,

Sony Joc Play Station 4 Uncharted 2 – Among Thieves Remastered

Greutate: 1kg
Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara

ADVENTURA CONTINUĂ … Reacventați-vă cu vânătorul de noroc Nathan Drake printr-o poveste despre pericol care pune viața în pericol, locații exotice și misiuni eroice de salvare. Depuneți-vă în secretele voiajului condamnat al lui Marco Polo și în legendara vale Himalaya din Shambala. Vei străbate căile cu niște fețe vechi, plus adversari noi, inclusiv un criminant de război fugar mortal. Combaterea puzzle-urilor provocatoare, lupta împotriva dușmanilor morți și aventură pe un teren variat, variind de la peisaje și jungle cu zăpadă până la orașele și templele vechi rănite de război. 

199.00lei

Stoc epuizat

Imagine similară
Uncharted 2: Among Thieves Screenshot
  • Jocul cu pistă liberă adaugă un element vertical unic unei mecanisme standard de fotografiere terță parte în Uncharted 2: Among Thieves .
  • Aventura epic aventura actiune impecabila cu lupte cu arma, lupta corpului, stealth, joc de platforma si rezolvarea puzzle-urilor
  • Până la zece jucători se pot lupta online în cinci versiuni de joc cu cinci, iar modul multiplayer cooperativ permite celor trei jucători să progreseze într-o varietate de medii, colaborând pentru realizarea obiectivelor.
Uncharted 2: Among Thieves screenshot

Povestea multor orașe

La câțiva ani după evenimentele lui Uncharted: Drake’s Fortune, vânătorul de comori Nathan Drake se întoarce în Uncharted 2: Among Thieves pentru o aventură care îl pune încă o dată în mijlocul pericolului care amenință viața, locații exotice și misiuni eroice de salvare.

De această dată, drakul carismatic se îndreaptă spre secretele călătoriei conduse de Marco Polo și legendara vale Himalaya a lui Shambhala, care îl propulsează pe calea unor fețe vechi și a unor noi adversari, inclusiv un criminal criminal de război fugar. Există încrucișări duble și triple, răsuciri și întoarceri și o călătorie care vă va duce în locuri pe care nu le-ați văzut niciodată.

Uncharted 2: Among Thieves Screenshot

Hollywood glamour

Prezentarea lui Uncharted 2 este primul lucru care vă va capta atenția și imaginația. Vizitele sale pline de farmec și bine definite vă plasează în mod ferm în mediile variate, care variază de la peisaje și jungle cu zăpadă, până la orașele rupte și templele vechi. Completarea setărilor este o mulțime de efecte elementare care interacționează cu personajele – zăpadă se îngrămădește și se lipeste de îmbrăcăminte, în timp ce apa adaugă un luciu umed pe cămăși și pantaloni.

Animația merită o mențiune specială, iar Drake reacționează la mediul său ca actor pe un set de filme. Își protejează fața de căldura focului, se înclină în murdărie și praf, aruncă mesele spre acoperire și se zbate, se împiedică și respira, dacă suferă rău sau alergă pentru viața lui. Acest lucru se adaugă frumos la unghiurile dinamice ale camerei, care oferă un plus de senzație de energie vizuală, precum și indicii ce ar trebui să faceți în continuare.

Scorul muzical creează, de asemenea, o atmosferă palpitantă, construind drama în timpul scenelor de acțiune și emoție subtilă pentru momentele mai silențioase și mai luate în considerare, ajutate de voce de înaltă calitate. Totul suna natural si credibil, indiferent daca este vorba de vraja rapida a piesei, starea de sunet a unei lovituri de lupte tensionate sau chiar panicatul lui Drake striga cand o grenada aterizeaza in apropiere.

 

 

Uncharted 2: Among Thieves Gamescom 2009 screenshot

Ținându-ți cliffhanging

De la deschiderea sa incitantă, cu scăparea îndrăzneață a lui Drake de la un tren deraiat care încurcă în mod precărcinos de pe o margine de stâncă, Uncharted 2 te aruncă direct în apărare. Învățându-vă fundamentele cum să controlați Drake acrobatic, începeți călătoria lui printr-o serie de flashback-uri care arată cum vânătorul de comori a ajuns într-o situație atât de fatală.

Acest lucru înseamnă că vă puneți în centrul unor puzzle-uri distractive și diabolice, armonie îndrăzneață și inducerea platformei de ingerare. Dragostea crescută a lui Drake îi lăsa să clamberă suprafețe pline, peste bare de maimuțe, scări, frânghii și chiar trage dintr-o poziție agățată. Uneori vă veți alătura acestor exploatații de către un număr de parteneri pentru a vă oferi sugestii și pentru a vă ajuta în luptele intense – deși sunteți întotdeauna steaua escapadelor de vânătoare de comori deoarece numai acțiunile dvs. pot progresa povestea.

Bijuteria din coroana de joc a lui Uncharted 2 este folosirea orbitoare a pieselor setate, care te împing în scenarii memorabile și uluitoare. Veți fi implicați într-o luptă pe acoperiș cu un elicopter de atac, alergând și trasând printr-o alee strâmtă, cu un camion plin de flăcări care vă poartă pe tine, luptând cu un tren de mare viteză și mai mult. Acestea sunt momentele care mențin ritmul ridicat al gameplay-ului fin cusut, asigurându-vă că întotdeauna este o provocare proaspătă și plină de viață.

Uncharted 2: Among Thieves screenshot

Un trib numit quest

Pe lângă o căutare epică a unui singur jucător, Uncharted 2 oferă, de asemenea, mai multe moduri multiplayer pentru jocul competitiv și cooperativ. Fostul te aruncă în nivele adaptate din povestea unui singur jucător și creează șabloane de joc cum ar fi Plunder (capture the flag) și echipa Deathmatch, unde ai diferite obiective pentru a finaliza în timp ce îți scoți rivalii în bătălii pentru până la zece jucători.

Cooperativ multiplayer aruncă până la trei jucători împreună într-un scenariu de supraviețuire, în care trebuie să îndepliniți sarcini și să mergeți împotriva hordes de dușmani folosind munca în echipă pentru a ajuta la creșterea scorului și atingerea obiectivelor.

Ambele moduri au același aspect lucios și mecanica gameplay-ului ca singur jucător, adică personajele dvs. sunt la fel de agile și de moarte cu arme, cu bonusul adăugat de a fi capabil să vă personalizați combatantul și chiar să urmăriți înregistrările înregistrate ale meciurilor.

Imagini pentru Uncharted 2: Among Thieves
Imagine similară
Imagine similară
Imagine similară
Cod Produs: PS-SO-9800965 Categorii: ,
Greutate 1 kg
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

Platforma PlayStation
Compatibilitate device gaming PlayStation 4
Tip joc Actiune
Subtip joc First Person Shooter
Data lansare Noiembrie
Rating PEGI (varsta recomandata) 16+
Versiune limba Engleza
Numar jucatori Single-Player Multi-Player

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “Sony Joc Play Station 4 Uncharted 2 – Among Thieves Remastered”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: