,

Sony Joc Play Station 4 VR – Hustle Kings

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Compara

Propriul masă Aduceți cele mai tari sali de piscină din lume în lumea dvs. și faceți o pauză în stil cu piscină cu 8 bile, snooker, minge neagră, ucigaș, tăiat gât și multe alte moduri de joc slick. Impusca-ți drumul prin lume în meciurile de 1-vs-1, turnee și provocări zilnice, arăta-ți abilitățile de a câștiga trick-uri și provocări cu puzzle-uri sau încerca norocul cu unele dintre mesele nebunești Hustle Kings. Cu asistență completă PlayStation VR, obțineți o nouă dimensiune în fotografii, lucrați la unghiuri ca și un joc de viață real și vă scufundați în sălile de piscină ale viitorului

199.00lei

Stoc epuizat

Imagini pentru Hustle Kings PS4
Imagine similară
Imagine similară
Imagini pentru Hustle Kings PS4
Imagini pentru Joc Hustle Kings.

Pentru jucătorii serioși de biliard, aici se întâmplă magia reală: ligile online. În funcție de rangul dvs., veți putea participa la meciuri împotriva altor jucători online de același standard. Va trebui să plătiți o taxă de intrare HKC pentru a începe un meci și unele tipuri de jocuri vor fi indisponibile până când le deblocați.

Scopul jocului este simplu: învingeți adversarii, faceți o plimbare cu HKC și ridicați-vă prin nivelurile online, abordând provocările mai dificile, mizele mai mari și jucătorii mai buni pe măsură ce mergeți.

În ligi, toată lumea începe pe traseul de jos și nu există reduceri scurte – trebuie să câștigi drumul spre vârf câștigând jocuri și ajungând la goluri de carieră.

Imagine similară
Pagina dvs. de profil este locul unde puteți viziona replicile celor mai bune fotografii și potriviri, personalizați setul, modificați muzica și ajustați alte opțiuni, vizualizați trofeul și verificați statisticile.
Imagine similară

Urmează un alt câștigător

Intrați în cea mai tare sala de biliard din lume pentru o șansă la măreția biliardului. Personalizați-vă abilitățile prin intermediul a patru niveluri de moduri de carieră provocatoare, apoi concurați împotriva globului în meciurile “one-on-one” și în turneele pentru multiplayeri.

Vrei o pauză de la împușcarea tablei de lider online? Întoarceți tabelele cu provocări zilnice și rămâneți la curent cu toate cele mai recente acțiuni Hustle Kings prin feed-uri globale de activitate și sisteme de clasificare.

Imagine similară

În fiecare zi, o nouă provocare va fi pusă la dispoziție, oferindu-vă posibilitatea de a câștiga unele HKC grave și de a vă împușca pe panourile de clasament. Tot ce trebuie să faceți este să finalizați provocarea în cadrul numărului de încercări alocate.

Pur și simplu apăsați pe butonul D din meniul principal pentru a accesa provocarea. Înainte de a vă arunca la capătul adânc, puteți citi un indiciu pe ecran și puteți vedea un demo – provocările pot deveni destul de complicate, deci asigurați-vă că aveți atenție!

Imagine similară

Hustle Kings Credits (HKK) sunt moneda folosită în joc – banii pe care îi câștigi prin succes în meciuri și provocări zilnice și prin progresul carierei – și de fiecare dată când vrei să joci, va trebui să îți plasezi câteva dintre cele mai grele câștigate HKC jos pe masă.

Pe lângă faptul că vă permite să accesați meciurile online, HKC poate fi folosit pentru a cumpăra elemente cum ar fi indicii, seturi de mingi și stimulări speciale de provocare zilnică.

Pentru a vă începe, un bonus de bun venit de 2500 HKC va fi depus în contul dvs. când jucați pentru prima oară. Există și un bonus de întoarcere zilnică – dacă soldul HKC scade sub 250, vă vom oferi un rapel în fiecare zi când vă întoarceți la joc pentru a vă permite să continuați să jucați. Odată ce ați început, cu cât câștigați mai mult, cu atât veți avea mai multă buzunar HKC și veți putea distruge cantități mai mici de HKC jucând jocuri, ucidându-i focuri reci și bile de gheață.

Dacă în orice moment soldul HKC este scăzut și vă țineți înapoi, puteți
cumpăra de asemenea un pachet de rapel de la PlayStation®Store .

Dacă jucați împotriva altora online și acumularea / cheltuirea HKC nu este pentru dvs., atunci pachetul suplimentar de 8-Ball Exhibition Pack ar putea fi doar biletul. Proiectat ca o soluție pentru jucătorii care doresc să joace Hustle Kings ™ fără restricții, acest pachet add-on vă permite să vă bucurați de meciurile de expunere online și offline cu prietenii în timpul liber – pur și simplu descărcați-l de pe PlayStation®Store și plecați.

Imagine similară

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă bucura de Hustle Kings ™ cât doriți, fără a trebui să câștigați sau să vă petreceți Hustle Kings Credits (Hustle Kings Credits – HKC), pachetul de expoziții cu 8 bile este doar lucrul.

După ce descărcați acest pachet de programe suplimentare de la PlayStation®Store, veți putea juca 8 (și 9) jocuri cu biliard ori de câte ori doriți și cât doriți.

Mai mult, veți putea să jucați meciuri offline împotriva unui prieten cu un al doilea controler wireless DUALSHOCK®4, să vă testați abilitățile împotriva adversarilor controlați de computer sau să vă faceți capul online pentru a provoca și alți jucători Hustle Kings ™ care au și 8- Ball Exhibition Pack – din nou, fără a cheltui HKC prețios. Singurul moment în care va trebui să vă eliminați este dacă doriți să concurați în ligile online

Cod Produs: PS4VRHUSTLE KINGS Categorii: ,
Greutate 1 kg
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

Platforma PlayStation
Compatibilitate device gaming PlayStation 4 PlayStation VR
Tip joc Sport
Subtip joc Simulator
Tip suport Blu-ray
Rating PEGI (varsta recomandata) 3+
Versiune limba Engleza
Numar jucatori Single-Player
Compatibilitate VR Da

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga o recenzie pentru: “Sony Joc Play Station 4 VR – Hustle Kings”

Nu exista recenzii adaugate pana acum

Introduceti adresa de email: