Reducere!
,

KD65AF9 Televizor OLED ANDROID 4K HDR din seria Master,procesor de imagine X1, 165cm

Greutate: 50kg
Disponibilitate:

LA COMANDA


Compara
  • OLED oferă nuanțe de negru, contrast și culori fără precedent
  • Funcția Pixel Contrast Booster™ optimizează culorile pentru a vă oferi un contrast extraordinar
  • Procesor de imagine X1™ Ultimate pentru un realism fără precedent
  • Tehnologie Acoustic Surface Audio+™ pentru sunet multidimensional

12,999.00lei 17,499.00lei

LA COMANDA

Televizorul OLED

Televizorul OLED

Realismul prinde viaţă cu negrul profund şi culorile naturale. Procesorul de imagine X1 Ultimate controlează individual şi precis peste 8 milioane de pixeli cu iluminare proprie. Televizorul Sony HDR 4K OLED creează un contrast deosebit, fără precedent.

Procesor de imagini X1™ Ultimate

Procesor de imagini X1 Ultimate

Cu o putere de procesare de neegalat, procesorul de imagini X1 Ultimate detectează sutele de obiecte de pe ecran și îmbunătățește inteligent luminozitatea, detaliile și culorile, astfel încât tot ceea ce vizionați să fie clar, luminos și incredibil de realist.

Pixel Contrast Booster™: maximizează contrastul OLED pentru fiecare culoare 

Pixel Contrast Booster: maximizează contrastul OLED pentru fiecare culoare

Bazându-se pe procesorul de imagini X1 Ultimate, acest televizor oferă cea mai bună calitate a imaginii și combină negrul profund și culorile naturale ale tehnologiei OLED cu funcția Pixel Contrast Booster™ pentru un contrast îmbunătățit al culorilor și luminozitate ridicată. Tot ceea ce vizionați prinde viață, cu detalii fine și culori intense.

Tehnologie Acoustic Surface Audio+™

Tehnologie Acoustic Surface Audio+

La fel ca într-o sală de concerte, sunetul vine spre dvs. din diferite direcții cu Acoustic Surface Audio+. Trei actuatoare și două subwoofere puternice oferă un sunet multidimensional prin care vă veți cufunda într-o experiență de divertisment cu totul nouă.

Mod boxă centrală televizor: Elementul central al unui sunet uluitor

Mod boxă centrală televizor: Elementul central al unui sunet uluitor

Folosiți dispozitivul BRAVIA ca boxă centrală și ascultați dialogurile, vocile și instrumentele cu o claritate excepțională. Pur și simplu conectați sistemul home theater pentru a dezlănțui o experiență captivantă, ca în sala de cinema.

Afişaj TRILUMINOS™ Mai multe culori, mai multă strălucire

Afişaj TRILUMINOS Mai multe culori, mai multă strălucire

Vedeți culori vii și reale peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

Redescoperiţi detaliile cu funcţia 4K X-Reality™ PRO

Redescoperiţi detaliile cu funcţia 4K X-Reality PRO

Cu 4K X-Reality PRO, fiecare imagine este extinsă prin conversie, având o claritate remarcabilă, mai apropiată de calitatea 4K reală. Imaginile sunt mai clare și mai îmbunătățite în timp real, dezvăluind detalii suplimentare în cărțile și arhitectura bibliotecii.

Descoperiți divertismentul palpitant cu 4K HDR

Descoperiți divertismentul palpitant cu 4K HDR

Cea mai bună calitate a imaginii. Acest televizor vă aduce bucuria filmelor și jocurilor în 4K HDR. Procesează o varietate de formate HDR, inclusiv HDR 10, Hybrid Log-Gamma și Dolby Vision.

Transformați vizionarea cu Dolby Vision™

Transformați vizionarea cu Dolby Vision

Daţi viaţă scenelor cu nuanţe evidenţiate, un negru mai profund şi culori intense. Dolby Vision este o soluţie HDR care creează o experienţă cinematografică captivantă în locuinţa dvs.

Bucurați-vă de jocuri în HDR

Bucurați-vă de jocuri în HDR

Televizoarele 4K HDR de la Sony sunt un partener excelent pentru consolele PlayStation®4 şi PlayStation®4 Pro. Lăsaţi-vă captivat de o experienţă de joc cursivă, plină de distracţie şi culori vii, intense. Vedeți cum prind viață jocurile preferate datorită calității incredibile a imaginii.

Transmiteți comenzi vocale și descoperiți universuri noi, în regim „mâini libere”

Transmiteți comenzi vocale și descoperiți universuri noi, în regim „mâini libere”

Găsiți tot divertismentul la care le puteți visa, transmițând pur și simplu comenzi vocale ecranului. Grație funcției avansate de control vocal, acest televizor inteligent Android vă permite să vă bucurați de filme și emisiuni din aplicații sau să difuzați conținut într-o clipă, fără a fi nevoie să vă întindeți după telecomandă.

Descoperiţi noi universuri cu Android TV

Televizorul inteligent Android tocmai a devenit mai inteligent. Bucuraţi-vă de multe dintre experienţele trăite pe smartphone şi tabletă pe un ecran BRAVIA mare şi atrăgător. Televizor Android cu funcție avansată de control vocal. Vă permite să vă conectați și să accesați conținut, de la filme și emisiuni TV la mii de aplicații, prin simpla transmitere a comenzilor vocale.

Inteligență ridicată

Puteți solicita aplicației Google Assistant să vă găsească preferințele. O faceți fără efort și beneficiați de o experiență de vizionare supremă. Controlați televizorul Sony și alte dispozitive conectate cu ajutorul vocii – nu există un mod mai inteligent de a vă descurca în viață.

Inteligență ridicată

Puteți solicita asistentului Google să vă găsească preferințele. Nu aveți nevoie de telecomandă și aveți tot timpul mâinile libere. O experiență de vizionare supremă, fără niciun efort. Controlați televizorul Sony și alte dispozitive conectate cu ajutorul vocii – nu există un mod mai inteligent de a vă descurca în viață.

Compatibil cu Alexa

Conectați dispozitivele dotate cu Alexa pentru a controla în regim „mâini libere” un televizor Sony. Cu Alexa, puteți porni televizorul, schimba canalele, controla volumul și altele.

Conectare prin Google Home

Conectați-vă prin Google Home pentru a controla în regim „mâini libere” un televizor Sony. Cu Google Home, puteți găsi și transmite clipurile video preferate pe televizorul Sony fără a ridica un deget.

Acest televizor este recomandat de Netflix

Acest televizor este recomandat de Netflix

Descoperiţi o experienţă superioară a redării în flux, cu un televizor recomandat de Netflix. Un televizor recomandat de Netflix este ales pentru performanţele sale ridicate, pentru caracteristicile inteligente de ultimă generaţie şi pentru accesul rapid la aplicaţii.

Aspect curat văzut din spate

Aspect curat văzut din spate

Gestionați cu ușurință toate cablurile, păstrându-le ascunse în interiorul capacului.

Montare pe perete uşoară

Montare pe perete uşoară

Un panou extrem de subţire permite montarea uşoară a televizorului pe perete.

Maximizați zona de vizionare

Maximizați zona de vizionare

Ecranul este mărginit de 4 laturi subțiri și înguste, care maximizează zona de vizionare.

Conceput ca să vă concentraţi asupra imaginilor

Conceput ca să vă concentraţi asupra imaginilor

Corpul fără stativ nu vă distrage atenția, ajutându-vă să vă concentrați asupra ecranului.

Motionflow™ XR menţine cursivitatea acţiunii

Motionflow XR menţine cursivitatea acţiunii

Cu Motionflow XR vă bucuraţi de detalii cursive şi clare chiar şi în secvenţele cu mişcare rapidă. Această tehnologie inovatoare creează şi adaugă cadre suplimentare între cele iniţiale. Aceasta compară factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculează fracţiunea de secundă de acţiune care lipseşte. Unele modele includ şi adăugarea de cadre negre pentru imagini fără neclarităţi, cu un aspect cu adevărat cinematografic.

Tehnologie Object-based Super Resolution

Tehnologie Object-based Super Resolution

Televizoarele noastre cu tehnologie Object-based Super Resolution detectează obiectele individuale dintr-o imagine și păstrează detaliile pe ecran. Sunt identificate sute de obiecte, iar rezoluția acestora este îmbunătățită individual pentru a oferi imagini o precizie și detalii excepționale.

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Cu remasterizarea HDR în funcție de obiect, culorile fiecărui obiect din ecran sunt analizate și contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor la care contrastul este reglat numai pe curba de contrast de la negru spre alb. Deoarece obiectele sunt remasterizate individual, acest televizor poare reproduce imagini mai naturale, cu profunzimi și texturi mai ample.

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Super Bit Mapping 4K HDR

Răsăritul are mii de tonalități, nuanțe și gradații ale luminii. Tehnologia Super Bit Mapping 4K HDR face minuni pentru a vi le prezenta. Televizorul 4K are o calitate a imaginii fină și naturală, fără “striațiile” care pot să apară la alte televizoare.

Dual database processing

Dual database processing

O bază de date este folosită pentru curăţarea imaginii, reducând zgomotul de pe ecran. Cealaltă este folosită pentru conversia ascendentă a rezoluţiei, care îmbunătăţeşte claritatea. Aceste două baze de date performante, destinate îmbunătăţirii imaginii, colaborează pentru a îmbunătăţi pixelii în mod dinamic şi în timp real. Fiecare bază de date conţine zeci de mii de referinţe, strânse ca urmare a experienţei noastre în crearea de conţinut pentru televiziune şi filme de-a lungul anilor.

Neclaritate minimă, doar scene de o claritate deosebită

Neclaritate minimă, doar scene de o claritate deosebită

Chiar și în scenele cu mișcări rapide, neclaritățile sunt minime pentru ca dvs. să vă puteți bucura de imagini fine și de o claritate excepțională. Fiecare pixel OLED poate trece de la starea dezactivată la starea de iluminare într-o fracţiune de secundă.

Vizionare excepţională din orice unghi

Vizionare excepţională din orice unghi

Vedeţi imagini care sunt luminoase şi clare din orice unghi. Cu tehnologia OLED puteţi aduce întreaga familie împreună pentru a vă bucura de ecran şi de perspectiva excepţională asupra acţiunii.

Spuneţi ce doriţi să vedeţi cu funcţia de căutare vocală

Spuneţi ce doriţi să vedeţi cu funcţia de căutare vocală

Petreceți mai puțin timp navigând și mai mult timp vizionând. Căutarea vocală pe Android TV vă oferă puterea căutării Google, permițându-vă să căutați conținut pe mai multe servicii diferite, fără a vă deranja să introduceți textul, ceea ce consumă timp. Puteți primi și recomandări; de exemplu, în cazul în care căutaţi „comedii romantice” va fi afişată o listă de opţiuni adecvate.

Funcţie Chromecast built-in: Nu interferează cu celelalte dispozitive

Funcţie Chromecast built-in: Nu interferează cu celelalte dispozitive

Televizoarele BRAVIA sunt dotate cu funcția Chromecast built-in, pentru ca dvs. să puteți transmite cu ușurință conținutul de divertisment preferat, precum cel de pe YouTube sau Netflix, de pe dispozitivul personal pe uluitorul ecran BRAVIA. Puteți să transmiteți de pe Android, iOS sau de pe laptop.

Google Play™: Un univers de conţinut şi aplicaţii

Google Play: Un univers de conţinut şi aplicaţii

Descoperiţi filme şi emisiuni TV, jocuri şi multe altele pe Google Play. Bucuraţi-vă într-un mod complet nou de o uriaşă selecţie de aplicaţii în continuă creştere pe televizorul dvs.

Creat pentru audiţie: ClearAudio+

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

DSEE restabileşte detaliile colecţiei dvs. de muzică digitală

Clipurile video de pe Internet cu rezoluţie redusă, programele catch-up TV şi alte fişiere audio comprimate nu au întotdeauna un sunet atât de grozav. O mare parte din informaţiile audio se pierde în momentul în care fişierele audio digitale sunt comprimate. Cu tehnologia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), componentele pierdute ale frecvenţei (în special frecvenţele înalte) sunt restabilite pentru un sunet natural cu o senzaţie de mai mult spaţiu.

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate

BRAVIA utilizează un model performant de computer pentru a analiza şi compensa inexactităţile din răspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „eşantionarea” frecvenţei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informaţii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale răspunsului natural al boxei – rezultând un sunet pur, natural, cu o reproducere clară şi omogenă a tuturor frecvenţelor.

Sunet S-Force Front Surround cinematografic

Sunet S-Force Front Surround cinematografic

Bucuraţi-vă de un sunet de scenă captivant, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. S-Force Front Surround simulează modul în care creierul corelează sursele de sunet pentru a genera volum, întârziere şi spectru de unde sonore adecvate, utilizând numai canalele boxelor din stânga şi din dreapta. Emulând în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, vă veţi putea bucura de sunete bogate, de înaltă fidelitate pe o zonă de audiţie mai largă.

Conectivitate BLUETOOTH® 

Conectivitate BLUETOOTH

Conectați dispozitive compatibile BLUETOOTH® la televizorul dvs. pentru vizionarea simplă a divertismentului fără cabluri. Asociaţi-vă căştile Bluetooth cu televizorul BRAVIA şi bucuraţi-vă de emisiuni TV şi muzică în locul dvs. preferat, fără întreruperi.

Transformaţi-vă televizorul într-un recorder digital: USB HDD REC

Transformaţi-vă televizorul într-un recorder digital: USB HDD REC

Stocaţi-vă emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externă cu USB, pentru a le viziona oricând doriţi. USB HDD REC permite înregistrarea temporizată printr-o singură atingere, a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de până la 2 TB. În timp ce vizionaţi emisiunea, trebuie doar să apăsaţi butonul REC pentru a porni înregistrarea, care se va opri automat la finalul programului.

Blaster IR – controlaţi totul cu o singură telecomandă

Blaster-ul cu infraroşu (IR) vă permite să controlaţi alte dispozitive din casa dvs., de la telecomanda Sony. Îl puteţi utiliza pentru a vă controla set top box-ul (receptorul de cablu) cu telecomanda de televizor.

YouView: cea mai bună soluţie pentru conţinut TV la cerere şi pentru redarea conţinutului deja difuzat

Cu funcţia YouView încorporată, puteţi derula înapoi cu până la şapte zile pentru a vedea emisiunile oferite de BBC iPlayer, ITV Hub, All 4 şi Demand 5. În plus, puteţi să accesaţi o bibliotecă extinsă de conţinuturi la cerere. Trebuie doar să conectaţi televizorul BRAVIA la o antenă şi la o reţea de bandă largă pentru a începe să folosiţi YouView.

Anunțați televizorul BRAVIA®: Nu pierdeți nimic

Nu pierdeţi nimic când vă absoarbe emisiunea TV preferată. Descărcaţi pe smartphone aplicaţia Notify BRAVIA de pe Google Play şi, când este conectat la aceeaşi reţea ca şi televizorul, veţi rămâne la curent cu notificările, mesajele text, aplicaţiile sociale şi altele.

Serial AbTak: nu pierdeți nicio emisiune

Vizionaţi oricând emisiunile TV preferate ale unei game variate de posturi regionale şi naţionale cu aplicaţia noastră exclusivistă Catch-up TV. Navigarea intuitivă vă permite să creaţi cu uşurinţă liste de redare personalizate, să atribuiţi preferinţele şi să organizaţi emisiunile în funcţie de post, episod sau limbă.

Bucurați-vă de modul de calibrare Netflix

Bucurați-vă de modul de calibrare Netflix

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filmele originale Netflix și pentru a reproduce aceeași calitatea imaginii pe un televizor. Modul de calibrare Netflix păstreză viziunea și intenția creatorului.

Cod Produs: KD65AF9BAEP Categorii: ,
13,768.00lei for 2 item(s)
Greutate 50 kg
Sony

Sony

SonyGarantie

Conform certificatului emis de producator

  An model

An model 2018

  Dimensiuni şi greutate

Dimensiune ecran (inchi, pe diagonală) 65″ (64,5″)
Dimensiune ecran (cm, pe diagonală) 163,9 cm
Dimensiune televizor fără stativ (l x Î x A) Approx. 144.9×83.5×8.6 cm
Dimensiune televizor cu stativ (I x Î x A) Approx. 144.9×83.2×32.0 cm
Dimensiune televizor cu stativ de podea (I x Î x A)
Dimensiune carton ambalaj (l x Î x A) Aprox. 157 x 95,1 x 19,6 cm
Lăţime stativ Approx. 39.7 cm
Dimensiune gaură VESA® (l x Î) 40 x 20 cm
Greutate televizor fără stativ Approx. 27.2 Kg
Greutate televizor cu stativ Approx. 35.6 Kg
Greutate televizor cu stativ de podea
Greutate carton ambalaj (brută) Approx. 45 kg

 Conectivitate

Standard Wi-Fi Certificare Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac
Intrări Ethernet 1 (jos)
Profiluri Bluetooth acceptate Versiunea 4.1; HID (conectivitate mouse/tastatură)/HOGP (conectivitate dispozitiv cu consum redus)/SPP (profil port serial)/A2DP (audio stereo) /AVRCP (telecomandă AV)
Conectivitate la smartphone Chromecast built-in

Video & TV SideView (iOS/Android)

Intrări conexiuni RF (terestru/cablu) 1 (în partea inferioară)
Intrări IF (satelit) 2 (jos)
Intrări video component (Y/Pb/Pr) Nu
Intrări video compozite 1 (jos)
Intrări RS-232C Nu
Total intrări HDMI 4 (1 în lateral/3 jos)
HDCP HDCP2.3(for HDMI™1/2/3/4)
HDMI-CEC Da
MHL Nu
Canal de redare audio HDMI(ARC) Da (eARC)
Ieşiri audio digitale 1 (jos)
Ieşiri audio/pentru căşti Audio/-

Căști/da

Porturi USB 2(Bottom)/1(Side)
Înregistrare pe HDD prin USB Da
Suport format unităţi USB FAT16/FAT32/exFAT/NTFS
Codecuri redare USB MPEG1: MPEG1/MPEG2 PS: MPEG2/MPEG2 TS (HDV, AVCHD): MPEG2 , AVC/MP4 (XAVC S): AVC, MPEG4, HEVC/AVI: Xvid, MotionJpeg/ASF(WMV): VC1/MOV: AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV: Xvid, AVC, MPEG4, VP8.HEVC/WEBM: VP8/3GPP: MPEG4, AVC/MP3/ASF (WMA)/WAV/MP4 AAC/FLAC/JPEG

  Imagine (panou)

Tip de afişaj OLED
Rezoluţie afişaj (orizontală x verticală, pixeli) 3840 x 2160
Unghi de vizionare (unghi X-Wide)
Capacitate 3D Nu
Tip de iluminare din spate
Tip de iluminare din spate

  Imagine (procesare)

Compatibilitate HDR (interval dinamic ridicat) Yes(HDR10, HLG, DolbyVision)
Procesor imagine Procesor de imagini X1™ Ultimate
Optimizare claritate X-Reality™ PRO 4K

Dual database processing

Tehnologie Object-based Super Resolution

Îmbunătăţirea culorilor Afişaj TRILUMINOS™

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Tehnologie Live Colour™

Organizare precisă a culorilor

Îmbunătăţirea contrastului Object-based HDR remaster

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului

Tehnologie Pixel Contrast Booster

Optimizare mişcare (frecvenţă nativă) Motionflow™ XR
Suport semnal video HDMI™ signal :4096x2160p(24,50,60Hz), 3840x2160p(24,25,30,50,60Hz), 1080p(30,50,60,100,120Hz), 1080/24p, 1080i(50,60Hz), 720p(30,50,60Hz), 720/24p, 576p, 480p
Moduri de fotografiere Intens, Standard, Cinema, Joc, Imagini, Foto, Personalizat, Calibrat pentru Netflix
Compatibilitate HEVC (transmisie) Da (până la 3840 x 2160/60p 10 biţi)

  Sunet (boxe şi amplificator)

Putere de ieşire audio 13W+13W+13W+13W+13W+13W+10W+10W
Tip boxă Acoustic Surface Audio+™ (Actuator+Subwoofer)

  Sunet (procesare)

Suport format audio Dolby Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ Pulse, Dolby™ AC-4
Suport format audio DTS DTS Digital Surround
Radio FM Nu
Procesarea sunetului Nu
Sunet surround simulat S-Force Front Surround
Moduri de sunet Standard,Dialog,Cinema,Music,Sports,Dolby Audio
MOD BOXĂ CENTRALĂ TELEVIZOR Da

  Software

Sistem de operare Android™
Stocare internă (GB) 16 GB
Limbă afişaj BULGARĂ/CATALANĂ/CEHĂ/DANEZĂ/GERMANĂ/GREACĂ/ENGLEZĂ/SPANIOLĂ/ESTONĂ/FINLANDEZĂ/FRANCEZĂ/EBRAICĂ/CROATĂ/MAGHIARĂ/ITALIANĂ/KAZAHĂ/LITUANIANĂ/LETONĂ/NEERLANDEZĂ/NORVEGIANĂ/POLONEZĂ/PORTUGHEZĂ/ROMÂNĂ/RUSĂ/SLOVACĂ/SLOVENĂ/SÂRBĂ/SUEDEZĂ/TURCĂ/UCRAINEANĂ/BOSNIACĂ/MACEDONEANĂ
Limbă introducere text BULGARĂ/CATALANĂ/CROATĂ/CEHĂ/DANEZĂ/NEERLANDEZĂ/ENGLEZĂ/ESTONĂ/FINLANDEZĂ/ FRANCEZĂ/GERMANĂ/GREACĂ/MAGHIARĂ/ ITALIANĂ/LETONĂ/LITUANIANĂ/NORVEGIANĂ/POLONEZĂ/PORTUGHEZĂ/ROMÂNĂ/RUSĂ/SLOVACĂ/SLOVENĂ/SPANIOLĂ/SUEDEZĂ/TURCĂ/UCRAINEANĂ/THAI/VIETNAMEZĂ/ARABĂ/PERSANĂ/JAPONEZĂ
Bară de conținut Da
Căutare vocală (Voice Search)Yes/(Built-in Mic)Yes
Ghid electronic de programe (EPG) Da
Browser de Internet Vewd
Magazin de aplicaţii Da (Magazinul Google Play)
Temporizator de oprire/pornire Da
Temporizator pentru oprire Da
Teletext Da
Calibrare automată cu CalMAN® Da
Imagine dublă Nu
Subtitrări (analogic/digital) (Analog) Nu

(Digital) Subtitrare

  Putere şi economisirea energiei

Clasificare nivel consum B
Dimensiune ecran (cm, pe diagonală) 163,9 cm
Dimensiune ecran (inchi, pe diagonală) 65″ (64,5″)
Consum energie (în timpul operării) Consum nominal: 521W / Standard: 190W
CONSUM ANUAL DE ENERGIE* 264 kWh/an
Consum energie (în Standby) 0,50 W
Consum de energie (modul standby în reţea) – terminale 2,00 W (Wi-Fi)/2,00 W (LAN)/0,50 W (Bluetooth), valabil începând cu 1 ianuarie 2019,* Această specificație se poate modifica odată cu actualizarea software-ului
Raport luminanţă maxim pentru UE 73%
Plumb prezent Da
Conţinut de mercur (mg) 0,0
Cerinţe de alimentare (tensiune/frecvenţă) 50 Hz

220-240 V c.a.

Mod economisire energie/Mod oprire iluminat din spate Da
Control dinamic iluminare din spate
Senzor de lumină Da

  Design

Culoare cadru Negru
Design stativ

  Tuner încorporat

Număr de tunere (terestru/cablu) 2 (digitale)/1 (analogic)
Număr de tunere (Sat) 2
Sistem TV (Analogic) B/G, D/K, I
Acoperire canal tuner (analogic) 45,25 MHz – 863,25 MHz (în funcţie ţară)
Sistem TV (terestru digital) DVB-T/T2
Acoperire canal tuner (terestru digital) VHF/UHF (în funcţie de ţară)
Sistem TV (cablu digital) DVB-C
Acoperire canal tuner (cablu digital) VHF/UHF/cablu (în funcţie de ţară)
Sistem TV (satelit digital) DVB-S/S2
Acoperire canal tuner (satelit digital) Frecvenţă IF 950-2.150 MHz
CI+ Da

  Accesorii

Accesorii opţionale Suport de montare pe perete (SU-WL450 (limitare acces la terminale)) În funcţie de ţară

Introduceti adresa de email: