bateria furnizată) aprox. 57,5 x 66 x 121 mm (aprox. 57,5 x 66 x 130,5 mm (cu bateria furnizată inclusă))
Greutate (numai unitatea principală) aprox. 305 g
Greutate (incluzând bateria furnizată) aprox. 360 g (NP-FV50 (baterie inclusă)), aprox. 405 g (NP-FV70), aprox. 450 g (NP-FV100A)

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “HDRCX625B Camera Video Sony Full HD,Interval zoom optic 30x, SteadyShot™ inteligent activ pe 5 axe”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: