,

Consola Sony Playstation 4 SLIM, 1 TB, Negru + Call of Duty Black Ops 4


Compara

 

 

1,649.00lei

 

Call of Duty: Black Ops 4

Cea mai jucata serie din Call of Duty se intoarce cu Call of Duty: Black Ops 4, ce ofera o experienta total schimbata a jocului, construit pentru comunitatea Black Ops, cu mai multe modalitati de a te distra impreuna cu prietenii tai decat oricand.

Call of Duty: Black Ops 4 ofera cea mai profunda si mai tactica experienta multiplayer inregistrata vreodata in Black Ops, cu un numar triplu de aventuri si un nou mod de inspiratie Battle Royale care reuneste personaje, locatii, arme si unelte din intreaga serie in lupta ta pentru supravietuire.

Modul Multiplayer a lui Black Ops 4 ofera cea mai tactica experienta avuta vreo data in seria Black Ops. Cu o experienta de lupta impartita, Black Ops 4 Multiplayer este setat intre Black Ops 2 si Black Ops 3. Multiplayer-ul a fost revizuit la un nivel complet nou, menit sa ofere mai multe optiuni, sa ofere mai multe stiluri de joc si sa creeze o experienta cat mai competitiva.

SPECIALISTISpecialistii se intorc intr-un mod cu totul nou: armele si echipamentul lor sunt unice pentru fiecare, astfel incat combinarea specialistilor bazata pe stilul de joc si modul de joc adauga un nou nivel de strategie si creativitate in echipa

– Call of Duty: Black Ops 4 ofera specialisti noi, iar toti au profiluri si abilitati distincte de lupta.

LUCRU IN ECHIPAMultiplayer-ul in Call of Duty: Black Ops 4 pune un accent pe teamplay-ul tactic care recompenseaza toate stilurile de joc care contribuie la succesul unei echipe, nu doar performanta individuala sau raportul K / D. Jucatorii isi pot combina talentele cu alti jucatori facand echipa mai buna decat oricare alt jucator care ar putea fi pe cont propriu.

– Jucatorii sunt puternici pe cont propriu, dar sunt de neoprit ca o echipa, mai ales atunci cand acestia combina specialistii in moduri strategice de a lucra impreuna.

ZOMBIESAnul acesta Call of Duty Zombies marcheaza cea dea zecea aniversare, iar in Black Ops 4 va veti intalni cu trei experiente zombie complet noi.

BLACKOUTBlackout este o sarbatoare a comunitatii Black Ops, introducand un nou mod Battle Royale nou-nascut in universul Black Ops. Blackout gaseste cei mai multi jucatori din istoria francizei pentru a se lupta unul impotriva celuilalt, in cea mai mare harta din istoria Call of Duty.

*ATENTIE!!! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesara o conexiune la internet si un abonament PlayStation Plus (se vinde separat).
Cod Produs: PSSO9758112 Categorii: ,
SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

Sony

Sony

ARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma PlayStation 4
Jocuri incluse Call of Duty Black Ops 4
Culoare Negru
Lungime 265 mm
Latime 39 mm
Inaltime 288 mm
Greutate 2.1 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Tip procesor x86-64 AMD “Jaguar”
Numar nuclee 8
Tip memorie RAM GDDR5
Capacitate memorie RAM 8 GB
Tip chipset video 1.84 TFLOPS, AMD Radeon™
Unitate optica DVD-ROM Blu-Ray
Tip stocare HDD
Capacitate stocare 1 TB
Retea 10/100/1000
Wireless 802.11 a/b/g/n/ac
Versiune Bluetooth 4.0
Tip alimentare La retea

CONECTIVITATE

Conectivitate Bluetooth Wi-Fi
Porturi 1 x HDMI 2 x USB 3.1 1 x AUX port

Introduceti adresa de email: